15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Nicci
    ú de jó, ilyet kérek karácsonyra :D
  • fureszlap
    thx ^^
  • hen-tes
    Gestalta? :D
    Most kerestem meg kb ötödjére az oldalon, mert mindig elfelejtem a nevét.. :P
  • fureszlap
    hahó, nem tudnátok nékem megmondani milyen néven lehet kapni azt a kis fa bábút amit alakrajzoláshoz használnak?
  • LSL
    ne :)
  • hen-tes
    Ja, az más. :D
  • PJack
  • macselek #5624
    ööö.. valaki
  • hen-tes
    Ki?
  • macselek #5622
    sziasztok! Nem tudna nekem linkelni egy arc/fej tutorialt? Megköszönném
  • Mirk
  • hen-tes
    elírás mum :@
  • hen-tes
    Ja jól van. Akkor a következőbe vigyél valami piént is!
  • PJack
    mindenkinek más a stílusa..
    énse vagyok profi rajzoló, és egyébként én mindig ilyeneket szoktam rajzolni,.. nem szeretek részletezni...
  • PJack
    nem csak ennyit
    többet is csak nem akarok részletezni... :P

de jó nem? :)
    ja és igen mindezt 3 színnel!! :D
  • hen-tes
    Hát igen, van aki csak ennyit tud.
  • Aquir
    huha thx ^^
  • Hajnalcat
    :DDDD Birom a humorod.
  • Aquir
    wow, és mindezt 3 színnel! :)) Profi munka!!
  • PJack
    véres, 18+os, durva rajz by Jack :)))

természetesen Paint-tel :)
  • Gabo
    Szerintem, ha ilyen jellegű rajzokkal szeretnél foglalkozni, akkor szinte kötelező rágyúrni a perspektíva ábrázolásra. Ugyanis az összes rajzodnál ezzel van a probléma. Ezért lettek torzak a kocsik egyes részei és ezért nem jönnek ki az arányok.
    Ne tévesszen meg az, hogy a profi koncept rajzosok szabad kézzel dolgoznak. Többségük olyan régóta foglalkozik ezzel a témával, hogy körző és vonalzó nélkül is szinte tökéletesen meg tudja szerkeszteni a térábrázolást.
    Ha visszaolvasol, fogsz találni jó néhány kincset érő anyagot erről a témáról (is) a topikban.

A fentieket ne kioktatásnak vedd! Nekem is rendszeresen gondom van a térábrázolással és dobtam már félre ezért olyan rajzot, amivel előtte több napon keresztül dolgoztam. S szerintem azzal, ha arcba dicsérek egy amúgy nem éppen tökéletes rajzot, nem leszel előrébb. Sőt valószínűleg elkövetnéd ugyan azokat a hibákat ismét.
  • _Atti_
    franko,bár ezen kicsit furcsább a perspektíva de jobban tetszik!
  • PJack
    nekem tetszik
    hát ha én értékelném 0-tól 10-ig, akkor 8.5:)
    csak azért, mert a jobb lámpája egy icipicit feljebb került, meg a teteje is furcsa, de egyébként jó lett, grat
  • ngcsnet
    Helló, szeretném bemutatni egyik amatőr rajzomat, néhány hete kezdtem csak úgy igazán autókat rajzolni. Értékelnétek?

(bocs, homályos a fotó)
    többi rajzom (4db)
  • Gabo
    Hajnalcat:
    Alakul ez a téma. De még tényleg érdemes lenne csiszolgatni az arányokon és az anatómiai helyességen.
  • Mirk
    na ez szép lett grat
  • _Atti_
    törölt hozzászólás
  • Hajnalcat
    Pillangó!!! Teccik! :)
  • Hajnalcat
    Köszönöm! Tőled főleg nem vártam dícséretet, kellemesen csalódtam. :)
  • Mirk
    ja és ték
  • sz4bolcs
    Mindenképp van valami nagyon durván megfogó a képeidben. :-) Hajrá!
  • Mirk
  • _Atti_
    Lazarus,Hajnalcat: köszi.

5557: saladfingers (flashanimsorozat) torz alakjai jutnak eszembe róla, franko:)

5570: nem tudom direkt vagy nem, de olyan mintha a lányt is cérnával varták volna össze..jó rajz (bár nem vagyok fanja a pszichobabáknak,pszichokisfiuknak,pszichokislányoknak:) ) én képtelen vagyok karaktert rajzolni:)
    86: nc..beteg :) vmeik régi cgverseny nyertes képe jutott eszembe,pazar palotabelső, egy oszlop mögött megbuvó leégettfülű,tépázott játékmackó,a lépcső alján pszichokislány, mindenfelé jelek hogy mit szeret játszani :) (nincs meg vkinek amugy?)
  • Hajnalcat
    Na ja, a bakancsával kínlódtam a legtöbbet, ne tudd meg, milyen nehéz volt! De végülis meg vagyok magammal elégedve, sok radírozás után csak összehoztam...úgy ahogy.
  • Hajnalcat
    Huh, ez nagyon tetszik!!!Ügyes vagy.
  • LSL
    deréktól lefelé vannak a gondok. főleg a combja vastag a térdhez képest, de a térd arányos a karokhoz. Meg a lábfej kicsit furának tünik nekem.
    Gondolom fejből rajzolsz és minden elismerésem érte. Nekem csak firkák jönnek össze olyankor(bár most hogy belegondolok nem is próbáltam igazán), szivesebben rajzolom le amit látok, mert sokkal részletesen tudom visszadni.
  • Lazarus
  • _Atti_
    törölt hozzászólás
  • _Atti_
    törölt hozzászólás
  • cr3ativ3
    Baxameg... eltűnt, nem találom... akkor nem szóltam #5591