15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7236 a #7232 nem érvényes, a javítás linket nézzétek -
Mirk #7235 csodás -
#7234 én semmit nem látok:\ -
#7233 javítás -
művem, itt is az árnyékolás a kis problem -
#7231 ezt a videót nézzétek. megmutatja hogy rajzolj kocsit MS painten :D -
#7230 thx^^ -
Vegas #7229 omg -
#7228 na tessék, rajzoltam hozzá még
de sztem ez még nem a végleges mert hátteret is rajzolok majd neki:] -
#7227 Gondoltamhogy valami hiba van vele.... -
#7226 kevés lett az árnyékolás:) -
Na ezt rajzoltam...csak gyorsan kipróbáltam az új progimat...az árnyékolás milyen lett?mert még nem tok annyira árnyékolni... -
#7224 Hmm azt szívesen kipróbálnám. kár meg is tudnám csinálni a padláson, csakhát mindig az a fánya idő kevés. -
#7223 nagyon tetszik a stílusod...ezek a kis gagyi figurák kidolgozva....nagyon jó:)) -
#7222 jól nézz ki ha ebben a stílusban rajzolsz valami komolyabat az aszot jó lessz -
#7221 jé, télleg:] -
#7220 Homokrajz feeling :) -
#7219 újjabb alkotás
tom, h idióta és gagyi, de nézzétek el nekem:D
-
#7218 ez tökjó lett így megrajzolva :) -
#7217 -
#7216 Itt nincs házigazda. -
azthiszem ez kicsi lett:) bocs az OFF-ért. A házigazda törölje plz amit kell... -
#7214 Megnéztem a galériádban, jó. -
#7213 -
#7212 Akkor mutasd. -
#7211 -
Nah végeztem a tegnap elkezdett WIN-Paint kocsimmal :) -
#7209 nem az aminek látod, ha az ott lenne ahol akkor a fáknak is sötét sziluetteknek kéne lennie igazából..az egy papirlap csak rajta egy csuhás alakkal:D -
#7208 nembiztos hogy jó hanghulatu lehet az ember elött szakadék van mert egyébként fáknak kéen ott is lennie nem az égnek -
#7207 jah így monitoron látva már nekem is feltünt :) -
#7206 Nem irtam szerk.et:D -
#7205 szerk.et még nem láttam bocs, vagy nem volt szerk csak vak vagyok?:D -
#7204 Neverwinter Nights félork*barbár modellje jutott róla eszembe elsőre nemtudom mennyire van köze..főleg a tetkó miatt:) jólett:)
*ezért a széles fej
-
#7203 ez valóban hangulatos lett. cép. grt(y) -
#7202 heh ez jó:D -
#7201 a feje kicsit túl széles, de amőgy nagyon király:D -
#7200 Ne! Firka órán, bár a scanner eléggé kifakította...
A kard viszont nagyon szar.
-
#7199 hát ez igaz, sajnos vagy nem sajnos
ezért is inkább csak ilyen technika/stilus próbálgatásnak tűnhet ez is de erre én már mint készre nézek..képtelen vagyok sokat piszkálgatni egy rajzot ha már ugyérzem hogy átadja amit gondoltam..pontosabban piszkálom de a stilusából már nem akaródzik kilépni..
ha valamit nem fejezek be elég gyorsan annak az a vége általában hogy nekem magamnak mesterkéltnek tűnik,tejesen más dolgokat pakolok bele mint akartam és megsemmisitésre kerül mert nemvagyok vele kibékülve :) egy megoldásként azt látom ha fejlődök abban hogy amit ki akarok hozni már eleve valami részletgazdagabb formában szülessen meg a fejemben..
amugy ez a rossz tulajdonságom a kidolgozatlansággal ott is megmutatkozik hogy sokszor félperces skicceket többre értékelek naphosszas munkával készült készrerenderelt cuccoknál. -
#7198 télleg van hangulata, csak szerintem nagyon kidolgoztalan. Gondolom, hogy ezt ilyennek szánod, de azért még egy kicsit dolgozhatnál rajta.:) -
jé egy jóhangulatú kép..eddig még csak komort sikerült mindig:D