15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5712 -
#5711 szerintem csak egy égő fa -
#5710 csak nem szauron szeme?
(szép csendélet:) -
#5709 ha ez nem sikerültjólakkor én egy francia krémes vagyok és azt tudjuk hogy én nem vagyok francia -
Hajnalcat #5708 :ccc Lemaradtak a felhők, pedig az teccett a legjobban. -
#5707 jó az! -
#5706 És rajzolj, igen! -
#5705 Nem sikerült valami jól... :c -
Hajnalcat #5704 Teccik nagyon. Meseszép, misztikus! :) -
Hajnalcat #5703 Ez egy tornádó, ami épp végigsöpör egy helyen. (Legalábbis annak látom...) -
#5702 Ezmiez? -
#5701 -.-
-
#5700 azt éreztem hogy éhes vagyok és fázokés mostígy megnézve ezbenne van a rajzban XD -
Mirk #5699 sokminden számít ám művészetnek amit első ránézésre nem tekintenél annak -
#5698 ha belülről jön (és nem a vérrel festésre gondolok ), és van benne érzelem, kifejezés, akkor igen:)
Ja meg egy kis érzék a kifejezés módjához, az sem árt :) -
#5697 azépixeles mert paintben nagyítotam fel és köszi a komentet nem hittem hogy lehet ezt művészetnek nevezni -
#5696 szemeket látok
egyébként kicsit pixeles de mét? :) meg olyan mint a modern művészet, a képzeletedre van bízva mit látsz ebben -
#5695 félórás unalom gimpel.höhö
-
#5694 Jó! Kíváncsi vagyok a végeredményre.
.
.
.
Hmmm.... Kéne már rajzolni valamit... :) -
#5693 Megrajzoltam, A4-es méretben.
Én is több napig rajzoltam, és még bőven nincs kész.. :c -
#5692 nagyonfrankó, a szikla részleteit is mind kiaprozva megrajzoltad vagy valami filtert/specó brush is használtál?
a tűz eszméletlen hangulatos..
én ahányszor nekiállok ilyesmit rajzolni valahogy nem tudok igy belemélyedni a részletekbe. -
#5691 hentes fejében bármi emgtörténhet :P -
#5690 -
Vegas #5689 amugy jo, csak egy magyar zászló hiányzik rola! -
#5688 de :-) -
Vegas #5687 bal lent vedd ki a füvet mer ott nem nő fű -
#5686 még készül, sry -
zsilike #5685 mármint amit sikerült feltennem ,vagy az h a2 es az eredeti,és azt találod kicsinek.csak hát le kellett butitanom,kissé a méret miatt.DE tetszik azért? -
#5684 sztem túl pici -
zsilike #5683 a2es méret -
zsilike #5682 szeretném megosztani veletek szénrajzomat,remélem tetszik nektek. -
zsilike #5681 -
Gabo #5680 Lazarus:
A lenti linken akad néhány hasznos tipp arról, hogyan lehet az akciókat dinamikusabban ábrázolni. Érdemes megnézni!
http://www.polykarbon.com/tutorials/fighting/fight.htm -
#5679 nemrossz, bár lehetett volna kicsit részletesebb is...
pl a kékgatyás hapsi arca eléggé homályos, bár ha pont ez volt benne a lényeg akkor bocs -
#5678 -
#5677 nembiztos mert mivan ha nem is volt gyufásdoboza vagy mivan ha nem gyufásdoboz volt hanem elnézte? -
#5676 hát ez lol, de igaz:D -
#5675 amugy se sok köze ennek az egésznek a topichoz...kit érdekel hogy ott mit kopiznak -
#5674 nyugi nyugi ne veszetek össze -
#5673 én ismertem egy gyökér embert, az biztos hogy gyökér volt, mert olyan gyökért még nem láttam.
sőt, nekem volt egy gyufásdobozom, az biztos gyufásdoboz volt, mert tök gyufásdoboz volt. :|
ne legyél ennyire gyerekesh:C