Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
Rózsaszínnel túl hülyén nézne ki:/// Vagy kék vagy zöld...<#kerdes>

Looooser
jogos :D de akkor is rózsaszínt neki :D

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lightjack
Igen, láttam. A neve Aayla Secura, 2,3 részekben szerepel is:):)

Looooser
de te láttál mér kék színû dzsedájt???? esetleg pirosat Darth Maul személyében, ergo a pop artodba a rózsaszín fénypallos bõven belefér

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lightjack
Hol láttál te pink-rózsaszín kardot?:D Max lila...az van Windu bácsi kezében. De maradok a kék kardnál, már csak a filmhûség kedvéért is.

#14460 - Köszönöm, majd elmegyek és megkérdezem a helyi mûvellûtóban, ha meg nincs akkor rendelek. Köszi az infot:)

UI: most azon gondolozok, hogy álljak e neki ez után Plo Koon-nak, vagy Obi bácsinak. Najo majd az késõbb...

Looooser
DZSEDÁJ!!!!! :D Lézer kardot a kezébe.... hmmm mivel kék, legyen pink rózsaszín, hamár popart

...a masszának amirõl smg beszélt (#14455)...

Logikusan maszkoló folyadék. :D
Például ez. Google dobta fel, én még nem láttam közelrõl. :D
lightjack
ÉSSS pont beleillik!<#taps><#taps><#taps> Am ha vki tudja a nevét annak a masszának amirõl smg beszélt (#14455), akkor pls írja le!

SMGBAS
Másik ötletem:

:D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
Nem, nem ásni fog XD. Ott a fénykard lesz a kezében. Ásni...De hülye vagyXD

SMGBAS
Ásni fog? :D

Még régrõl rémlik valahonnan:
Lehet venni valami áttetszõ anyagot amit lehet ecsettel is kenni.
Ilyen szilikon cucc féleség asszem. Rákened, megvárod amíg megszárad és utána ha ráfestesz akkor olyan lesz mintha gumira festenél. Aztán meg le lehet dörzsölni róla.
Fingom sincs, hogy mi lehet a neve

De majd jönnek az okosok és megmondják :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
És lenne még egy kérdés: a hátteret majd absztraktban szeretném megcsinálni. A könnyebb érthetõség kedvéért itt van egy minta. Persze a színek meg az elrendezés sem ilyen lenne, az csak úgy jönne, meg van egy alapötletem is, nade. Azt nem tudom hogy hogyan csinálhatnám meg rendesen, mert a csaj miatt nem tudok rendesen pacázni, placsnizni, mert át fogom fedni. Azt szeretném vhogy, hogy ha esetleg le lehetne takarni vmivel a csajt és amíg átmegyek rajta festõhengerrel, meg minden "effektet" ráteszek a háttérre, a csaj alakja, a kidolgozott rész sértetlenül megmaradjon. Na és ezt hogyan lehetne megcsinálni? Takarjam le vmi papírral? de mivel rögzítsem a vásznon? Meghát a fénykard is majd érdekes lesz, de azt majd szerintem a háttér után a legeslegvégén Airbrusshal. Na mind1, szal van erre valakinek valami ötlete?
Nem tudom hogy érthetõen fogalmaztam e, ha valami nem világos kérdezzetek!!!

lightjack
Készülõben egy munkám, ami még sok igazításon fog átesni, nem beszélve arról hogy távolról sincs kész. A ruhája nagyon türelemjáték lesz... Na de jelenleg itt tartok, ma a szemeit sikerült befejeznem. Továbbra is pop art, de egy kicsit jobban ki szerettem volna dolgozni, szóval több tónust raktam bele, így kicsit könnyebbek az átmenetek. Na szóval itt van az egész:

Egy közeli az arcról és a lekkukról:

UI: Lekku: Twi'lek-ek hajszerû csápjai. Remélem mindenkinek kielégítettem a lekkukkal kapcsolatos tudásvágyát!

lightjack
Juuuj, neeee. Fájt!<#falbav>

SMGBAS
Nem szándékozom ilyeneket feltenni ide, mert az átméretezéssel és a feltöltéssel több idõ megy el, mint magával a rajzzal, de máshova már linkeltem és akkor már ide is

