15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • MANOWAR
    Elő skiccet (teljes, nagyoló), az arányok és formák miatt csináltál mielőtt neki kezdtél?
  • DöflingR
    Valóban kicsit kicsi a keze. Olyasmi, mint a T-rex-nek :D
  • mumeen
    Ma fejeztem be ezt a képet.Börtönviselt mehhikóit akar ábrázolni.Az egyik szeme dirket kisebb,mint a másik,a képen is így volt.Sajnos a keze is kicsi lett.Várom a további kritikákat...
  • SMGBAS
    Ja, ja :D
    Amikor bekerültem ebbe a karikatúrás dologba akkor felvett pár rajzoló ismerősnek fészbúkon. Gondolom ő is így talált meg, bejelölt én meg elfogadtam, me' nemtudom...
    Aztán feltettem oda is a képet erre másnap valahogy eljutottam a blogjára és ott találtam meg ezt
  • MANOWAR
  • SMGBAS
    ?
  • MANOWAR
    Értem mit mondasz. Ezt már más lerajzolta.....rólad? :D
  • SMGBAS
    Példának a képregényeket tudnám felhozni...

De itt egy régebben már linkelt képem:

• MANOWAR
    Rendben, engem nem zavar de ha az enyém lenne akkor igen tuti keresnék rá megoldást pl nagyon vékony fehér csík vagy ilyesmi. Szokták?
    Alaposabban nézve a nonfi része elég szépen össze van pakolva.
  • SMGBAS
    Ha csak két színnel van rajzolva egy kép akkor általában így szokták megcsinálni, hogy a két fekete rész között látható legyen a kv is.
    Különben ott egybeolvadna a másik résszel és emiatt olyan lenne, mintha kisebb lenne az adott rész :D
  • Subakka
    Köszi szépen! :D
    zorovpeter: Tudom h béna nincs még olyan művészi szignóm amit mindenhova oda lökhetek :DD
    Manowar: Örülök h tetszik, igen az orrán is gondolkodtam h kicsit igazítani kéne vagy egy árnyékolást bele csak akkor már az arcára is kellett volna és kicsit maszatosnak tűnt volna meg sötétebb lett volna az egész kép. ennyi szépséghibája lehet. :D Am azért tűnik úgy mintha oda lenne vágva mert ott hagytam kb egy mm-nyi fehér helyet h ne olvadjon össze nagyon a hajával és kicsit emelje ki az arcának azt a részét a sötét háttérből. :)
  • MANOWAR
    Szép munka lett grat!
    Szeme, szája szép lett a hajának is van egy indiános filingje a homlok feletti kettéváló hajrész tetszik a legjobban a szép vonal vezetés miatt.
    A nonfiban található hal és "virág" is szépen ki lett találva.
    Az orránál valahogy olyan érzésem van mintha nem abban a szögben állna mint a feje de odase neki.Miért van az az érzésem pl az állánál, nyakánál és neki a jobb fejhallagató résznél mintha a kép oda lenne vágva? Nem tudom de fajántos lett. :)
  • LSL
    Azta :O
  • zorovpeter
    Ez tök jó! De az aláírásod béna... :D
  • Midas
    szep munka nekem tetszik :)
  • Subakka
    hát a fotó minősége nem a legjobb bocsi :S
  • Subakka
    Vizsgaidőszak elején kezdtem el és szépen lassan csinálgattam szabadidőmtől függően de végre kész :)
    A/2-es műszaki rajzlapra, alkoholos tollakkal és 2B-s ceruzával készült.
    szívesen várom a véleményeket. :)

stílusát tekintve olyan ... hú hát olyan kevert :D
  • SMGBAS
    Ezen a héten most csak az volt :D
    Amúgy meg éjjel csináltam, kb másfél óra alatt...
    De a második jobb lett és azzal csak fél órát szarakodtam
  • Looooser
    mennyi szabad időd van neked pazze? :D:D:D:D
  • SMGBAS
    megcsináltam és szken
  • Looooser
    rajz vagy megcsináltad és fotóztad?
  • SMGBAS
  • DöflingR
    Kattra megnő..

• MANOWAR
    nem baj majd elmúlik :D
  • SMGBAS
    Ha már itt tartunk akkor engem zavarnak a nagybetűk is
  • MANOWAR
    Tessék javítottam, csakhogy mindenki nyugodtan aludhasson.
    (Köszönjük, hogy rá világított életünk legnagyobb gondjára!)
  • SMGBAS
    Milyen elbaszott megfogalmazás az, hogy "digitális art"? Vagy "digital art" vagy "digitális művészet". Nemá hunglishul.

Kb. :D
  • SMGBAS
    Azokkal nincs baja, az a gondja, hogy keveredik benne a magyar meg angol...
  • nonicks
    digitális művészettel mi a probléma?
  • lightjack
    ööö, jó...biztos...
  • MANOWAR
    Köszönjük Emese!
  • JackMeadow
    milyen elbaszot megfogalmazás az h "digitális art" vagy "digital art" vagy "digitális művészet" nemá hunglishul
  • Line
    Mellesleg 3 képemez adtam el cirka 150 ezer forintért így nyár elején. További jó komment törölgetést. :-)) Én legalább már azt csinálhatom amit szeretek. És ti??? :-))) Pápá!
  • Godslashh
    Mellesleg 3 képemez adtam el cirka 150 ezer forintért így nyár elején. További jó komment törölgetést. :-)) Én legalább már azt csinálhatom amit szeretek. És ti??? :-))) Pápá!
  • DöflingR
    Nem tudom igazán.. Többször ülök neki rövidebb időkre. Talán olyan két-három óra lehetett.
  • SMGBAS
    Ilyennel mennyi időt melózol?
  • DöflingR
    Pár napos rajz.. kattintásra remélhetően megnő a mérete és original méretben élvezhető.. :)

• tandya
  • SMGBAS
    Ne enterezz, engem nagyon zavar :D
  • tandya