15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • zsilike
    lehet h lesz valami belöle,már ha átrajzolod h anatomiailag pontos legyen,pl ebböl a nézetböl semmiképp nem látszik a 2 orrlyuk,egyéb arányokkal is gond van...de jobb mint a "tollrajz"
  • zsilike
    nálam nem igy látszik azért.nem birok küldeni semmit,mert nem saját gép elött vk,és nincsenek rajzok a gépen sajna ha esetleg alkalmam lesz feltenni vmk.ha irsz emailt beszélhetünk
  • Fantos
    ez egy..egy...ezt látni a csillagkapuban amikor utaznak vele?
  • Kokler69
    no, en azert nemadom fel;) itt egy kompjuteres grafika a klasszikus Corel Draw 8-al XD
  • Kokler69
    "battd meg te debil vagy tényleg?mi ez,a kistesóm jobbat rajzolt 5 éve!beteg vagy teljesen,tartsd meg magadnak a remekmüveidet,vagy ha ez a szinvonal a RAJZFORUMBA akkor csőőőőő"

a viszon latasra!

1. te beszelsz szinvonalrol?
    2. elfogadom a velemenyed mint azt mar kifejtettem, de eleg egyszer lefikazni...kepes vagyok felfogni..
    3. Te mi vagy?! neked vannak szuleid? mer akkor kerd mar meg oket hogy neveljenek meg! hol elsz te? jejjzus atyam egy kepet sem tudsz normalisan felrakni egy internetes forumra es te dumalsz szinvonalrol?! a forum: "Rajzok, amiket TI rajzoltatok" es nem "Profik muvei"...
  • Mirk
    szerintem nagyon elgömbölyítetted a feje tetejét
  • Aquir
    azon szőrözök, hogy a szőr talán nem lesz olyan jó rá, ezért lehet hogy csak vázlatló marad
  • Vegas
    a ló
  • Aquir

légyszi mondj kritikát a még mindig készülő lovamra :D

• Fantos
    ez jó volt XD
  • Vegas
    de van egy minimum szint, te pont alatta vagy..
  • hen-tes
    Az egy dolog, hogy igazad van, de azt lehetne egy kicsit normálisabb hangnemben is kifejezni.
  • Lazarus
    Örömmel konstatálom hogy a képzőmüvészet jót tesz az egónak, de mostmár én is nagyon kiváncsi lennék a te rajzaidra... az a kép amit beszúrtál 160x228 pixel, mutatok egy hasonlót

Sokat látni belőle? Mi is ugyan ennyire látjuk a tiédet, könyörögve kérlek tegyél fel nagyobb képeket mester!
  • Lazarus
    Örömmel konstatálom hogy a képzőmüvészet jót tesz az egónak, de mostmár én is nagyon kiváncsi lennék a te rajzaidra... az a kép amit beszúrtál 160x228 pixel, mutatok egy hasonlót

Sokat látni belőle? Mi is ugyan ennyire látjuk a tiédet, könyörögve kérlek tegyél fel nagyobb képeket mester!
  • zsilike
    szánalmas,ezt azért nem kéne!nincs egy minimum szint?
  • zsilike
    battd meg te debil vagy tényleg?mi ez,a kistesóm jobbat rajzolt 5 éve!beteg vagy teljesen,tartsd meg magadnak a remekmüveidet,vagy ha ez a szinvonal a RAJZFORUMBA akkor csőőőőő
  • zsilike
    jézusom ez bob?
  • zsilike
    jol látod!ez a rajztudás?nem gáz h "rajzol,de miért teszi fel,égni akar?
  • zsilike
    akkor rosszul látsz,ez nem 1 szartájkép,semmi köze a fotoreálhoz!vagy te is hokristályokat látsz?de ne vitatkozz,esetleg probálj valami rajzsuliba bekerülni,de ezeket a rajzokat ne mutasd meg,szörnyü,5évesen jobban rajzoltam már boccs!
  • zsilike
    viccelsz?2éves korod ota?és ittb tartasz,önkritika?de tényleg,nézd már meg h mit küldtél ember!
  • zsilike
    épitő kritika 5752
  • Fantos
    én azthittem örül a fejlének mert fogot egy nagy madarat aminek a tollából csinált ruhát és fégre nem meztelen
  • Kokler69
    :D (mindig jo kedvem van amikor rajolok)
  • _Atti_
    ÖHh..ugy elkapták szegényt ott a bozótban hogy azóta is csillagokat lát?

