15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Gabo #5431 Most komolyan, ha nem szánod rá az időt, akkor mitől vársz fejlődést? Ha csak belenéztél volna azokba az anyagokba, amiket ajánlottunk, ha csak a benne lévő képek alapján megpróbáltad volna megérteni a fogásokat amikről szó volt, már akkor előrébb lennél. Ha Te szeretnél jobban rajzolni, akkor szerinted más megtanulhatja helyetted a dolgot?
Másrészt az Oroszlánkirályon kívül ezer más téma létezik. Nem gondoltál még arra, hogy érdemes lenne mással is foglalkozni? Sokszor egy másik téma kidolgozása ötleteket adhat ahhoz, hogyan lépj túl egy adott problémán annál a témánál, amivel eredetileg foglalkoztál.
Azt hiszem Loomis írta az egyik könyvében, hogy "a rosszul elékészített rajznál nincs nagyobb időpazarlás". (Nem szó szerinti fordítás/idézet.) -
#5430 Jólett :)
Sose tudtam kezet rajzolni :( -
#5429 Hajnalba unatkoztam meloba mondom rajzolok, de csak paint és egy golyós egér volt.. Nem a legjobb, nem szeretek iet rajzolni.. Sazl: link -
#5428 igazad van. De amíg magamtól nem tudok ilyet alkotni valahonnan el kell tanulni... -
#5427 Megint gonosz leszek: A (művészeti)anatómia könyvek nem azért vannak, hogy egy az egyben lemásoljátok! -
W B #5426 Ja és a köldökét kihagytad!
Amúgy azért jó -
W B #5425 Muszáj egy 14 éves ember lelki világát roncsolni?
Ép azon gondolkoztam, hogy valameik álmom énjét lerajzolom. (félig dínó félig ember, köztes állapot a dinosaurusok előnyös tulajdonságai) -
#5424 én is másoltam... :$
nézd meg a (#5382) pdf-ben, ott vannak még jók -
#5423 baj ha azt a fejet lemásolom? -
#5422 Nagyon jó az a pdf, abból rajzoltam
-
#5421 szerintem ha valami kijöne belőle pl. fej az tetszene a népnek -
Mirk #5420 törölt hozzászólás -
#5419 lol lehet csinálunk rajzfilmet :) -
W B #5418 Arra még emlékszem! Az nagyon teteszet -
#5417 Szerintem olyan politikus rajzból már rengeteg van, talán még az Uborkában is volt régen...:D -
W B #5416 aha. én is kitudok találni rémségeket. de minek itt van Orbán Vikitorka :p. Őt mien lenne karikatúrába megcsinálni? -
#5415 Sigma által kitalált lény -
#5414 főleg akkor fog fájni, ha megesz téged! :) -
W B #5413 De miazaz a Verkula, vagy vérkula -
#5412 télleg fel se tünt^^
TEKKKK -
#5411 persze, de neked van legalább tableted, amivel még progibb rajzokat készíthetsz.
Én nem tudok utómunkát megcsinálni egérrel. :S -
W B #5410 lol. -
#5409 békairto: kép megjelenitese, cimet ctrlc ctrlv aztan f5... -
#5408 >.< -
#5407 SÁGA BBÉKA! BASSZAMEG AZ ANYJÉÁT -
#5406 Én csak ilyet tudok paintben:
-
#5405 lol moonster ez fájt... -
#5404 Nem, VÉRKULA!
-
W B #5403 mi az T-rex? -
#5402 főleg az alsó
amugy micsoda ték -
#5401 lol -
-
#5399 Vááá ez egy aranybánya!! Hajnalcat ezt mindenképpen nézd át, nagyon jól tanítja az arányokat. Meg az árnyékolást. Rajzoltam is belőle majd bescannelem. Már nagyonrégóta keresek egy ilyen segédezközt, pár óra alatt sokat javult a technikám. -
#5398 hmmm... -
#5397 -
#5396 Egérrel :)
-
#5395 Nem akarsz tablet-et venni? :-) -
#5394 -
#5393 Cr3ativ3: bevallom csak a kéeket nézegettem
-
#5392 egérrel... :)