Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Amikor bekerültem ebbe a karikatúrás dologba akkor felvett pár rajzoló ismerõsnek fészbúkon. Gondolom õ is így talált meg, bejelölt én meg elfogadtam, me' nemtudom...
Aztán feltettem oda is a képet erre másnap valahogy eljutottam a blogjára és ott találtam meg ezt
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
De itt egy régebben már linkelt képem:

Alaposabban nézve a nonfi része elég szépen össze van pakolva.
Különben ott egybeolvadna a másik résszel és emiatt olyan lenne, mintha kisebb lenne az adott rész :D
zorovpeter: Tudom h béna nincs még olyan mûvészi szignóm amit mindenhova oda lökhetek :DD
Manowar: Örülök h tetszik, igen az orrán is gondolkodtam h kicsit igazítani kéne vagy egy árnyékolást bele csak akkor már az arcára is kellett volna és kicsit maszatosnak tûnt volna meg sötétebb lett volna az egész kép. ennyi szépséghibája lehet. :D Am azért tûnik úgy mintha oda lenne vágva mert ott hagytam kb egy mm-nyi fehér helyet h ne olvadjon össze nagyon a hajával és kicsit emelje ki az arcának azt a részét a sötét háttérbõl. :)
ಠ_ಠ
Szeme, szája szép lett a hajának is van egy indiános filingje a homlok feletti kettéváló hajrész tetszik a legjobban a szép vonal vezetés miatt.
A nonfiban található hal és "virág" is szépen ki lett találva.
Az orránál valahogy olyan érzésem van mintha nem abban a szögben állna mint a feje de odase neki.Miért van az az érzésem pl az állánál, nyakánál és neki a jobb fejhallagató résznél mintha a kép oda lenne vágva? Nem tudom de fajántos lett.<#eljen>#eljen> :)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
the world is mine
A/2-es mûszaki rajzlapra, alkoholos tollakkal és 2B-s ceruzával készült.
szívesen várom a véleményeket. :)
stílusát tekintve olyan ... hú hát olyan kevert :D
ಠ_ಠ
Amúgy meg éjjel csináltam, kb másfél óra alatt...
De a második jobb lett és azzal csak fél órát szarakodtam
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

(Köszönjük, hogy rá világított életünk legnagyobb gondjára!<#falbav>#falbav><#vomit>#vomit>)
Kb. :D
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870