15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • zsilike
    de tényleg a szakatt sprálból kitépett fecnit,tolrajzal jo h nem félti,de nekem már csentek el melot netről,nem rátok gondolok itt.amugy a spirálos srácnak 1 jotanács:ha elkezdesz1 rajzot,elötte vázlat,és add meg a modját,szép papir,lehet enyhén szines mondjuk,a technikához megfelelö,jo rajz cucc nem bizti h golyostoll,egyébknt az is lehet jo.tehát ha nem egy sirálypapiron tolod oda,akkor lehet h jobb a rajz és a benyomás!Tiszteld a rajzod!
  • hen-tes
    Viszlát.
  • zsilike
    mármint csucs minőségbe,nem azért veszödtem,igy csak nézökép
  • zsilike
    most sajna nem tudom feltenni mert munkahelyi gépről töröltem,mert ma van az uccso napom aztán álláskeresés,de csak grafikával,tattooval kapcsolatos állás jöhet.ezért már ne tk rajzokat betenni sajna,de ha vkt tényleg érdekel szerény munkásságom 5747.egyetemet én se végeztem,mert meloznom keell csak müv.szakközeoet bo-en és egerben.hajrá sercegjenek a ceruzák!bye
  • hen-tes
    "nem szorom a munkákat a közösbe"

Nem fogják ellopni ha ettől félsz.. főleg nem egy 600*x pixeles képet, amit még nyomtatni sem lehet, de azon már látszana a kép, biztos én vagyok a vak, de nekem ez nagyon apró, főleg egy A2-es képhez..
  • zsilike
    nem jelenik meg?micsoda,mit nézel a csehkettőt?egyébként abbahagyom,de én 15évet tettem fel a képzőmüvészetre ezért vagyok ilyen kritikus,persze ha tetszik és jo valaki azt elismerem,nem vk elszálva.és sorry még1szer!biztatok mindenkit hajrá!egyébként sokra tartom amit küldtem,és csak1 kis nézőt töltk fel,nem szorom a munkákat a közösbe,de ha vk t érdekelne a mappám,irjon [email protected]/személyesn/ ra,még jo dolgok is születhetnek 1 kis összefogással,ezéet nem akarok megbántani senkit,nem vk paraszt!mindenkinek jo rajzolást és jo hétvégét/
  • hen-tes
    Most ne kezdj el firkálódni, hanem tedd fel a képedet nagyobban!
  • zsilike
    na ez ok,csakhát mielött absztrakt nézöpontodat elöveszed,kéne egy alap akademikus rajztudás,vagy már mindent tusz és absztrahálod a látványt?
  • hen-tes
    Hát kérlek, most már meg sem jelenik, ha törölted.. ügyes vagy. Kismillió képfeltöltő oldal van. Keress egyet, vagy használd a galériád. (ott mondjuk nem tudom mennyi a korlát..)
  • Hajnalcat
    Kicsi, már írtam.
  • Hajnalcat
    Ha egy rajz nem teccik, akkor inkább nem írok rá semmit sem, de nem fogom benyögni rá, hogy szánalmas, ez enyhén bunkóság volt tőled. Vagy ha jó rajz, de lehetne jobb is, akkor leírom, hogy én mit változtatnék rajta, úgymond tanácsot adok a többieknek, és majdnem mindenki ugyanezt teszi. Ez nem a leszólós topik, az arrébb van, de nagyon szívesen látlak ott is, ha akarsz, betérhetsz oda, talán ott jobban kiélheted szenvedélyedet.
  • zsilike
    te szegény azért látni vagy rossz a szemed,egyébként 300dpi s szénfestést,ami digizve van eléggé le kellett butitani,mivel lkimitált a méret.talán ezért kicsi?amugy a2es.de azt látni,h tetszik e nem?
  • zsilike
    elnézést mindenkitől,hajrá rajzoljatok,ha örömet jelent,bátoritok mindenkit,mert jot tesz a léleknek,még ha rajzilag gáz is!boccs de tényleg azt hittem h festmények,profi rajzok...,csak ezért voltam csalódott.most már tudom h naiv müvek noldala!sziasztok
  • hen-tes
    Jaa, ezt akartam mondani :D
  • hen-tes
    Az kérlek egy kurvakicsi kép, így nem látni rajta sokat.. Ezért nem is véleményeztem. Talán ha megtanulnál feltölteni, avagy linkelni, véleményt is kapnál. :o)
    Nem mindenkinek van makró szeme nyuszikám. :|
  • Shaman
    ha picit nagyobba betennéd,alig látszik...
  • zsilike
    és mi van 5681 bről mi a vélemény,vagy jot nemakarszirni,rosszat meg nem tudsz?
  • Hajnalcat
    Kicsi, nem látok semmit sem.
  • Hajnalcat
    Vannak itt jó rajzok is, csak körül kell nézned.
  • zsilike
    ?5681,boccs többet nem irok,mert panxseroktol vagytok elájulva,és a teljesitmény t nem értékelitek
  • zsilike
    nembiztos,sorry rossz forumba jöttem,jo rajzokra számitottam,elnézést
  • zsilike
    5681?
  • Hajnalcat
    Aki szánalmas, az te vagy.
  • Aquir
    itt te is rajzolhatsz akár és mégsem szólnánk érte. te!
  • hen-tes
    Ha nem tetszik, akkor nem illik kommentezni. Itt saját rajzokat találhatsz. Bárki berakhat. Tegyél be Te rajzokat, ha neked tetszőt akarsz látni. Itt senki sem profi és ezt fogadd el, még ha nehezedre is esik.
  • zsilike
    ja és miért pont picasso?őt ismered a müvészvilágból?csak?
  • zsilike
    jo,de akkor????azt hittem,h szép rajzokat láthatok,ezek szt ez nem az a forum?
  • Aquir
    van aki nem tud úgy rajzolni mint Picasso te! :P =)
  • zsilike
    szintén
  • zsilike
    szánalmas
  • PJack
  • Kokler69
    jolvanakkor
  • Fantos
    eztetmostnemegészenértemdebiztos
  • Kokler69
    egyepkent csak gondoltam jol fog kinezni ha rakok oda valamit, semmi jelentosege nincs, csak h jol nez ki XD XD
  • Kokler69
    akkor ki is a bekorlátolt, mr. Démon?! XD XD XD
  • Fantos
    há arra monom hogy a sátán és megakarja szálni a csajt :P
  • Kokler69
    ittvan megegy:P es senki ne mondja hogy bekorlatolt vagyok!
  • Kokler69
    neeem. ott van egy arc elrejtve;) XD koszi egyepkent, csak vigyazza' mert elpirulok
  • Fantos
    Szép csajszit megszálja a démon? egyébként nagyon jó grat *irigy*
  • Kokler69
    nezzétek a hatteret!!