15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • SNAKE01
    kösz elég,mondjuk nem ilyen dúrva véleményre gondoltam,de azért kösz.
    tudjuk te ügyes vagy,nem is kételkedig senki,csak azért ennyire nem kell lehordani...
  • hen-tes
    Mit akarsz? Mit nézzünk rajta? Rajz?: lófasz. Mennyire kurvaügyi vagy photoshopban?: ezerszer jobbat láttam már. Sőt még talán én is tudnék jobbat.. :D Jó, nem értek annyira hozzá de az sem ér sokat. Még valamiről vélemény? :S
  • terrorwap
    igy van....vicceltem : )
  • SNAKE01
    ja,hát igen ilyesmit
  • Hajnalcat
    Ilyen fejet vág, azért raktam be ezt.
  • SNAKE01
    miaz?
  • SNAKE01
    photoshop
  • ronihun
    Nekem tetszik...mivel csináltad?
  • Hajnalcat
    :|
  • SNAKE01

vélemény?:O
  • macselek #7466
    csak viccelt, azért írta mellé: :DD
  • akyyy
    Filmhez, max youtube ha feltöltöm oda, én meg egykét haver (rajzolnék én de majd meglátod, vagy meglátja aki dolgozni akar rajta, hogy milyen az én tehetségem:D)

de nem az számít, hogy én hogy látom a dolgokat, hanem pont azt akarom látni hogy más hogyan látja azt a jelenetet!

Vonatos üldözés: 2 ember üldözi egymást, hol vonat tetején, hol sínek közt, meg egy régebbi felüljárón. (egy filmbe lenne egy kisebb jelenet, de mivel még a történettel szinte sehol sem vagyok, ez a kisebb videó meg önmagában is már látványos is lenne, meg "szórakoztató"...persze amatőr szinten:) )
  • Lazarus
    Mihez kell, hol fog megjelenni, kik fognak dolgozni a rajz alapján? Mesélj róla egy kicsit
  • akyyy
  • motyodlee
    hát figy... ha ez az életkedvedet veszi, ne csináld... vagy ne tedd fel a képeket és akkor nem tudják a hibákat közölni. Viszont ha más nem néz rá, akkor csak az általad látott hibákat fogod észrevenni, és nincs miből tanulni....
  • terrorwap
    ugy csinaltok mintha tagadnam h vannak benne hibak : )
  • terrorwap
    elveszitek az eletkedvem :DD
  • dzsuvajoe
    Hát kb valahol ITT! kell lennie a kopnyájának, de meg ez is el van csuszva, szala lényeg h nagyon irreálisan áll a haja, senki ne mondj amár h nem:)
  • _Atti_
    ugynézki senki sincs pozitiv kritikusi kedvében:D

#7452 ezen besirtam:D:D tényleg ilyen pörölyfejűnek kell lennie ehhez a hajhoz:D
  • Mirk
    mit kell akadékoskodni már??
    egyszerűen jó lett és kész
  • terrorwap
    ahhoz en hulye vok :)
  • akyyy
    Kedves emberkék. keresek egy olyan válalkozó szellemű egyént, aki egy nagyon kezdetleges vázlat alapján rajzolna nekem egy storyboardot.

kb ehez hasonlót

persze nem egy tökéletes művet várok, csak én se nem vok nagyon jó rajzoló (még ha egy emberi alak sikerül is, előbb utobb pálciakemberekké változtatom őket sajna:( :D

csakis olyan írjon aki szabadidejébe vagy unalmába össze tudná dobni. persze igaz, hogy ez már majdnem képregény, és ezért rossz topik, akkor sorry:)

témája "vonaton üldözés"
  • Lilitina
    Egyébként a sminkeket,samponokat reklámozó cégek modelljeinek is megnyújtják a nyakukat számítógéppel...
  • dzsuvajoe
    KIbaszott nagy továbbá a szembogara is, az sem reáli ssztem, bevertek neki egyet? v mitol olyan sotét a szemurege? Az nagyon Fura nem lesz tőle szép az arca az 100, mintha KB alkoholista lenne v valami, azon biztos finomitanék
  • dzsuvajoe
    Ezzel a haj elrendezéssel nagyon kell vigyazni mert konnyen el lehet vele cseszni a képet, ez sajnos neked is sikerülz. A csajnak kibaszott nagy kponyája kell h legyenm ahoz h meg a kép szélénis igy aljon a haja, teljesen meroleges a lapra, ez igy nem lehetseges, porbald meg berajzolni hol lehet a kopnyája és máris láccik h csusztál nagyon. A nyakábol meg egy vázát csinál:) ami vagy tul vékonynak láccik vagy tul bikanyaknak.:) hat hajra
  • Lazarus
  • macselek #7450
    Sztem kicsit keskeny az arca.. de amúgy tök jó
  • motyodlee
    akkor viszont nem a lényeget...de végülis igy is jo
    (nem nevettelek ki, csak mostanában túl sok ilyen szart irok a mondatok végére :D )
  • terrorwap
    nah...fasza :D az egyik haverom most mondta r ah milyen szep hosszu nyaka van a csajnak...en vagyok vak vagy o? :DD
  • terrorwap
    de igen is csinaltam :P :DDD
    ne nevess mar ki :(
    :PPP
  • motyodlee
    ami nekem fura az az hogy bal oldalt mintha hajdúsulása lenne(kicsit sok)
    a szájával meg nem csináltál semmit XD
  • _Atti_
    könnyezik a szeme mert belelog a haja..
    csak a másik oldalon már felszippantotta a ferde orrával:D

jólett egyébként még annyi hogy a képelrendezés szempontjából kicsit csalhattál volna a hajával hogy dinamikusabb legyen vagy valami..picit olyan mintha rávasalták volna a papirra:)

(laikusvélemény életbe nemcsinálok ilyet)
  • terrorwap
    na holgyeim es uraim orommel mutatom be a "szerelmes lany" c. muvem : )
  • terrorwap
    no comment :D lol meg ne nezzetek a URL-t :DDD
  • Jano
    Sajátgépről nehéz lesz. -.-
  • terrorwap
    valamiert nekem sem :D
  • _Atti_
    a szerelem vak vagy miért nem látni?:D (nem tölti be a képet)
  • terrorwap
    na holgyeim es uraim orommel mutatom be a "szerelmes lany" c. muvem : )
  • Mirk
  • motyodlee
    nm :D