SMGBAS
'mer akkor nem

SMGBAS
Szarok? :D

theone91
Mondd hogy a poénokat nem te írod. :D:D

MANOWAR
xD

Looooser
#14436: lehet ezt kellene

MANOWAR
<#eljen>

cenobite
SMGBAS
Nem értem félre, nem valami nagy szám a rajz, csak unatkoztam és azért csináltam :D
Amúgy tetszenek ezek a képek, szerintem fogok még csinálni a késõbbiekben

Tomika boy
Megfogadom:P:)

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

cenobite
A legalsó tetszik, ki lehetne hozni belõle tök jó képet sok részlet hozzáadásával. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az alap nem jó - sõt - , félre ne érts! Nekem is van egy hasonló kompozíciójú képem:

(Elsõ "komolyabb" munkám Wacommal)

gamertag: kenobita

cenobite
Thx, amúgy valószínû, hogy pólón (is) lesznek. Macabre

SMGBAS
Találtam két régebbi rajzot:
Ez asszem '09-es, egy sima ceruzával A4
(ps-el kontrasztoztam most)

Ez meg kb '06-os lehet
8 centi széles

SMGBAS
Mostanság nem van kedv rendes rajzokra, csak ilyen egyszerûeket szoktam:

SMGBAS
Nekem eddig nem volt gondom noob-al

MANOWAR
akkor tetõcserepet :D

Looooser
én még úgy is képesvagyok maszatolni!! :D izzad a kezem nagyon sajnos

MANOWAR
ha egy másik papír lapot raksz a kezed alá rajzolás közben akkor nem fogsz maszatolni....<#kuss>

Tomika boy
Alakul:P

Looooser
a második inverzét elfogadnám pólóra

----

Mano: nyugi tudom :)

lightjack
Szakállas egyén!

MANOWAR
amikor meglett a digitábla ez volt az elsõ próba :D

MANOWAR
Looooser: A "szmájlikat" azért toltam hogy ne legyen félre érthetõ eszem ágában sincs.... :)

cenobite: fajinok lettek az valami haláltáncot jelent ha jól emlékszem, meg is "ünneplik" valahol...<#eljen> egy inverzét meg néznék valamelyikrõl :)

Tomika boy: jó lesz , jó lesz :D várjuk a végét! A színeket a végére hagynám az összkép miatt még ha képrõl csinálod is.<#eljen>
smg: a melóhelyen csak a noobs felíratott láttam a képet nem azért dobtam a kérdõ jelet :)

Tomika boy
HB,4B+közönséges szines:)

lightjack
Ezt mivel?

Tomika boy
Sziasztok!
Már alakul a 4-es:P

cenobite
Variációk egy témára. Macabre

Unatkozás+Photoshop eredményei...

Looooser
csak mint tipp mondtam ne egyél meg :D

MANOWAR
nem vagyok az, ha az lennék sem ilyenekre használnám, a jelenlegit sem fogom. :) (amúgy meg szakmabeli vagyok)
Majd megjavítják és lesz, ha meg nem akkor nem.:D

Looooser
ha t-homeos vagy bányászd elõ a szerzõdésed, azon van a személyes webtárhelyed felhasználó neve jelszava, onnét csak akkor törlõdnek az adatok, ha váltasz

MANOWAR
freewebrõl töltõdnek a headerek de karbantartás van 3.napja :D

lightjack
Tudtok vmi jóféle ecsetfajtát mondani? Mert ami most van, viszonylag olcsó volt, de a minõsége egy nagy sz*r. Festés közbe kihullik a szõre, van hogy az egyik kicsit elereszt és elõrébb csúszik és kis farkacskája lesz a fejnek, szóval nem lehet vele normálisan, pontos részleteket csinálni. Vmi jófajtát tudtok, amit nem olyan horribilis áron adnak?

SMGBAS
Nem látjátok? :o
Pedig egy f*szán megrajzolt kép van benne

Looooser
nem, nem csak nállad

Looooser
háhh.. hülye :D

lightjack
Csak nálam nincs header?