15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6592 kb két kattintás :P -
#6591 Tom...csak lusta voltam átszinezni:D -
#6590 Garaa! a homlokán a jel piros nem fekete -
#6589 semmi baj, inkább nekem bocsássatok meg hogy lélegzem és próbálok alkotni. -
#6588 így értem ... -
#6587 jó nagy... -
#6586 itt egy rajzom nem túl profi a színezés,meg árnyék sincs rajta de sztem nem olyan szörnyű... -
csgj #6585 már néhány oldalon keresztül csak ezt a szerencsétlen állatot látom... De egyébként tetszik, mert véglis jól megrajzolja ez a Creative srác :D Én is szívesen feltennék néhány képet a rajzaimról, csak hát digitális fényképezőgéppel elég sz*rul néz ki...alig lehet látni belőle vmit. A photoshopos rajzolás meg nem az én stílusom -
#6584 bocsesz csak próbálok segíteni -
#6583 nyemnyem nyem úgy van az:
-
Csoder #6582 -
#6581 De te azért tényleg visszafoghatnád magad egy pöttyet. :p -
#6580 De még mindig jobb vagyol mint én ;) -
#6579 igazad van.
Én is beraktam a képet, és a srácok mondták mi a gond. Meg én is kérdeztem először alap dolgokat, aztán a többit...
Nem értem mért baj ha valaki nem olyan fejlett rajztudássa rendelkezik mint társai
[tépi a haját] -
#6578 Ahahh..
Ez így szép és jó, csak az a baj, hogy ha visszanézed a topikot, akkor én is telespameltem a topikot szarabbnál szarabb firkákkal. :|
[Nem büszke magára]
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy most jók a razaim, mert nem jók. :|
[Bőg]
És.. ..
[Hisztérikus állapotban bevágja a szobája ajtaját] -
#6577 persze; igy már könnyű. ;) -
#6576 All right... -
#6575 ide azert jartam regebben ,hogy olyan razjokat nezegessek, amit biztos ,hogy soha az eletben nemfogok tudni rajzolni, plane ,hogy nem is foglalkozom vele.
lehet segitseget kerni, de elobb gondolkodj mielott irsz.
az állatkád meg nem lett olyan rossz.a masik, ne ugy jarj ide forumra ,hogy helyzetjelento style. van arra masik topig, vagy masik hely. itt ilyen veteranok tornyosulnak..
nezdmeg smecieket.. neha betol 1-1 futurisztikus, elmebajos, de oteletekkel telebombazott rajzot ,ami tarol.
nagyon nemertek a rajzhoz ,de amikor ilyen korban voltam mint te, akkor en is igy toltam , mindig kerdezgette 2perceken belul, es ha kicsit kesobb 1ora 2 ora mulva magamtol is rajottem.torekedj erre szvsz. -
Vegas #6574 nem, csak téged kickban és okélesz minden -
#6573 zár? -
Hajnalcat #6572 Ez a topik nagyon kezd fárasztó lenni.... -
#6571 nem lehet helpet kérni? [meglepett]
vagy mire értetted? -
#6570 Ne engedjünk az amúgyis alacsony színvonalból plz -
#6569 fél nap alatt elfelejtettem rajzoni -
#6568 Vagy mégsem ??? Ahhoz képest, hogy a kártyásat milyen szépen megvsináltam; Jön a mélypont és ismét nem vág az agyam.
amugy a bal felső sarokban lévőt természetesen nem én rajzoltam. Csak paint ctrl+c ctrl+v -
Vegas #6567 mibajod van -
#6566 Igen, ez az, most már csak át kell formgatnom. Ugye a nagyobb gondot az okozza, hogy az orra hosszu, kijjebb van, valahogy így és ha már máshogy néz rá a kamera akkor az orra eltakarja stb stb stb. És most jön a hidegzuhany:
De akkor most hogyan is van ??? :S -
#6565 valahogy így?(megjegyzem ebaktam mert a szájára lóg felülről egy kis szőr
-
#6564 ??
-
#6563 Én is benne lennék! -
#6562 jééé... kincs. Csak nem tudom mikor fogok ilyet rajzolni.
Rajzfilmes karakterekhez nincsen? Nekem most épp arckifejetések kellenek :P Konkrétan ez, csak másik kamera állásból. Már egy órája nézegetem, és nem jöttem még rá. -
Csoder #6561 Videók anatómiáról, az emberi test felépítéséről.
The Structure of Man -
#6560 amugy tablettel paintbe mi? XD -
#6559 és most mi is lenne ez? -
Csoder #6558 Abban én is benne lennék. Más jelentkező? -
#6557 nem folyik itt semmi ha csak valakiki nem öntöt valamit -
#6556 Mifolyikitt. -
#6555 igen eddig az összes megnézhető volt..már 39nál jártam, és most jött a pofáraeséés hog erről egyenlőre ennyi..
ha mástnem én abban is bennelennék ha lenne hozzá érdeklődő ember hogy dobjunk rá össze azt kopi -
#6554 jujj, ezt én is szeretem XD -
#6553 akkor Shenzi. :)