Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Pici kódokat küld a billentyûzeten keresztül át az ujjakba, aztán a testen végig az agyba, és ott megvizsgálják, hogy értelmes egyénrõl van-e szó. Aztán visszamennek a már jól ismert útvonalon és a fent megállapított eredmények alapján engedik vagy törlik a hozzászólást :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Egyre jobb. :-)
Looooser
és miszerint állapítja meg hogy ki idióta? :D

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Subakka
úúúú cseles :o

ಠ_ಠ

MANOWAR
A topikhoz hozzá rendeltem egy scriptet, ami szûri az idiótákat és így nem tudnak beírni.(illetve automatán törli a beírását)
Hétvégéig valaki még feldob valami headert?

Zocsi
A világostól a sötét felé... szerintem (de észnél kell lenni).

lightjack
Melyik praktikusabb festéskor? Elõször a világosabb tónusokat felvinni aztán a sötétet vagy fordítva?

Subakka
Skacok! Vki tudna ajánlani vmi olyan festékfajtát amivel lehet bõrre festeni tribal/non figurativ stílusban? Ilyen henna stílusú festék kellene csak feketében és lehetõleg ne legyen ártalmas a bõrre se az alkotás hordozójára :D Ötlet?

ಠ_ಠ

Subakka
szééééééép :D napsütésben vakít :D <#eljen>

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
Abból, pénteken políroztam 20 órát. xD

SMGBAS
Ha ezüstbõ' van akkor okés :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
Persze, hogy sok arról szól az egész :D

SMGBAS
Amúgy egy sötétebb szürke háttér lehet jobb lenne

SMGBAS
Kicsit talán sok a tükrözõdés

Ha már SW:

:D

szep n1 :)

kick

the world is mine

lightjack
Ejha! Tetszik:)

MANOWAR
Nesze neked ûrhajó vonat vagy mi a franc az :D

lightjack
Najo, azt majd a legvégén megoldom. Kösz a tanácsokat:) Am nekem is tetszik Vader kardja, kicsit már mint általában, de így is érdekes. Mondjuk az eredeti jobb:) (Lucas 4ever!)

Subakka
nem tudom nekem tetszik h nem csak 1 fénysugár hanem mintha túl lenne töltve kicsit szétszóródik az energia, de hát ember válogatja kinek mi :D

&#3232;_&#3232;

Subakka
nembaj az AR7 azért is XD de am hagyd csak kötözködni jó :D
am sztem így már jó a háttér :) <#eljen>

&#3232;_&#3232;

Az az ûrhajó, ami a bal felsõ sarokban volt az nekem bejött :D:D

Nem fikázok, de ebben nekem a fénykard pont nem tetszik (viszont Vader annál inkább).

MANOWAR
Az nem AR7 hanem a betûtípusban a T így nézki (ezek szerint csere) :D
Nem ragaszkodom a háttérhez csak gondoltam feldobom valamivel, most 50%-os , és 5-6 képet leszedtem belõle. Szóljatok ha így sem okés.

Subakka
Szerintem is a háttér kicsit erõs de am nem lenne rossz. :) az AR7 tetszik :D

Lightjack talán ez segít vmit, ez elvileg festmény:

Szerintem is úgy kéne ahogy LSL írta.

&#3232;_&#3232;

LSL
Szerintem hasonlóan mint digitálisan. Felfested jó hígan a színes fényrõ részt, és a közepébe Belerajzolod a téglalap alakú fehér "pengét"

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nekem fel sem tûnt, hogy van háttér. fél percig gondolkodtam, hogy hol, milyen háttérrõl beszéltek
:DD
szerintem amúgy teljesen fasza, leszámítva a jobb alsó képkockát, ami pixeles, mintha fel lenne nagyítva
lightjack
Igen, de én nem számítógépen rajzolok, hanem vászonra szeretnék festeni. És épp SW témájú, és kéne fénykard. Szal élõbe kellene valahogy. De lehet csak én bonyolítom túl, és csak oda kéne festeni. Nemtom.

jaj de ez digitalis, rendesben nem tudok helpelni :)
Hajaj régebben volt egy program ami kifejezett fénykard készítésére volt kitalálva (videókra képekre) azzal nagyon egyszerûen lehetett csinálni

á közben meglett: http://lsmaker.uw.hu/page.php
lightjack
Van valakinek valami ötlete hogy hogy a fenébe lehet jó fénykardot festeni? Mert gõzöm nincs... Begugliztam, láttam ahogy Matt Busch, star wars illustrator hogy csinálja: airbrushhal. Lehet valahogy máshogy is? Valami ötlet?:/

LSL
Ha meg akarod hagyni mindenképp halványítsd, de sztem is sok :S

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Szerintem a háttér már sok lesz.

MANOWAR
Mondjatok véleményt a háttérrõl, maradjon, fakítsam, töröljem, stb?
(Olaj, pasztell, grafit, digitális, és ezeken belül különbözõ mûfaj..)

SMGBAS
asszem kb 10% az a layer

lightjack
És tényleg! Ezt észre nem vettem volna.

Lyukasbogrács
van egy nagyon halvány - inkább zsemleszínû - sárga háttere, lcd-n alig látni, csak alulról nézve lehet észrevenni.

lightjack
Én se látok sárgát. WTF?!

a harmadikban hol van sárga?
most megijesztettél, hogy nem tudom megkülönböztetni a sárgát a fehértõl és feketétõl :D
MANOWAR
Rendben, mentettem.

SMGBAS
Szerintem akkor a kicsit sárgás 3.

MANOWAR
Az AR7 <#ticking>
Döntsd el neked melyik tetszik a legjobban és azt dobd be.Nekem a 4. a magyarnépmese motívumos nem annyira.<#worship>

SMGBAS
Most így ennyire futotta
Próbáltam egy átmenetet az igazi embertõl a képregényig

SMGBAS
AR7? <#idiota>

Looooser
Oppácska, átalakultunk, fasza :)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hát tõlem ne várjatok képeket, az valami borzalmas lenne, de kíváncsian várom a tiéteket! :)
MANOWAR
Mármint azokat amiknek törlésére valóban van ok.
Én nem hiszem el, hogy mindenféle beszólás , degradálás, és retardáció nélkül ne tudna valaki normális észrevételt vagy pozitív/negatív kritikát mondani. Tudja õ azt, hogy annak semmi értelme. Másrészt meg könnyebb törölni egy kommentárt (1 katt), mint válaszolni rá, ha meg válaszoltok olyanra amire nem kellene (provokálás)akkor a válasz kommentel már kõkemény 2 katt lesz :D
Headerekkel hogy álltok srácok? :)

lightjack
Nyugi Manowar majd úgyis törli a kommentjeit:)

Zocsi
megérkezett...

MANOWAR
A neved állat :)no meg a WTF Production xD