Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Pontosan az. Reklám. A szövegekben talált szavakhoz rendel hozzá reklámot.

lightjack
Egy off kérdés: Miért van az hogy néha random szavakat pirossal kiemel és kétszer aláhúz a különbözõ kommentekben? És ha meg rámegyek akkor meg bejön vmi buborék, idióta reklámmal. Ez mi?

MANOWAR
FF vagy színes lesz? vagy a kettõ keveréke?
Szokták úgy is, hogy a sárkány teste mindent kitakar a háttérbõl... ilyenkor a teste sötét és a gömb világítja meg. Tónusozásnál figyelj mert nem a megszokott módon megy.(stilizált az egész értelemszerûen) Ha az alap skicc jó (legyen az xD), onnantól a többi már gyerek játék.

Looooser
nah majd olyat hímeztetek magamra :D amúgy a koncepció a kövi:
az egész kép sitét lesz és a sárkány gyöngy lesz a fény forrás hogy mi lesz a vége azt passzolom, csak unalmas munkaidõben rajzolom majd

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MANOWAR
Szia Liana5!
Esetleg megtudhatnánk mióta rajzolsz és hány éves vagy?

Loooser: 1,5 évig rajzoltam tetkó szalonnak :D vissza köszönt róla a teljes hátas yakuza stílus. xD

SMGBAS
Én általában hb-vel a vázlatot, utána átmegyek rajta egy tûfilccel aztán meg szken. De a kész rajzon az eredeti filces kv van :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Sziasztok! Én is nagyon szeretek rajzolni, már gyerekkorom óta ûzöm ezt a hobbit. :) Rajzaimat itt találhatjátok meg: http://www.drawing.eoldal.hu
Magnumrolcsi
Köszönöm. : )
Ahogy Te is írod ceruza keménysége/puhasága érdekelt.
Ez a bolt meg itt van a szomszédban.

Looooser
14503:Mano: csak készüljön el :D
----
14504:SMG: jaja én is úgy telenorosoktól nyúlom a lapot ezerrel :D
----
14505:light: van amikor nem csak vázlat marad sõt többségében, nem kezdem elölrõl a rajzokat csak a lap miatt...
----
14507:magnum: vázlathoz tök mindegy a márka a lényeg hogy a puhasága/keménysége F-es vagy 2F-es legyen, a minõség az a tónusozásnál számít, kezdõknek a sima Koh-I-Nor tökéletesen megfelel, én is azt használok a mai napig

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Magnumrolcsi
Megtudnátok mondani, melyikkel lehet csak simán a vázlatot megcsinálni, ami halványan fog. Mert amit használok még mindig nem az igazi. Felõlem lehet rotring is.
Itt a link link. Ez a bolt van közel.

MANOWAR
jó papír szkenneléshez (300-600 DPI) nincsenek apró rost minták a képen. :)

lightjack
Jó hát hogy ha csak vázlat és utána bescannelitek akkor tényleg tökm1:)

SMGBAS
Én is fénymásolólapra rajzolok, mer' ingyé tudok szerezni :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
tetkó szaga van :D

Looooser
nah itt tart a vázlat... de mára ennyi vége a munkának :D

MANOWAR
õõõ irodaházban dolgozom xD <#eplus2><#ravasz1>

Looooser
jaja, az enyém sspec most ingyen lap :D

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MANOWAR
Úgyszintén:) van vagy 3 csíptetõs jegyzetelõm 10-15db A4-es fénymásolólapot belefogok hogy meglegyen a puhasága, úgy is csak vázlatok aztán scann a többi meg digitális. Egy normális "skiccel" 2-5 órát is elszoktam tölteni ha van rá idõm, no meg hó fehér és occcó is :D

Looooser
igaz kinek mi, én ebben a pillanatban fénymásolólapra rajzolok....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lightjack
Persze suliban tényleg jó, de normális rajz készítéséhez nem igazán alkalmas. Vékony, és a felülete is hát nem tudom olyan érdekes. De ez csak egy tanács volt, amit vagy megfogadsz, vagy nem (mármint Magnumrolcsi).

Magnumrolcsi
Tervben van, egyenlõre ebben gyakorolgatok. : )

Looooser
dehogy is suliban óra közben jegyzet mellé ilyenekre lehet a legjobb skicceket csinálni ^^ meg az árnyalást gyakorolni

lightjack
Akkor vegyél egy normális rajzlapot és arra rajzolj. Az ilyen füzetek arra vannak hogy írjanak beléjük és nem arra hogy rajzoljanak. Erre nem is igazán megfelelõek. Tényleg vegyél normális rajzlapot és arra csináld, mert sokkal jobb minõségû rajzokat tudsz készíteni. Az ilyen füzeteket meg hagyd meg jegyzetelésre:)

Magnumrolcsi
#14489 ben linkeltem(volna) a képet, de nem adta be. A rajzzal csak annyi a bajom, hogy a kerék nem lett normális, és nagyra is sikerült az egész, nem fért volna rá. Láttam a képét, jól halad.

lightjack, aha, egy sima A4-es spriál. : ))

lightjack
Ez egy sima füzet?

