Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kép beszúrásnál azt a linket másold be ahol csak a képed látszik fehér háttérrel. Pl.
(a rosszakat töröltem)
pénz gyorsan elfogy,viszont amit alkottál és megdolgoztál érte az valahol
megmarad csak nem nálad,és utána már csak ezekkel a képekkel tudod
demontsrálni,hogy azt vmikor te alkottad,ami megsem közelíti az eredetit.
Aztán rá kellett jönnöm arra is,hogy elõször is nem lehet belõle megélni
másodszor pedig lehetsz akármilyen jó festõ,ha nincs neved egy senki vagy.A névhez pedig nálunk nem az kell,hogy nagyon jó legyél,hanem sok pénz ismerettség összeköttetések stb.Egyébként az én véleményem/ami nyilván elfogult/,ha engem vmiért megfog egy kép és beleszeretek akkor
azt mondom,hogy ez kell nekem,s tök mindegy Monet festette,vagy a Józsi
bácsi.A tapasztalatom,viszont az,hogy akinek nincs pénze az megvenné
mert tetszik neki,akinek viszont van pénze az fel akar vágni s tök mindegy mit vesz csak ismert festõ legyen.Hát errõl ennyit,boccs,hogy ilyen hosszú voltam.
Te ezeket árulod és azért fested vagy csak otthoni használatra készíted?
A lovas csoport képen a lovak aránya és fényjáték tetszik talán egy cseppet több kontrasztot elbírtak volna a pacik a fókusz miatt de ne legyünk telhetetlenek, illetve a fák lombja egy kis dúsítást bár az gondolom direkt van mert befolyásolta volna a lényeget is. Élõben ahogy mondtad biztos tisztább és szebb lenne.<#eljen>#eljen>
A tájképed szép lett ügyesen bele vitted a térhatást az elõl éles hátrébb mosódott hatással, a felhõknél (bal oldalt) a tornyosodás hatást szépen megoldottad, illetve a hangulata balról jobbra szeles viharosból a tiszta ég felé. A gyertyásnál a több értelmûség van inkább elõnyben számomra. szvsz-ek voltak 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
jellegû.A lovascsoport c.kép egy ködös hajnalon készült s direkt használtam fakóbb színeket.A tapasztalatom,viszont az,hogy aki élõben
látja a képeimet mindig elcsodálkozik,hogy egészen más mint a képen.Tehát
technika ide,vagy oda nem tudja 100%-an visszaadni az eredetit.
Még 1 észrevétel szerencsére sok kiállításom volt már s azt tapasztaltam,
hogy mindenkinek más igényei vannak,ez alatt azt értem,hogy állandóan át kéne festenem az adott képet.
UI: Ez csak az én véleményem!
készítettem.Ma már sokkal jobban kidolgoznám,de ma már nem rajzolok csak festek.Korábban tettem fel arról is egy videót.A gyöngysoros lánynak a
tekintete az ami megfogott,s azt hiszem ezt sikerült visszaadnom a képen.
Ma már egészen másképp csinálnám,de ez minden képemre vonatkozik.
Egyszer egy festõ ismerõsöm azt mondta egy kép akkor van kész,amikor
leteszed az ecsetet,mert hibát mindig fogsz rajta találni öt perc múlva
két hét múlva pláne tíz év múlva.Végezetül álljon itt a kedvenc idézetem s
remélem nem untattalak benneteket nagyon.
"Ami engem illet, azokat a költõket szeretem, akik tudnak verset írni, azokat az orvosokat, akik tudnak gyógyítani, és azokat a festõket, akik tudnak festeni."
Oscar Wilde
Egyébként amit a haver rajzolt az sem fejbõl volt, hanem ez az eredeti:

Blazephoto 2.0 progit nem tudvalaki? nem találok sehol mûködõ crackeset :S
isminek kéne diascannerhez.
válaszokat elõre is thy
ON
---
Tandya: jó képek mikor készítetted õket? mióta rajzolsz?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Köszi!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egyik, másik.
<Off> Mi ez a szürke meg zöld oszlop a logó mellett? Ugye nem status report? Már mindenhol ez megy, kezdem unni...</Off>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Gondoltam, hogy PS új layer, és akkor átrajzolom, de nem vagyok benne biztos, hogy úgy mennének a vonalak mint élõben kézzel.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
itt az eredeti már nemtudom ki csainálta sorry eredeti
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014