15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
terrorwap #7436 ja amugy megint a scanneles hianya miatt nem latszik rendesen, de meg lehet figyelni ; ) h elejtett egy konnyet a szerelmes modellem :P
kossz a szajrajzolasi talpalot, megfogadom : ) -
#7435 ideje megtanulni :D
általánosságban az alsó ajak alatt van egy kisebb vetett árnyék, a két ajak között, a felső ajak közepén levő kisebb "dudor" is ad némi árnyékot az ajkakra és a szájszéleknél is sötétebb tónus szokott lenni -
terrorwap #7434 Az orrat szandekosan nem fogom megvaltoztatni...hisz pont az iyen aprosagokon mulik h kikopttul ugy nezzen ki mint a modell ( a modellnek is "ferde" az orra ) : ) .... viszont a szajrol csak annyit h meg megprobalom majd alakitani, de nem tok szajat rajzolni : ( :DD -
#7433 nem lett volna jobb negatívban dolgozni? csak az érdekesség kedvéért...
a száján és az orrán nem látok javítást :D, de lasssssan tényleg kész -
terrorwap #7432 na valahogy igy nez ki most... lassan kesz : )
-
Mirk #7431 -
#7430 hát igen, azt még gyakorolni kell. -
#7429 Ps már megy, már csak rajzolni kell megtanulni. -
terrorwap #7428 no comment :D azt hittem azert laccik, h az a haja :D -
#7427 én hát ^^ -
#7426 te tudod... -
#7425 aranyos ^^ -
#7424 Nagyon tetszik! -
#7423 köcce:] -
#7422 jóa! -
#7421 mai alkotás:D
ezt alapból cerkával rajzoltam, csak ps-sel feltuningoltam egy kicsit:)
-
Mirk #7420 az a haja... -
Hajnalcat #7419 Ehh...én nem a szemére értettem a fekete trutyit, hanem a másik oldalára... -
terrorwap #7418 scannelve jobban nezne ki...utalaom a telefonom kepminoseget... a szeme egy foltnak nez igy ki :D -
#7417 amugymeg ami hibát találsz rajta ,javitsd ki most, szvsz később bánni fogod. -
#7416 -n -
Hajnalcat #7415 Mé' van rajta fekete trutyi? -
terrorwap #7414 az is egy megoldas -
#7413 tökjó lesz csak ne feküdt volna bele a kátrányba:) -
terrorwap #7412 kul ez a rajz attol lesz majd stosz, h teli van "hibaval"...ha megnezed az orrat, akkor latod h total ferde, de elsore beolvad : ) -
terrorwap #7411 egyenlore meg a kontrasztot csinalom, majd rafigyelek a szajara is ; )
-
#7410 jóez;) -
#7409 hát akkor mégis énvok a legfiatalabb:P
ugyanis - mint már mondtam - 13 vagyok... -
#7408 :D
-
#7407 a legelső rajzom egy ált- iskolás német tankönyv elején van (majd nyáron hazamegyek és bescannelem), a mostani legjobb a pacis -
Hajnalcat #7406 Akkor te is nagy gyerek maradtál. -
#7405 én 19 vagyok, vagyis majdnem 14 -
#7404 a szájával vmi nem stimmel... -
#7403 szerintem meg nem éri meg láthatatlanba csinálni... inkább tegye vissza a kezét ahogy volt
és szépen figyelje meg mi hogy van -
terrorwap #7402 Na ez egy kep arrol amit most csinalok... szolok h nem adja at a kep a kontrasztot, a szeme nagyon sotet a valosagban. Meg nincs meg az osszhang a rajzon, majd ha a haja is meg van, ami szinten maximlisan fekete.
-
terrorwap #7401 vigyel bele fenyhatasokat, arnyakat, attol terbeli lesz a rajz. Hatarozz meg egy pontot ahonnan jon a feny es az arnyekban levo reszeket sotetitsd valamilyen sotetebb grafittal jo lesz ez ;) -
#7400 én is 14 vagyok:p -
#7399 csinálj tónusos rajzokat is
a szerkezetük csak néhol fura -
#7398 valaki látt javulást vagy menthetetlen vagyok? -
#7397 bazdmeg és télleg szarul állok :C tudatalati izémizé namindegy
legelső rajzom
legutolsó
Hát a scanelés javult valamelyest de ugyanúgy összegyűröm a lapot :P