MANOWAR
Mármint mi nem jön be a kép linkje vagy maga a rajz?
Úgy tudom, itt nincs olyan, hogy csak profik vagy kezdõk rakhatnak be képet. Voltak, vannak és remélem lesznek is akik segítõ készek és pozitív építõ jellegû kritikával segítik az emberkék alkotásait ahogy a tiedet is. :D
Tomika boy éppen egy Kamiont rajzol érdemes lenne ránézned.

Magnumrolcsi

áá, ha ez sem jön be kérem törölni a két hszt.

Magnumrolcsi
mert elbastam : //

MANOWAR
Persze hogy fura a keze hiszen egy ujjal több van rajta :D a jobb oldalit ujjat nyugodtan ellehetett volna felejteni. De az a logó pöcs beszarás :)

SMGBAS
+ a foga

Subakka
nem rossz :D mondjuk nekem a mutogatós keze kicsit furcsa

&#3232;_&#3232;

DöflingR
Nem szokásom linkelgetni, de most belõnék egy nemrég elkészült alkotást: Csak linkben..

MANOWAR
Igen arra szerettem volna utalni, hogy "többet visszaadnak" jobb felbontás mellett. Szépek lettek, ha van még nem kímélj minket. :)

tandya
A képek a saját munkáim van köztük már 15 éves is és nem mindig tudtam
jó minõségben rögzíteni.Régebben még nem állt rendelkezésemre a digitális
technika,azért remélem így is visszaadnak vmit a mondanivalójukból.
Egyébként élõben egész más a színek is meg az egész kép struktújára.
Azért kössz az érdeklõdést!

Malakai
Csak úgy mellesleg megjegyzem, ha a valóságban is megvilágítasz sárgával egy kék tárgyat zöldesnek fog látszódni. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lightjack
Közben rájöttem, hogy nem tudok más színû kardot odarakni, mert már befestettem a fej felsõ részét és a jobb kézfejet kékre. Ha meg belerakok egy sárga színû kardot, ugye annak fénye is van, tehát akkor ezeket át kellene festenem sárgásra, mintha megvilágítaná a fénykard. Ehhez nagyon nincs kedvem:/ Meg ha ráfestek sárgával, akkor félek hogy zöldes lesz az egész és akkor csak elrontom. Maradok a kék színû kardnál...

MANOWAR
<#eljen><#vigyor2>

SMGBAS
Az lett volna a másik ötletem, de tovább tartott volna, és 3 órám volt 8 rajzra :D

MANOWAR
Szia tandya!
Csak beszúrtál ide egy linket vagy közöd is van a képekhez?<#fejvakaras>
Valami kommentárt fûzhetnél hozzá. :) Sajnálatos, hogy nagyrészt élvezhetetlenek a képek a rossz felbontás miatt, de persze így is köszi.<#ravasz1>

tandya
http://www.youtube.com/v/MOEUCFti9vI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

MANOWAR
Ami kimaradt :D (sry)

lightjack
Hmm lehet igazad van. Sárga eszembe se jutott. Tényleg! Nah ezt még átgondolom, köszi a tippet:)

vagy lilával, de semmiképp sem kék vagy zöld
szerintem egyértelmûen egy közepesen erõteljes sárga fénykarddal lenne fasza az összhatás :3
lightjack
Ismét egy fájdalmas vicc:D

Am meg ebben én is egyetértek. A negyedik tetszik nekem is a legkevésbé és így akkor sorba. Az elsõ rész (mármint a Baljós Árnyak) kicsit gyerekes lett, de a 3. mindenért kárpótol. Ettõl függetlenül midegyik részt láttam már vagy 10szer, de Yoda fajáról nem tudok semmit:/

SMGBAS
Na, hogy ne legyen full off:

SMGBAS
Nemtudom, annyira nem nagy cucc :D
Ha valaki megkérne most, hogy nézzem meg megint vele akkor meglesném, de magamtól egy 5 éven belül biztos nem állnék neki

Amúgy pont elkészítési sorrendbe javultak szerintem (4,5,6,1,2,3)
3. tetszett a legjobban.
Amúgy Yoda az mi? Mármint a faja vagy milye :D

lightjack
Miiiiiii??!! Eretnek!

SMGBAS
Pont a napokban sikerült végre végignéznem mind a 6 részt és szerintem nem az a húdenagy film :D

Looooser
piros :D