15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5591 mutassak valamit??? -
#5590 ez rám ragadt :) majd egy félreértés következtében vettem fel :) -
Mirk #5589 :D király
a lelkivilágod is érdekes lehet:) -
Totya15 #5588 király ez a dark-os stílusod,nekem bejön -
#5587 -
Hajnalcat #5586 törölt hozzászólás -
Hajnalcat #5585 B*sszus, te csak normál TV-ket tudsz elképzelni, nincs fantáziád, ami valami újjat is lát, valami különlegeset, miért kell mindig a hagyományokhoz ragaszkodni? Ha meg nem vagy kreatív, akkor miért ez a neved? -
#5584 Hm... majdnem hasonlítasz :) Csak egy pici eltérés :D -
#5583 Amugy elég rendes kis kislány lehet(sz) Látom, a bohoc felkötötte magát, a másik bohóc meg késsel a kezébe azt hajtogatja : legyünk BARÁTOK !!! :_) -
#5582 Hmmm... nekem ugy tünt. =3
De akkor mik azok ott körbe? -
Hajnalcat #5581 Jó is lenne...használd a galériát. -
Hajnalcat #5580 Kösz, pedig az arányokat pont jól rajzoltam le, mondhatni ez lett a legarányosabb rajzom szvsz. Most aztán a térhatás is passzol, mert az egyik bakancsa kisebb a másik nagyobb és azért, mert az egyik lába előbbre van a másiknál. Ha ezt mondod rossz aránynak... -
Hajnalcat #5579 Az egy Tv akar lenni, méghozzá egy régebbi fajta és nem gyémánt berakásos. -
#5578 Az ott egy lámpákkal körberakott tükör vagy egy gyémánt berakású TV a kép bal oldalán? -
#5577 Ezekben csak emberi aránbyokhoz van. Nem ismersz állati arányokhoz vagy rajzfilmes figurához leírást/könyvet?
Bár ez is jó :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg szobatársamnak aki dögös csajokat szokott rajzolgatni :)
A gond csak az, hogy a srác nem szeretné publikálni, bár a tanár (aki rajz szakos) szép csendesen végignézte az egyiket hogy készíti :D -
#5576 Az arca tetszik, a haja is jó lett, a szerkója is dögös. De az arányokkal még mindig baj van :(
Ezt nézd végig, és tanulj belőle, nekem is sokat segített... -
#5575 Ja... nem vettem észre. :) Azt hittem a csápjkaira, hogy az a szeme, alatta faje teteje az orra alatta a szemöldöke a szája és így tovább :) -
#5574 jah... :D
A babáid játszakan a késsel :) -
#5573 :) LOL
And wana play width my kig knife? :D -
Nuki #5572 így néz ki kend? :) -
Mirk #5571 elég dark^^ -
Hajnalcat #5570 törölt hozzászólás -
Nuki #5569 konkrétizálom: MAGUS szerepjátékhoz. igazából azért hogy pontosan tudjam hogy hány m2 és m3 1kg papír és fordítva... mert kalandot írok és kell! :P
-
#5568 Mire kell először? -
#5567 Áhhh... minek is...
Különben is, az oldalunk miatt kellett gafika a grafikához rajz. De ahogy vettem észre szégyen és hátrány iyen témában rajzolni / alkotni akármit is.
Az eddig elkezdett, nagy erőfeszítések árán megcsinált oldalt szépen töröljük (mert nem fog a kutya se odajönni) -
Nuki #5566 mivel szerepjátékba kell, ezért a könnyű számolhatóság érdekében nem nagy pontatlanság ha 100g/négyzetméternek veszem? -
Nuki #5565 meg tudnátok-e mondani nekem hogy kb. egy ókorban-középkorban használatos papírnak(papírusznak?) mekkor a 'sűrűsége' ha mai jelenlegi papíroké kb. 80g/m2 ? -
#5564 Ha csak azt akarnál rajzolni, akkor nincs is értelme vesződnöd.. -
#5563 különben is nem patkány :) -
#5562 hát nem látod?? ott középen vannak a fogai! attól lejjebb a nagy hasa, följebb pedig az orra, a szeme, majd a csápjai -
#5561 és meylik a szája? :) mert én kettőt is látok =)
Vagy az nem az??? -
#5560 ULTRA-GLÖRCS! :) -
#5559 animból nem lett semmi
bocs -.- -
#5558 akkor mi ez? :D -
#5557 ezt most rajzoltam :) (nem patkány!)
vélemény? -
#5556 lol -
Vegas #5555 ték -
Vegas #5554 mostanába rajz -
Vegas #5553 nincs -
Vegas #5552 hm