15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7276 láttom neked is szőrös a lábad de GRAT nagyon faszályos lett ^_^ -
#7275 Szerintem nagyon jó! -
#7274 nér mi a hiba benne?
-
#7273 A nagylábujjon kívül királyos lett(Y) -
#7272 nincs digitálisom, csak mobilkamerám :/
sajna -
csak egy kicsit homályos, sajna. -
#7270 Nnnna... ma ezt rajzoltam. Abbahagytam mer egy ideje már beborult "-.-, és nincs meg az a fény ami volt. :D -
#7269 baszott jó lesz:) -
terrorwap #7268 meg nincs kesz...de halad
-
#7267 Egy óvodás fantáziája verhetetlen. :C -
#7266 Régi szépidők... amikor még magasról tettem rá hogy a végeredmény hasonlít-e a valóságra, képes voltam teljes füzeteket képregénnyé alakítani :D -
#7265 Én bizonyos szempontból degenerálódtam... régen tudtam egyenes vonalakkal rajzolni, bár az anatómiájuk olyan volt mint picasso festményein (akaratom ellenére). Ma már ha fél centiméternél hoszabb vonalat húzok annak általában radírkoptatás lesz a vége -
#7264 ovodás rajz vagy amit már ugy komolyabban csináltunk?
majd valamikor felturom a mappáimat, mindig elborzadok ,hogy mekkora szarokat csináltam és akkor megvoltam győzödve róla hogy jók de legalább látja az ember a fejlődést:) -
#7263 télleg mindenki kerese elő a legrégebi rajzát és tegye mellé a legutóbit had nevessünk -
Hajnalcat #7262 O_o -
#7261 LOL:DxD -
#7260 a kecie -
#7259 Az előbb én is láttam, de most eltünt. :o -
#7258 Bocs, pedig a link jó csak utána nem hozza be...
Újra -
#7257 Felülkerekedtem lustaságomon. Tessék ezek után senki se mondja, hogy gyakorlással nem fejleszthető a rajzkészség! :DD
Legutolsó portrém [tudja, h vótmá]
-
#7256 hátazért kértem :P -
#7255 huh, majd bescannelem, és feltöltöm. Legyen min röhögni :) -
#7254 mutasd meg azt a portrét!! -
#7253 lol! lomtalaítás van a várusunkban, és selejteztünk a padlásunkon. Megtaláltam életem első portréját, amit még általános iskolában csináltam. Hát a krumpli egy szabályos forma a fejhez képest, amit rajzoltam :DDD
Ha nekem, akkor valaki megmutatta volna, egy mostani rajzomat, el se hittem volna, hogy én tudni fogok olyat :DD -
#7252 JEAH, na rajzoljatok tovább.! -
#7251 köszi. -
#7250 öh..:D -
#7249 irigyellek h ilyen szépen rajzolsz:) bárcsak én is így tudnék -
#7248 jóvan na :D -
Mirk #7247 hagyjuk -
#7246 és azt is hogy leszaroztad (smileyval) úgy hogy esetleg ezek az első próbálkozásai és ő még nem tud jobbat? (attól eltekintve, hogy nem mestermű? :) -
Mirk #7245 igen -
#7244 És azt is nézed hogy nem egy 34 éves rajzolta? :) -
Mirk #7243 háát nem hiszem hogy paraszt vagyok csak próbálom valahogy reálisan nézni a dolgot. a realitás pedig azt mondatja velem hogy ez egy paintben rosszul és 5 perc alatt megrajzolt munka. csak az előbb tömörebben fejeztem ki magam
sajnálom ha ezzel megsértettem vkit:/ -
Hajnalcat #7242 Változnak az emberek. -
#7241 14 alatt. Ne legyél már paraszt, nem ilyennek ismertelek -
#7240 na jó, az :P -
Mirk #7239 és különbenis: sz@r:) -
#7238 anatómiailag nincs a hején :D (Jobb kar, és annak keze, nyak és fej)
meg szerencsésebb lenne ha a köpeny nem fojna össze mindennel... -
ryhdeksan #7237 trunks?:D