de tessék egy gyors ronga: valami hatalmasat szól ott a csaj mögött(vagy csak a nap sütne?:) ) , komplett galaxisokat mozgat meg..a lényeg hogy a csajnak csak a haját viszi mert ő maga bele van ragadva valamibe amire először azthittem szögesdrót, de gondolom buckás föld. Nemtudom mi lenne a lényege de biztos nagyon jó kedved lehetett erről a szeme is árulkodik:)
  • Kokler69
    elirtam a honpot:P februar, nem december
  • Kokler69
  • Kokler69
    telleg ,atti, viszont van egy eleg "regi" rajzom, kiv. vagyok abbol mit veszel le XD
  • Kokler69
    egyepkent meg egy dolog, ha nezel egy kepet, nem is az az igazi lenyeg h a muvesz mit akart vele kifejezni, hanem az hogy neked mit jelent, lehet hogy az aki kesziti a kepeket csak egy idiota es rajzol ossze-vissza minden felet, de ha te neked lejott belole valami, valami mondani valo akkor mar van ertelme
  • Kokler69
    1. Nemtom ki vagy te atti, de nekunk igencsak elkene beszelegtni....XD XD XD (az 1. gondolatod korrekt, imadom bob marleyt sztem egyik legjobb zenesz volt)
    2. Az csak a haja;)
  • flippy
    Wow!!!!!
  • _Atti_
    művészi elem:
    egyik kézbe a cigi de a másikról száll a füst
    levont mondanivaló:
    Marley sokat szív de igazán a húrok füstölnek a kezében

művészi elem:
    gitárt ugy tartja mint egy gépfegyvert
    levont mondanivaló:
    Marley a béke embere és ezért a zenéjével harcol :O

/ amugy könnyezik vagy a haja lóg a szemébe? netán belelóg a haja a szemébe és ezért könnyezik:P
  • hen-tes
    Jah bocsesz.. :o)
    Akkor azt visszavonom.. :oP
  • Hajnalcat
    A szélén látszik egy picit, hogy ki akar lenni. Bob Marley. Látod, bal oldalt, hosszában végig írva.
  • hen-tes
    És még annyit árulj el, hogy ebben mi akar lenni az a bizonyos Művészi dolog? Mit akarsz ezzel kifejezni? Vagy netán valami túlmutató jelentést tartalmaz a kép? Nem vagyok egy nagy műértő, lehet azért nem jön le. Örülnék ha felvilágosítanál!
  • hen-tes
    Nem a kezén van a hangsúly miközben gitározik? Akkor mégis min?
    Pengetni így biztosan nem fog a cigitől, bal meg keze mitől füstöl?
    Amúgy meg ki akar ő lenni? Jimi Hendrix, csak mert ha jól tudom ő balkezes volt. Tehát pont forditva kéne fognia a gitárt. Bár ebben nem vagyok biztos, meg hát nem is értek a gitárokhoz. :s
  • Kokler69
    a masik, en korul belul 2 eves korom ota naponta rajzolok, tudok teljesen mast is, csak nem elvezem ezeket a sz4r tajkepeket, nemszeretem a tul hiteles kepeket, mert akkor inkabb fenykepezek, azert szeretek rajzolni mert elszakadhat a valosagtol...van aki ezt muveszinek hivja...sajnos sokszor a muveszi es a szar egyenlo egyes szemleloknek...
  • Kokler69
    zsilike, megtenned ha mar fikazol h esetleg elmondod mi a baj vele?? legyszives epito kritikat!! nem azer rakom fel hogy nezzetek de szuperul rajzolok! hanem azert h mondjuk az olyanok mint te, akik tudnak rajzolni elmondjak mit kezdjek vele, es ne csak: szar...

koszke, de azer itt van megegy;)

ja, mellesleg tom h a keze rossz lett, de nem azon van a hengsuly
  • Aquir
    sajnos el vagy tévedve :)

5681-et meg leszóltam? ...:)
  • _Atti_
    Zsilike: profi munka lehet, de semmit sem látni belőle..ha ilyen méretben prezentálod akár Salvador Dali is lehetnél akkor se kapnál több visszajelzést.
  • Hajnalcat
    "hajrá sercegjenek a ceruzák!bye"

Lol :DDD