15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5672 szánalom
én ismertem egy manga rajzos lányt, az biztos nem másolta, mert láttam ahogy rajzolta. -
#5671 lilly megint lopkodó hadjáratra indult: mennyire szánalmas már -
#5670 Utolsó képen a felső 2 kereke... :D
Amúgy jóak, de ez a stílusu rajzolás nem annyira jön be (nekem!) -
#5669 nah. így készül egy mestermű:D
előszor csak a sima rajz
majd a színek szerkesztése
majd a kontúrok(ezt egy kissé elcsesztem:S)
és végül: a háttér(jó, tudom:nem tökéletes, de most nem ez a lényeg)
vélemény? -
#5668 hentes:te azt csak hiszed egyébként meg csak a tehcnika ugyanaz és itt a link:lilly nevü hülyegyerek lopkod -
#5667 Nemizs! :C
De így hogy tudom hogy mangás fórumon volt én is kíváncsi vagyok rá. Fantos plz linket! -
#5666 Adj róla linket, kiváncsi vagyok rá! -
#5665 mangát lopni.. lálmár, nem is nehéz, mert mind egyforma.. -
#5664 cenobite-egy mangás fórumon
Ottto-lol XD -
#5663 Ehhehe...Nekem is majdnem volt hasonló "élményem" még igen régen mikor rajzolgattam (Mikor még ment :o ). Nem is tudom már melyik (14évalatti) fórumozó megkért, hogy rajzoljak neki (már nemtom mit, valami figurát) és megkért hogy se az oldalamra, se a galériámba ne töltsem fel, és ne is használjam fel sehol, csak küldjem el neki. Megkérdeztem "na és miért ne?" nem kaptam választ. Talán én látok rémeket, de sztem elég egyértelmű.... -
#5662 Hol volt ez, melyik fórumon? -
#5661 Hmm.. én nem húznám fel magam ha az én rajzaimmal dicsekednének, ez azt jelentené hogy jóak :) Csak pénzt ne akarjon csinálni belőle -
#5660 Ú gyerekek ezen most nagyxon felhúztam magam a következő történt:Jött egy debil gyerek belinkelt pár képet és aztmondta hogy ő rajzolta és arra se vette a fáradságot hoyg kitörölje az eredeti alkotó aláírását ráadásul egy olyan fórumon tette mindezt ahol jól ismerik az eredeti alkotót hogy élhetnek ilyen tetvexs lelkü szívtelen emberek akik més munkájával pattognak? -
#5659 Változtasd mondjuk Jennifer Aniston-ra. Az dögös! :D -
#5658 úgyérted képet berakni? -
#5657 Picsajóa. -
#5656 wow!
gratta -
#5655 frankok -
Maison #5654 Hogyan tehetném dögösebbé a "nevem"? -
Maison #5653 Besti Pegazus! -
#5652 méretezés mumság :@ -
#5651 wacom-.- -
#5650 -
#5649 Loálas. -
#5648 mivel rajzoltad?
Nagyok király -
#5647 egy picit még rajzoltam rajta -
#5646 wáw :) nájszasö. mint mindég -
#5644 -
#5643 igen. Ez tavaly is megvolt, csak akkor még nem voltál itt :) -
Hajnalcat #5642 Nagyon szép az új lógód. :) Te rajzoltad? -
#5641 akkor hozzárajzolod a zsírt, vagy raksz rá gyurmát :P -
#5640 a Gesatata bábun nincsen ruha és pl. dagadt embert nehéz lenne vele rajzolni -
#5639 Tulajdonképpen erre való ez a Gestalta bábú. -
#5638 nekem az jutott eszembe hogy ugyanígy megcsinálom háromdében és azt copyzom de nem tudnám megcsinálni háromdében egyébként szivesen az inspirációt -
#5637 btw jó 5letet adtál Fantos :)
Létrehozok 3dsmaxban 2 anatómiailag tökéletes alaptestet, beállítom őket pozicióba, lerenderelem, berakom háttérbe és föléjük rajzolok :>
Így nem kell az arányok miatt tépni a hajam
/me csalnifog -
#5636 jó legyen 60%vagy keveselted a 80-at? de egyébként télelg a végeredmény a fontos azmeg fasza lett -
#5635 Lehet, de a végeredmény a lényeg -
#5634 egy frászt.. -
#5633 ennek valami 80% számítógép -
#5632 Jólenne tudni így rajzolni :S
egy kettő