15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5231 köszi :) -
#5230 Itt tudtok Ti is rajzolni.
Katt felül a "NEW PIC" gombra. (Vagy valami ilyesmi, már bezártam az ablakot. Sok sikert, hajrá! -
#5229 Faja! Van itt még párszáz, csak győzzük végignézni. :) -
#5228 ööö srácok,
árnyékoláshoz nem tudtok valami tutorialt? :) -
#5227 lOl -
mod #5226 Profiii!!!!44 -
Mirk #5225 van akinek Paintbe se megy rosszul
paint -
#5224 :D -
#5223 nem ,de majd róla csinálni egy sorozatot ,ha már megtanultam kezelni a pasztelt -
#5222 tudom elcsesztem egy csöppöt ,kissé erősen lett meghuzva a felső ív ,amugy az Fied Pál képéről másoltam ,de hát Ő valahogy jobban csinálta:) Amugy ez volt az első alkalom hogy pasztellal dolgoztam és rákellett jönnöm hogy nem annyira könnyű mint hittem ,fekete-hehérben ,bármit lerajzolok ,de a szines... hát most rágyurok ezerrel:) -
#5221 heeeee :P a barátnőd? :D -
#5220 lol -
Hajnalcat #5219
A felső az aranyban fürdik.
Az alsó meg olyan, mintha koromban táncolna.
Egyébként meg nagyon szép a testük, természetes. -
#5218 Alsó válla anatómiailag nem jó :) -
Hajnalcat #5217 Aranyos. :)Jó lett. Ilyet én is rajzoltam régebben, úgy, hogy ment közben a rajzfilm. :D Birom ezt a kutyát. -
Mirk #5216 a felső király az alsó kicsit fura sztem -
#5215 cici, hihihi -
mod #5214 -
#5213 pont fordítva ,a felső a mai termés ,de végülis mind1 -
#5212 Ezt nemrég fejeztem be:
Ezt meg ma:
-
#5211 kösz az őszinteséget -
#5210 köszi :(
-
mod #5209 Nem tetszik. :o(( -
#5208 Tök ari!! :)) -
#5207 kicsit soványabb -
#5206 bátor a félénk kutya :)
mien lett? -
#5205 barátnőd? :D -
#5204 látszik:P :) -
#5203 bocs hogy rossz lett a linkelés -
#5202 Órán unatkozok
-
Gabo #5201 Ha már rátaláltál a topikra, remélem egy-két képpel Te is gazdagítani fogod majd! Élmény lenne.
[Mondja ezt az, aki még egyetlen képecskét se tett fel ide... ] -
Gabo #5200 Szerintem leegyszerűsítve a dolgot:
Graphire 4 hobby kategória, Intuos 3 pedig már pro kategória. Ehhez igazodnak a szolgáltatásaik is. Ennek ellenére Graphire még mindig magasan veri a "gazdaságos" típusokat és lehet vele remek képeket készíteni.
Nekem az Intuos ára túl magasnak tűnt ahhoz, hogy otthon időnként elszórakozzak valamelyik rajzprogiban vagy éppen fotót szerkesztgessek. Viszont ha a grafikus lennék és ebből élnék meg vagy ez lenne a távlati célom, valószínűleg nem sokat vacakoltam volna a megvásárlásával. -
#5199 Ezt meg rögtön azután firkáltam, hogy kibontottam a tabletet. Painter-ben készült, kizárólag a "fiber cloner" ecsettel. Tudom nem egy nagy szám kép, csak próbálgattam ezt a technikát és ez lett belőle. :P
-
#5198 Ez a dőlésérzékenységet még ki sem próbáltam. Hozzáteszem még csak PS-ben kezdtem el a rajzomat, a befejezéshez már valószínű jön a painter is. :) -
#5197 Amúgy, hogyha Graphirenál tényleg nem lehet programonként specifikálni és úgy általában kevesebb a beállítás, akkor szerintem talán ez a legnagyobb előnye az Intuosnak...
Vagyis pontosabban kihagytam még 1 dolgot: Intuos:60°-os dőlésérzékenység. :)
Ez Graphirenál abszolút nincs, bár hozzá kell tenni, ritka a program, ahol igazán ki lehetne használni (Painter)... -
#5196 Szerintem jó lehet a Graphire is, hiszen Wacom. Véleményem szerint ha tablet vásárlásra adja az ember a fejét, akkor csakis Wacom! Mert van olcsóbb is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy itt is érvényes az olcsó húsnak híg a leve.
És a Wacom-oknál is lehet egész baráti áron válogatni. -
#5195 Ja, át is írtam gyors. :D
(Ha lenne táblázat, azzal csináltam volna. :P) -
#5194 Fú de szép lett színesen! :D -
#5193 Azért írtam a Graphire-t, mert ő drágálja az Intuost.
Ár/érték arányban kb ugyan azon a szinten vannak.
Ha van pénze, akkor mindenképpen Intuos, de ha nagynehezen összespórolt pénzét akarja költeni, akkor.. :) -
#5192 Igen-igen.. Bár igazából adatok alapján elég nehéz eldönteni, hogy az embernek melyik kell...
Toll Nyomásérzékenység: Graphire:512 / Intuos:1024
Felbontás: Graphire:2000DPI / Intuos:5080DPI
Pontosság: Graphire:+/-0.5mm / Intuos:+/-0.25mm
Tablet Extrák: Graphire:Scroll Wheel, 2 gomb, fólia / Intuos:2 Touch Strip, 6 gomb
Software Extrák: Intuos:Programonként specifikálható minden egyes beállítás, amikből standard is több, van, mint a Graphire esetében, legalábbis így tudom, hogy ott ezek nincsenek. ^_^
Remélem segítettem...
Szerk: Ja, nem neked ment hen-tes, de mind1. :P