15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6672 Azért Bruce Willist és az edzőtrikóját hiányoltam. :p -
Gabo #6671 cr3ativ3:
Cirka egy éve is ugyan ezt a figurát rajzoltad, ugyan ebben a pózban, ugyan így... Sőt mindig ugyan ezt a figurát rajzolod, ugyan így. S ez itt a probléma és ez az amit sokan unnak már.
Attól, hogy mindig ugyan azt rajzolod, nem fog fejlődni a technikád vagy a látásmódod. Pláne nem úgy, ha nem is olvasod el azokat az anyagokat, amiket ajánlottunk neked az elmúlt időszakban.
Amit a #6611 hsz-ben kértél, szinte ugyan ezekkel a szavakkal legalább négy másik alkalommal is kérted az elmúlt időszakban és szinte mindig kaptál linkeket, e-könyveket, amiket arra sem méltattál, hogy átolvasd. Meg kellene értened, hogy nincs olyan, hogy külön rajzfilmes rajzolás. Mind a festészetnek, mind a grafikának, sőt még a rajzfilm figurák rajzolásának is ugyan az az alapja. Ez pedig nem szól másról, mint hogy fel kell ismerni az egyes testeket alkotó formákat, arányokat, fényeket, árnyékokat és ezeket meg kell tanulni papíron ábrázolni. Attól, hogy felismerés nélkül ugyan azt másolod le újból és újból, nem fogsz megtanulni rajzolni.
Nézd meg, hogy a többiek ez alatt az idő alatt mi mindent készítettek. Új témákat, formákat, alakokat rajzoltak szinte minden alkalommal, kísérleteztek, próbálkoztak és ha nem is mindig tudatosan, de fejlesztették a technikájukat. Változás nélkül nincs fejlődés.
Azon pedig nem besértődni kell, hogy ha kritikát kapsz, hanem el kell gondolkodni rajta, hogy vajon miért kaptad. -
#6670 Tekk:v
Nekem a látvány tetszett, pont úgy, ahogy a Sin City-ben is.
Történet különösen egyikben sem hatott meg. -
Mirk #6669 senki se mondta hogy egy 2 órás csatajelenet 6 oscart fog kapni.
persze hogy csak tömény hent, még én lennék felháborodva ha egy kis kötelező szexen kívül még más is lenne benne -
#6668 :-D
nem, azok 20-an voltak -
#6667 amit a felfedező utoljára látott? -
#6666 Félig élvezhető kategóra (KillBill/SinCity és nézhető film közötti átmenet). A legszívesebben használt effekt a lassítás... a seggüket is 4x-es bullet timeban vakarják meg, mert az menő. Tömény hent az egész, egyszer nézhető -
Mirk #6665 thermopülei csata
300 spártai meg sok perzsaszönyeg
"ki porolja ki előbb a másikat" nevű játék -
Hajnalcat #6664 Olyanról hallodtam, hogy 4400, de hogy 300. Minnyá megnézem a port.hu-n, milyen. -
Mirk #6663 leszedtem... jó film -
#6662 Váá ha tényleg letörölted meg is érdemled. nagyon kevés csalódás érhetett eddig az életben, ha ezen ennyire kiakadtál. Szerinted mi úgy kezdtünk h tudtunk? én pl ált iskola óta folyamatosan rajzolok. Nem jól, mert csak "másolni" tudok. firkáltam minden órán füzet sarkába, meg ahova tudtam. Amikor tudtam ellestem pár technikát. meg ami megtesztett, és volt hozzá kedvem, meg időm lerajzoltam. Ennyi. Igen lehet kérdezni, meg még kérdezni, de olyat, amit te is eldönthtsz h jó-e, vagy utána tudsz nézni (pl a segédanyag a rajzfilmes állatkákhoz->google) és amiről tudod h még nincs kész azt nem rakod fel, plána ha utána 2 percel linkeled a következőt.
áá minek is tépem a számat??? Úgyis ezen is csak felhúzod magad. Inkább megyek moziba és megnézem a 300-at :P -
#6661 Ha így gondolod.. Nekem olyan mind1. -
#6660 Na.. nem kell mindjárt Fezárkózni...
ugyse tudnék
És nem kell gúnyolódni sem. :.@
Hol gúnyolódtam?
A rajzfilmekkel az égadtavilágon semmi gond nincsen.
Háát, csak szerinted. De mind1, nem akarok belőle vitát.
Máig nézek egy-kettőt, és figyelem bennük a rajzokat, no de az, hogy te egy figurát akarsz lemásolni, és ennyire nem megy.. egy kicsit meglepő.
Mondtam, szar vagyok. Igazam volt? Igen.
De oké.. ha te mindenáron ezt akarod, akkor ülj le a seggedre, told be az oroszlánkirályos dévédédet, és rajzolj folyamatosan! Csak skicceket, jegyezd le a főbb vonásokat, esetleg kommentáld, ha szükséges. De mindezt magadnak. Ha ezután sem megy, akkor csináld meg még ötször. Ha pedig ezután sem sikerül egy patkányt összehoznod, akkor döfd a szemedbe a ceruzádat pumpi.
Erre nem lesz szükség.
Amúgy megpróbálhatnál saját figurát kitalálni. Attól még a híres rajzfilmed története maradhatna..
Kb. 1,5 perce shift+del billentyű kombinációval elrendeztem a történet hátralevő részét. Még hátra vagy egy 'sajnálom hogy hazudtam' levél.
Ezzel már el is van intézve ennek a jövője. Innentől asszem csak hozzászolni fogok, és nem teszek be. Jó lesz? Legalább nem kell azokat a mocskos patkányokat nézni.
