15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Ez már kicsit közelebb áll a valósághoz.Egyébként igazad van élőben
sötétebbek a képeim.Pl.a lenti borús képen/c.Vihar előtt/én is meglepődtem
eredetiben sötétebb felhők vannak s maga táj tónusa is sötétebb.
Igazából lehet,hogy retusálni kellene photoshop-pal,vagy az már csalás? -
#14659 Érdekes kép, szép kidolgozott, de nekem túl sok benne a fehér és valahogy hiányzanak belőle a jó, rikító színek. A sok fehér rész miatt nekem egy kicsit befejezetlennek tűnik.:< Úgy megnézném őket élőben, szerintem a kép minősége miatt van ez. Le tudnád fényképezni egy mostani művedet és megmutatni? -
#14658 Persze nem titok 51 vagyok sajna.Az első számítógépem 96-ban még dos-os
volt.Biztos tudod annak még merevlemeze sem volt.Floppy-ról indult s
úgy kellett begépelni a parancsokat. -
#14657 Tényleg kár a minőségért, de (legalábbis szerintem) vissza adják amit kell a képek, a fények a színek nagyon összhangban vannak.
Meg mondanád mennyi idős vagy? (akár PM-be is) -
A gazda. -
#14655 Nem fogod elhinni,hogy ezek a képek csak 20 kb-ak,mert amikor készültek
nem volt még cd író s floppy-ra lett mentve vagy 100 kép,s így több
elfért rajta igaz a minőség rovására.Azért kössz a kritikát legtöbbször az
ellenkezőjét kapom,hogy nagyon kidolgozom a képeimet.Én eléggé maximalista
vagyok azt hiszem.Van aki csak maszatol s úgy is jó,nekem azok közt is van
ami tetszik.Sőt akarok is olyat csinálni,de a végére azt veszem észre,hogy ráfestem a fűszálakat is.Itt egy kép,amivel országos díjat nyertem,de ezt nem dicsekvésként mondom. -
#14654 Érdekes hogy miért ilyen pixelesek a képeid. Nagyon kicsi a felbontás szerintem, ezért teljesen torzan adja vissza a festményedet. Kicsit nagyobb felbontásba fényképezz és akkor jobb lesz a minősége:> Am szépek, csak a vizes képnél a víz lehetne egy picit kidolgozottabb. De a többi OK! -
#14653 A bal alsó sarokban egy régi utcai lámpa van,aminek érzékeltetnie kellene,hogy egy kisgyerek szemszögéből látunk.Azért kössz.Eredetiben
sokkal élethűbb. -
#14652 Régen rengetegszer voltam pecázni, a jó isten tudja hányszor ültem ilyen időben a parton, igaz az nádas volt de a kép azt a feelinget egy az egyben vissza adja.
A kezes kép is szép, bár nem tudom mi az a bal alsó sarokban talán forgószél.(?) -
#14651 Tojás volt előbb -
#14650 Gyors reagálás: A vízhez hal is kell :)
full :) -
Ha az eszem átlátja és a szívem hisz benne, tudom, hogy megalkothatom.
Jesse Louis Jackson -
#14648 -
#14647 A háttér (univerzum) :D -
#14646 [IMG][/IMG]
Melyik volt előbb?
/Saját festmény./ -
fűvel már nem volt kedvem tökölni -
#14644 igen, adobe illustrator. -
#14643 Mivel tolod ezeket illusztrátorral? -
#14642 Bearanyozták a napom legalább :D Néha olyan jókat mosolygok ilyeneken :D -
#14641 a többi rajznak van értelme? csak hobbi -
#14640 Kérdés: Ebbe a topikba dobot be valaki egy olyan tutort ahol sima rajzból vektorosat lehet csinálni PS-ben? Sehol nem találom :( -
#14639 Pedig jó pofák és arányaiban is jók, csak hiányzik belőle a poén, de tényleg csak annyi.Pl ez a madár lehetne szatír vagy egy Dr.House is kijönne belőle (borosta, bot) vagy mit tudom én. :) -
#14638 akkor mi az értelme -
#14637 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1077131653&no=14586]#14586[/URL] -
#14636 ok, és mennyi idő alatt csinálsz meg egy ilyet félóra vagy ilyesmi? -
#14635 Ez csak egy karakter, nyilván nincs semmi mondanivalója. -
#14634 ez csak úgy jött, vagy valamit akar mondani a kép? -
#14633 erre gondoltál? :D
-
#14632 Milyen kép? :) -
#14631 Kattra megnő a kép...
-
#14630 Nincs mit, ha gondolod toljál fel pár képet. -
#14629 tényleg a ps a ludas, paintben teljesen jól működik. kösz a segítséget :3 -
#14628 ahogy looser is írja valószinűleg vagy az, vagy ki kellene próbálni másik programmal is, hogy csinálja-e.Esetleg újra rakni a progit amiben csinálja, nekem PS-ben csinálta de újra pakolás után megszűnt. (nem jól kezelte, bár PS felrakása után telepítettem a táblát amikor nem volt jó, de fordítva minden okés lett.) -
#14627 mintha nagy lenne az érzékenység :S -
#14626 rádió -
#14625 elemes vagy rádiós a toll hozzá? -
#14624 nem tudom, hogy ez mennyire normális jelenség tableteknél, de ha a bamboommal elkezdek húzni egy íves vonalat, akkor mindig megugrik egy kicsit az elején. ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
-
#14623 12943 hsz-től van egykét help a választáshoz. -
Cyberdevil #14622 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, főleg azoktól, akik Wacom táblával rendelkeznek, hogy melyik érné meg leginkább, és hogy mik a benyomások róla? -
mumeen #14621 Aham,de valahogy teljsen más lett a végkifejlet:D