Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokták úgy is, hogy a sárkány teste mindent kitakar a háttérbõl... ilyenkor a teste sötét és a gömb világítja meg. Tónusozásnál figyelj mert nem a megszokott módon megy.(stilizált az egész értelemszerûen) Ha az alap skicc jó (legyen az xD), onnantól a többi már gyerek játék.
az egész kép sitét lesz és a sárkány gyöngy lesz a fény forrás hogy mi lesz a vége azt passzolom, csak unalmas munkaidõben rajzolom majd
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Esetleg megtudhatnánk mióta rajzolsz és hány éves vagy?
Loooser: 1,5 évig rajzoltam tetkó szalonnak :D vissza köszönt róla a teljes hátas yakuza stílus. xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ahogy Te is írod ceruza keménysége/puhasága érdekelt.
Ez a bolt meg itt van a szomszédban.
----
14504:SMG: jaja én is úgy telenorosoktól nyúlom a lapot ezerrel :D
----
14505:light: van amikor nem csak vázlat marad sõt többségében, nem kezdem elölrõl a rajzokat csak a lap miatt...
----
14507:magnum: vázlathoz tök mindegy a márka a lényeg hogy a puhasága/keménysége F-es vagy 2F-es legyen, a minõség az a tónusozásnál számít, kezdõknek a sima Koh-I-Nor tökéletesen megfelel, én is azt használok a mai napig
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Itt a link link. Ez a bolt van közel.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
lightjack, aha, egy sima A4-es spriál. : ))
Úgy tudom, itt nincs olyan, hogy csak profik vagy kezdõk rakhatnak be képet. Voltak, vannak és remélem lesznek is akik segítõ készek és pozitív építõ jellegû kritikával segítik az emberkék alkotásait ahogy a tiedet is. :D
Tomika boy éppen egy Kamiont rajzol érdemes lenne ránézned.
jó minõségben rögzíteni.Régebben még nem állt rendelkezésemre a digitális
technika,azért remélem így is visszaadnak vmit a mondanivalójukból.
Egyébként élõben egész más a színek is meg az egész kép struktújára.
Azért kössz az érdeklõdést!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak beszúrtál ide egy linket vagy közöd is van a képekhez?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valami kommentárt fûzhetnél hozzá. :) Sajnálatos, hogy nagyrészt élvezhetetlenek a képek a rossz felbontás miatt, de persze így is köszi.<#ravasz1>#ravasz1>
Am meg ebben én is egyetértek. A negyedik tetszik nekem is a legkevésbé és így akkor sorba. Az elsõ rész (mármint a Baljós Árnyak) kicsit gyerekes lett, de a 3. mindenért kárpótol. Ettõl függetlenül midegyik részt láttam már vagy 10szer, de Yoda fajáról nem tudok semmit:/

Ha valaki megkérne most, hogy nézzem meg megint vele akkor meglesném, de magamtól egy 5 éven belül biztos nem állnék neki
Amúgy pont elkészítési sorrendbe javultak szerintem (4,5,6,1,2,3)
3. tetszett a legjobban.
Amúgy Yoda az mi? Mármint a faja vagy milye :D