Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Elég kevert stílus, részletesség, amúgy végülis nemrossz, a bogarak, meg a fa viszont kimondottan nem tetszik, az ágakon lehetett volna még dolgozni.
Viszont legközelebb ne tegyél be ilyen széles képet pls!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Depi, öngyi?

Egyébként jó lett.

Szépen ki van dolgozva...

cenobite
Köszi, örülök hogy tetszik! 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Egy részlet a felsõjébõl:

Dejó, hangulatos!!! <#eljen>

cenobite
Huhhh... Kb. 15-20 óra festés (az elsõ vonaltól az utoló simításig) végén elkészült az elsõ Wacom-os képem.
A kép címe: That was a huuuuge party! - vagyis magyarul kb. Ez egy óóóóóóóriási buli volt! <#nyes>
Ja, a kép teljes mérete 3000x5000 pixel.

És itt a wip fázisok:

<#integet2>

jelenleg nincs más, jobb progi a gépemen😊
ez meg csak minden program>kellékek....
világos hogy csak alap szintû dolgokra képes vagy még arra se, de szórakozásnak megteszi.

Igen ki lehet belõle hozni sokkal többet. Írjunk ki pályázatot a fórumozók között, mindenki csinál egy absztrakt képet😊
OK! Akkor megnyugodtam. De miért a Paint-tel küzdesz, ha vannak annál sokkal használhatóbb progik is?

Egyébként ebbõl az absztrakt dologból még sokkal többet ki lehetne hozni. Nekem pl. lennének ötleteim. Az persze más kérdés, hogy sokan esetleg gyomorforgatónak tartanák. Érdemes lenne esetleg elvinni egy organikusabb, giggeresebb irányzatba.

Jano
Ez óriási. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

http://www.youtube.com/watch?v=SAJFAx9E26Y

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

igen
Izé... Azt ugye tudod, hogy a Paint és a Painter az nem ugyan az? <#pardon1>

Ígértem, hogy ha készítek valami értékelhetõt, akkor fel fogom tenni. Íme egy kis vasárnap esti speedpainting. <#smile>

Bonsai

A kép kb. 90 perc alatt készült el. Referenciaként egy a netrõl levadászott képet használtam. Elég lazán igazodtam csak a fotóhoz, mivel nem egy másolatot akartam készíteni. Messze nem lett tökéletes, de nem is ez volt az elsõdleges cél. Sokkal inkább a Painter Ess. 2 + Wacom páros kiismerését, használatának gyakorlását tûztem ki magam elé.
Valószínûleg rövidebb idõ alatt is végezhettem volna vele, ha kevesebbet hibázok, bénázok menet közben. Mindenesetre jó móka volt elkészíteni. Szóval a nagyobb projektem mellett azt hiszem még fogok néhány ilyen képet készíteni. Az eredeti 768x1024-es felbontású volt, de ide inkább leméretezve raktam be.

/ Azok számára, akik nem tudják, hogy mi is az a speedpainting. Ez nem egy adott technika, hanem sokkal inkább a gyakorlás egyik formája. A dolog lényege annyi, hogy mindent ugyan úgy végzel, ahogy egyébként tennéd, de nem ragadsz le a részleteknél, hanem az összhatásra koncentrálsz. Az a cél, hogy minél rövidebb idõ alatt, elkészülj a képpel. Ez a rövidebb idõ általában 1 óra szokott lenni, de a kép bonyolultságának függvényében lehet több is. A képnek nem kell minden szempontból tökéletesnek lennie, az összhatás a fontos. Nagy elõnye, hogy ráneveli az embert arra, hogy ne tökörésszen minden apró részlettel, amik esetleg a teljes képen nem is látszanak... <#wink>
Szinte minden mûvészeti oldalon lehet találni speedpainting vagy quickpainting részleget. Érdemes megnézni, hogy néhányan milyen képeket készítenek. Tanulságos. <#wow1> /

Érdekes...

Fantos
nagyon sok szabadidõd van?

részeg picasso néven fog futni😄
cr3ativ3
NEM ROSSZ 😉
Csak ehhez a fajta mûvészethez nem értek 😉 😄

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

törölt hozzászólás
Kovács legény
nemsemmi<#worship>

www.czekoart.hu

Nicci
köszi 😊

cenobite
Itt tudtok Ti is rajzolni.
Katt felül a "NEW PIC" gombra. (Vagy valami ilyesmi, már bezártam az ablakot. Sok sikert, hajrá!

cenobite
cr3ativ3
ööö srácok,
árnyékoláshoz nem tudtok valami tutorialt? 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
<#vigyor5><#circling>lOl

Profiii!!!!44

van akinek Paintbe se megy rosszul
paint
cr3ativ3
😄

Kovács legény
nem ,de majd róla csinálni egy sorozatot ,ha már megtanultam kezelni a pasztelt

www.czekoart.hu

Kovács legény
tudom elcsesztem egy csöppöt ,kissé erõsen lett meghuzva a felsõ ív ,amugy az Fied Pál képérõl másoltam ,de hát Õ valahogy jobban csinálta😊 Amugy ez volt az elsõ alkalom hogy pasztellal dolgoztam és rákellett jönnöm hogy nem annyira könnyû mint hittem ,fekete-hehérben ,bármit lerajzolok ,de a szines... hát most rágyurok ezerrel😊

www.czekoart.hu

cr3ativ3
heeeee 😛 a barátnõd? 😄

cr3ativ3
lol <#eljen>

<#eljen>
A felsõ az aranyban fürdik.
Az alsó meg olyan, mintha koromban táncolna.

Egyébként meg nagyon szép a testük, természetes.

I.C.ram
Alsó válla anatómiailag nem jó 😊
Aranyos. 😊Jó lett. Ilyet én is rajzoltam régebben, úgy, hogy ment közben a rajzfilm. 😄 Birom ezt a kutyát.

a felsõ király az alsó kicsit fura sztem
hen-tes
cici, hihihi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

<#eljen><#smile>

Kovács legény
pont fordítva ,a felsõ a mai termés ,de végülis mind1

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ezt nemrég fejeztem be:

Ezt meg ma:

www.czekoart.hu

Nicci
kösz az õszinteséget

Nicci
köszi 😞

Nem tetszik. :o((

flippy
Tök ari!! 😊)

Fantos
kicsit soványabb

Nicci
cr3ativ3
barátnõd? 😄

Aquir
látszik😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
bocs hogy rossz lett a linkelés

Fantos
Órán unatkozok