Fúúú.. azért remélem maradt hajad..
Nyugi, van. Csak képletesen értettem. -
Hajnalcat #6659 Csak én látok az utolsó mondatodban iróniát? :) -
#6658 ha-ha-ha.
Innen sikerült kiverni az összes kreativ ötletet cr3ativ3 fejéből. Kösz. -
#6657 De. -
#6656 Nem hisztizek, csak kifejtettem véleményemet. -
#6655 Akkor csak feje volt, és szar minőségban. De igazad van. Kéne már valami újat is csiniznem. Dehát nem vagyok valami cr3ativ3... -
Hajnalcat #6654 Pont olyan vagy, mint az egyik barátnőm. :O Az hisztizik ennyit állandóan.
-
#6653 Na.. nem kell mindjárt Fezárkózni...
És nem kell gúnyolódni sem. :.@
A rajzfilmekkel az égadtavilágon semmi gond nincsen.
Máig nézek egy-kettőt, és figyelem bennük a rajzokat, no de az, hogy te egy figurát akarsz lemásolni, és ennyire nem megy.. egy kicsit meglepő.
De oké.. ha te mindenáron ezt akarod, akkor ülj le a seggedre, told be az oroszlánkirályos dévédédet, és rajzolj folyamatosan! Csak skicceket, jegyezd le a főbb vonásokat, esetleg kommentáld, ha szükséges. De mindezt magadnak. Ha ezután sem megy, akkor csináld meg még ötször. Ha pedig ezután sem sikerül egy patkányt összehoznod, akkor döfd a szemedbe a ceruzádat pumpi.
Amúgy megpróbálhatnál saját figurát kitalálni. Attól még a híres rajzfilmed története maradhatna..
Fúúú.. azért remélem maradt hajad.. -
Hajnalcat #6652 Ez már volt lejjebb is ----> #6627 csak nem volt akkor olyan nyíl a kezében. Jah és írtam akkor rá, hogy tetszik. -
#6651 Baszam. szerintem ez nem is a legkisebb negatív felhang volt. Hanem ellenkezőleg. Mindegy. Én azt tudtam az egészből kiszűrni, hogy ebben a stilusban nem érdemes alkotni, mert utálják, és 'a műértők' megszólják.
[feszült]
OK, a két paintes rajzot nem kellett vona, beismerem, az totál flém volt.
[megbánta tetteit, de nem tud lenyugodni]
Meg az, hogy pl. berakok valamit és nemjó, ti megmondjátok mi a hiba, én kijavítom, és berakom ujra, erre páram negszólják hogy megint ez a szar, az már cseppet sem megnyugtató
[még inkább feszültebb]
Vagy ha kérdezek valamit mert nem értem - Igaz, nagyon alap dolgokat teszek fel, mert még KURVÁRA DE KIBASZOTTUL kezdő vagyok - de azért sem kell engem megszólni, mert megint flém flém flém.
[a haját tépi vörös fejjel]
Meg amugy is, valahol szerintem el kell kezdeni a rajz technika fejlesztését. :P Igen, és SOHA nem leszek olyan művész mint hen-tes vagy mint te. És ezzel kijelentem azt, hogy az én rajzaim sohase voltak jók, és még a közelébe sem fog soha érni annak amit ti rajzoltok.
Amugy már megszoktam, hogy amit csinálok abba belekötnek. Ez számomra nem új dolog.
Végül is szükség van más alkotók véleményére, amivel ki lehet alakítani egy jobb technikát, meg egyebeket, de az, hogy sokaknak nem tetszik mert pl nem karikatúra, hanem rajzfilmes dologrol van szó, és ez szerintük túl gyerekes, vagy egyszerűen nem szeretik ezt a stílust, azt a kéet alakítja ki az emberben, hogy ne alkosson többet.
Igen, itt látom be saját hibám.
[bőg]
Meg ha kérdezek valamit, mert nem értek valamit oké hogy nem jön válasz (miért is jönne) de még azért is leszolni... hát... Pedig elvileg ez a tápig segítségkérésre is szolgál, nem? Vagy hozzak létre egy külön tápigot ennek, és zárják be? Ez így hülyeség.
Végül ezekből csak azt tudtam leszűrni, hogy nem kellenek a rajzaim, - mert miért is - és kérdezni is felesleges, mert ugy sem jön rá valász, és ha nem tudok rajzolni, akkor az az én és csakis az én bajom, és sehogy sem tudok ellene tenni.
[majd rákattint a mehet gombra, és mérgesen fezárja a firefoxot] -
#6650 busmanoid? -
#6649 Végülis mindegy:@ -
#6648 leg kisebb negatív felhangra is mártírkodni kell? Ha ez neked jól esik, akkor csá.
-
#6647 csa
ty
-
#6646 csá.
-fav.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közkivánatra. -.- -
#6645 Végül.
[:c] -
terrorwap #6644 valahogy a legyegre tapintottal, mert itt-ott szedte ossze magat :) -
#6643 Sándor, József, Benedek
zsákban hozzák Klaucicát. -
terrorwap #6642 latom nem volt feltuno az elobb, felkom nagyban is :)
-
#6641 Nekem van mindkettő, csak lusta vagyok. :C -
#6640 nálam is:S -
#6639 nálam fordítva működik a dolog -
#6638 Óh, thx! :)
Mostanában Photoshop munkáim voltak és nem volt időm rajzolni. :(
Pedig ötletem van dögivel, időm meg szinte semennyi. -
#6637 Ezek is nagyon jóak! -
#6636 Jóak! -
#6635 Valóban jóak főleg a második! -
#6634 Neked ezek csak "firkák"? -
#6633 saját élmény? :P