15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5111 Bőrlebernyeg az arcán. ID -
#5110 |0_o| -
#5109 Cool!!!
-
#5108 well, hát nézd meg az előző képet, ott még nem volt színes, és hiányzott egy két dolog, azt rajzoltam tovább tegnap, kb 3 órán át. -
#5107 mennyi ideig tartott megcsinálni???
-
#5106 XD lol -
#5105 loál! -
Hajnalcat #5104 "henti .."
:DD -
#5103 hááát legnagyobb bánatomra lassan kénytelen vagyok belátni,hogy te tényleg tucc rajzolni henti ..CCCccccc -
#5102 jah :D LoOoL -
#5101 zoNbi
szépek, még melltartója is van -
#5100 Amugy elfejejtettem csodálkozni a képeden (csodálkozik hen-tes képén)
és TÉK#5100 -
#5099 Már mindenki tablettel nyomja :P :D -
Hajnalcat #5098 B*sszus, k*rva jó lett!!! -
#5097 wacom ceruzát:p
-
#5096 Vajon ti milyen ceruzát használtok? Ha használtok :) -
#5095 ez majdnem arctámadó. :) -
#5094 LOL -
Hajnalcat #5093 Nagyon jó lett!
De érdekes egy kép! :O Én pl. két fejet is felfedeztem rajta. Az egyiknek a szája meg az orra belesimul a jobb szélbe és felfelé néz az egész feje, a másik meg csak simán az egész koponya. Meg lehet egy kifelé nyúló kézfej is a felső része vagy egy punkfrizura. -
Mirk #5092 törölt hozzászólás -
Mirk #5091 törölt hozzászólás -
#5090 elkezdtem sárkányokat rajzolni ma. Majd ha sikerül valami király rajzot kompnálni akkkor beküldöm.:D -
#5089 oops.. nem ez... akkor nem találom :$ -
#5088 http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3174
ez az? már nem emlékszem... :P -
mod #5087 Szerencséd. -
#5086 én hiszek neked:) -
Hajnalcat #5085 Pedig megnézném pár régi képedet...Ha annyira jó vagy a művészkedésben, akkor biztos azok a képek is jók lettek. Simán berakhatnád. -
Hajnalcat #5084 "A gumiban használatos szokás."
Oda még október 2-ig nem mehetek. Szóval fogalmam sincs, mi ott a szokás, valószínűleg ezért nem ismerem ezt a rákiálltó-kérdés fajtát. -
Gabo #5083 Az ezer évvel ez előtti gyerekkori rajzaimat nem fogom publikálni. A régi képeket már csak azért se teszem nyilvánossá, mert az utóbbi időben elég sok új dolgot tanultam (vagy legalább is igyekeztem tanulni).
A régi 3D-s renderelt képeim nem ebbe a topikba valók, ahogy a jelenlegi fotóim se. (Ez utóbbiak közül azért néhány fent van a galériámban...)
Volt egy hosszabb kihagyás is a "művészkedésben".
Szóval jelenleg komolyabb, értékelhető szabadkézi rajzzal, festménnyel nem igazán tudok szolgálni.
És ahogy párszor már mondtam, az ember legyen mindig önmaga legnagyobb kritikusa. -
#5082 Hát nemértitek. -
#5081 ez ilyen rákiáltó-kérdés.
Tulajdonképpen kérdés. A gumiban használatos szokás. -
#5080 Kérdezem. :-o -
Hajnalcat #5079 Huha, ez komoly vád. Biztos vagy benne, hogy igazad van? -
#5078 Sohaéletedben nemrajzoltál! -
Gabo #5077 Jah... Meg az Unreal Tournament is rabolja az időmet. -
Gabo #5076 Tudom, és ég is a pofám miatta...
Ahogy írtam már, dolgozgatok egy nagyobb lélegzetvételű képen. Ha elkészül, ami valószínűleg azért odébb van még egy kicsit, fel fogom dobni ide is, hogy szét lehessen cincálni.
Amíg az készülget, lehet hogy lesz még néhány speedpaint/qucikpaint gyakorlásként. Azokat is fel fogom tenni ide.
Meló mellett kevés időm és energiám marad arra, hogy az élvezetesebb dolgokkal is foglalkozzak. Ez van... -
#5075 képet pls,mert itt mindenkit csak osztassz,de tőled semmitsem láttunk.... -
Gabo #5074 Az se mellékes, hogy felöltözött alakot is csak úgy lehet helyesen megrajzolni, ha valaki tisztában van azzal, hogy mi van a ruha, a bőr és az izmok alatt.
Unom már magam, hogy állandóan azt mondogatom, hogy ha mást nem is, de legalább Andrew Loomis könyveit érdemes átnézni... -
#5073 mert pufajkát tul könnyü rajzolni;) -
#5072 igen, kis gondolkodás után rájötem