15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Nicci
    köszi :)
  • cenobite
    Itt tudtok Ti is rajzolni.
    Katt felül a "NEW PIC" gombra. (Vagy valami ilyesmi, már bezártam az ablakot. Sok sikert, hajrá!
  • cenobite
    Faja! Van itt még párszáz, csak győzzük végignézni. :)
  • cr3ativ3
    ööö srácok,
    árnyékoláshoz nem tudtok valami tutorialt? :)
  • cr3ativ3
    lOl
  • mod
    Profiii!!!!44
  • Mirk
    van akinek Paintbe se megy rosszul
    paint
  • cr3ativ3
    :D
  • Kovács legény
    nem ,de majd róla csinálni egy sorozatot ,ha már megtanultam kezelni a pasztelt
  • Kovács legény
    tudom elcsesztem egy csöppöt ,kissé erősen lett meghuzva a felső ív ,amugy az Fied Pál képéről másoltam ,de hát Ő valahogy jobban csinálta:) Amugy ez volt az első alkalom hogy pasztellal dolgoztam és rákellett jönnöm hogy nem annyira könnyű mint hittem ,fekete-hehérben ,bármit lerajzolok ,de a szines... hát most rágyurok ezerrel:)
  • cr3ativ3
    heeeee :P a barátnőd? :D
  • cr3ativ3
    lol
  • Hajnalcat

A felső az aranyban fürdik.
    Az alsó meg olyan, mintha koromban táncolna.

Egyébként meg nagyon szép a testük, természetes.
  • I.C.ram
    Alsó válla anatómiailag nem jó :)
  • Hajnalcat
    Aranyos. :)Jó lett. Ilyet én is rajzoltam régebben, úgy, hogy ment közben a rajzfilm. :D Birom ezt a kutyát.
  • Mirk
    a felső király az alsó kicsit fura sztem
  • hen-tes
    cici, hihihi
  • mod
  • Kovács legény
    pont fordítva ,a felső a mai termés ,de végülis mind1
  • Kovács legény
    Ezt nemrég fejeztem be:

Ezt meg ma:
  • Nicci
    kösz az őszinteséget
  • Nicci
    köszi :(
  • mod
    Nem tetszik. :o((
  • flippy
    Tök ari!! :))
  • Fantos
    kicsit soványabb
  • Nicci
    bátor a félénk kutya :)
    mien lett?
  • cr3ativ3
    barátnőd? :D
  • Aquir
    látszik:P :)
  • Fantos
    bocs hogy rossz lett a linkelés
  • Fantos
    Órán unatkozok
  • Gabo
    Ha már rátaláltál a topikra, remélem egy-két képpel Te is gazdagítani fogod majd! Élmény lenne.
    [Mondja ezt az, aki még egyetlen képecskét se tett fel ide... ]
  • Gabo
    Szerintem leegyszerűsítve a dolgot:
    Graphire 4 hobby kategória, Intuos 3 pedig már pro kategória. Ehhez igazodnak a szolgáltatásaik is. Ennek ellenére Graphire még mindig magasan veri a "gazdaságos" típusokat és lehet vele remek képeket készíteni.
    Nekem az Intuos ára túl magasnak tűnt ahhoz, hogy otthon időnként elszórakozzak valamelyik rajzprogiban vagy éppen fotót szerkesztgessek. Viszont ha a grafikus lennék és ebből élnék meg vagy ez lenne a távlati célom, valószínűleg nem sokat vacakoltam volna a megvásárlásával.
  • cenobite
    Ezt meg rögtön azután firkáltam, hogy kibontottam a tabletet. Painter-ben készült, kizárólag a "fiber cloner" ecsettel. Tudom nem egy nagy szám kép, csak próbálgattam ezt a technikát és ez lett belőle. :P

• cenobite
    Ez a dőlésérzékenységet még ki sem próbáltam. Hozzáteszem még csak PS-ben kezdtem el a rajzomat, a befejezéshez már valószínű jön a painter is. :)
  • Malakai
    Amúgy, hogyha Graphirenál tényleg nem lehet programonként specifikálni és úgy általában kevesebb a beállítás, akkor szerintem talán ez a legnagyobb előnye az Intuosnak...
    Vagyis pontosabban kihagytam még 1 dolgot: Intuos:60°-os dőlésérzékenység. :)
    Ez Graphirenál abszolút nincs, bár hozzá kell tenni, ritka a program, ahol igazán ki lehetne használni (Painter)...
  • cenobite
    Szerintem jó lehet a Graphire is, hiszen Wacom. Véleményem szerint ha tablet vásárlásra adja az ember a fejét, akkor csakis Wacom! Mert van olcsóbb is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy itt is érvényes az olcsó húsnak híg a leve.
    És a Wacom-oknál is lehet egész baráti áron válogatni.
  • Malakai
    Ja, át is írtam gyors. :D
    (Ha lenne táblázat, azzal csináltam volna. :P)
  • hen-tes
    Fú de szép lett színesen! :D
  • hen-tes
    Azért írtam a Graphire-t, mert ő drágálja az Intuost.
    Ár/érték arányban kb ugyan azon a szinten vannak.
    Ha van pénze, akkor mindenképpen Intuos, de ha nagynehezen összespórolt pénzét akarja költeni, akkor.. :)
  • Malakai
    Igen-igen.. Bár igazából adatok alapján elég nehéz eldönteni, hogy az embernek melyik kell...
    Toll Nyomásérzékenység: Graphire:512 / Intuos:1024
    Felbontás: Graphire:2000DPI / Intuos:5080DPI
    Pontosság: Graphire:+/-0.5mm / Intuos:+/-0.25mm
    Tablet Extrák: Graphire:Scroll Wheel, 2 gomb, fólia / Intuos:2 Touch Strip, 6 gomb
    Software Extrák: Intuos:Programonként specifikálható minden egyes beállítás, amikből standard is több, van, mint a Graphire esetében, legalábbis így tudom, hogy ott ezek nincsenek. ^_^

Remélem segítettem...

Szerk: Ja, nem neked ment hen-tes, de mind1. :P