15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6632 Mégegy 3 perces unaloműző :( -
#6631 [tudja hogy szar és köszöni szépen]
-
Hajnalcat #6630 Mekkora rajzok már! -
#6629 ez kib*szottul tetszik grat! (a formák miatt elsősorban) -
#6628 Igen, te is kép, hiszen írtalak!:o
[rosszul hazudik] -
#6627 Najó, akkor már énis, bár csak firkák, szla :C
-
Mirk #6626 -
#6625 -
#6624 na pár rajz van sok dehát nem hiszem hogy érdekel valakit egy kanál..egy kanál a másik oldalán..netán egy szedőkanál vagy egy körömcsippantó esetleg konyhakés:D
ami van az:
akármi- aztmondták rá olyan mint egy sárkányfej:)
még egy akármi..
ilyen egyszerűsitett rajz egy szalagavatós fotóról..monitorrol. tök furcsa hogy pont ráfért a lapra nem gondoltam hogy menni fog:D -
#6623 thx igyekszik az ember
Najó. tegyük egy fokkal magasabbra a mércét. Már szerintem linkeltem, de már ezer éve, szal rajz -
#6622 És úgy komolyabban? Rajzokat. :C
Tőled, Cenobite-tól, és Guba-tól is! :@
Ha kihagytam valakit, akkor az lehet, hogy nem véletlen. :) -
#6621 haveeer, ez kurva jó lett! grat! -
#6620 A legújabb művem. Vélemény? lehet kicsit javítani kéne rajta, mert szerintem valami hiányzik belőle, nem?
itt
(ha már úgyis a gumi szinvonala felé tartunk...) -
#6619 -
Mirk #6618 én is valami hasonlón gondolkozom -
#6617 -fav :( -
#6616 2. wow -
#6615 Kesztyűbáb. :)
-
Csoder #6614 Most mi a jó benne, hogy ilyen paintes szennyeket belinkelsz? -
W B #6613 az egy szurikáta!
és mindenkinek megvan a dilije, úgytűnik neki ez... -
#6612 Most nem bántás képp, de szerintem sürgőssen felejtsd el ezt a nyomi menyétet vagy mi ez... Kezdj el embereket rajzolni, vagy mindegy mit, de ne ezt... ez csak egy tanács, ahogy látom már mindenki tikkel, ha meglátja a legujjabb ilyen izét -
#6611 Srácok!
Tudtok-e nekem rajzfilmes karakterhez linket vagy e-könyvet adni? Mert csak állathoz van, emberhez van, de így konkrétan rajzfilmeshez nincs.
Volt egy oldal ahonnan lehetett (www.noogy.com) de mára már törölve lett. Jelenleg engem különösebben a különböző arckifejezések érdekelnek hogy lehet megoldani. (Nem csak a 'mérgesen vicsorit'-ra gonolok) -
#6610 Csak később írtam be. #6608 -
Vegas #6609 de ez nemjó :( -
#6608 Ja, és hozzáteszem, hogy mivel egérrel készült, nem hasonlít az eredetire. -
#6607 Most megint csak ez van digitális formában:
Hétfői számtech órán paintbe egérrel ;)
Ugyanez csak ma. Szinezést elrontottam, túl későn jöttem rá hogy az arcaszínét felcseréltem egy kicsit a haja színével. Aztán kicengettek. -
#6606 Nyugi, a mienk is mindig ezzel boldogít; Igaz én nem jártam. (Meg is látszik azonaz üvegen pár hsz-szal lejjebb.) -
terrorwap #6605 Ezt kapta a csajom nevnapjara tolem :)
-
#6604 nincs egyenlőre, de utánanézek mi kell ahhoz -
Csoder #6603 Jaja, 2k nem sok.
paypalod van? -
Mirk #6602 menstruálok bocs
ilyenkor mindig olyan tapintatlan vagyok vmiért -
#6601 neked mi bajod? -
Mirk #6600 olyan ismerős nekem ez a mondat -
W B #6599 a rajztanár ilyeneket csináltat velünk rajz szakkörön -
#6598 frankó akkor eddig hárman vagyunk tehát az 39,5 dollár szállítással ami olyan 13 dollár akkor fejenként gugli szerinti 188 forintos dollárral
2444 forint..annyit már ez bőven megér, azért ez 5 dvd, 43 óra hi-res profi tanitovideo. -
#6597 én nem:P -
Mirk #6596 ezért van az hogy általános iskolában minden rajzórán ilyeneket csinál az ember -
#6595 király lett(Y) Én is fogok majd csinálni ilyet. Ez nagyon fontos -
#6594 wOw =) csikos szar? :P -
#6593 kész, szar