Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
ez a mostani logom, amit én rajzoltam egy graffitis oldalon

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LSL
Ha jól emlékszem egy 30 cm-es egyenes, két 45 fokos vonalzóval, és legolcsóbb körzõbel is megoldható minden rajz. Körzõbe HB-s v B-s belet rakjál, ha ennél keményebb, akkor át kell rajzolni még párszor az ívet. Ceruzából is szinte mind1 milyet használsz... Ha tussal még ki kell húzni, az 1 külön mise, de sztem ahhoz is van körzõkészlet. Nem tudom milyen tippre gondolsz. Igazából gyakorlás kérdése.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hen-tes
Lézerkardos plazmagönb a világegyetem urának képzeli magát, nahát ilyet!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

törölt hozzászólás
Fantos
rajzolj vaddisznót

cr3ativ3
Taníts meg mester 😉

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Nem, csak a "ha már ennyire tetszik <...>, <...> és különbözõ kalandokat élhet át közben a kis kedvenced."
Teljesen ugy hanguik mintha aTeveClubról jött volna 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Fantos
ez az olajfestékes nekem nem megy😞

Fantos
azért van vázlat hogy elöszõr a vázlatbnak meglegyen az arányai és azután rajzolod rá rendesen

Írhattam volna durvábban is, csak látom, hogy nagyon sértõdékeny természetû vagy, ezért írtam így. Legközelebb nem leszek ennyire kíméletes, ha ezt akarod. 😄

cr3ativ3
Én is megnézem 😊

cr3ativ3
LOL tiszta teveclub propaganda szöveg 😊

Köszönöm. Már szedem is.

cr3ativ3
Már van rendes felszerelésem, csak tudás nincs mögöte. 😞 sry.

gugli a te barátod

Artweaver
cr3ativ3
Na ez lesz a követketõ amit meg fogok tanulni. Amugy van valkinek az ötlete, amibõl fogunk majd rajzfilmet csinálni 😊

Amugy én pont a megfeleõ arányokatz nem tudom megtalálni, ezért nem megy más helyzetbõl. Ehhez évek kellenek, hogy menjen rendesen 😞

Aki berakta, attól kérném szépen, hogy ismét rakja be a linket, köszönöm!

százféleképpen lehet benne festeni, ezt is meg az elõzõ képet is az Oil nevû eszközzel csináltam(olaj).
egyszer vki betette ide fórumra az artweaver linkjét onnan szedtem le
Annyira tetszik ez az elkenõs festéses stílus. Kár, hogy csak azzal az artweaverrel lehet ilyet csinálni. Az egy program? Le lehet valahonnan tölteni vagy hogyan lehet ilyet beszerezni?

Á, úgyis fogsz. 😉 De tényleg, mi lenne, ha csinálnál egy képregényt belõle, ha már ennyire tetszik és akkor rengetegszer le tudod rajzolni, de mindig más testhelyzetben és különbözõ kalandokat élhet át közben a kis kedvenced.

törölt hozzászólás
Rajzolj, de próbáj mást is.

navégre

cr3ativ3
Akkor már nem is rajzolok többet...

cr3ativ3
<#levele>Jó, de az oldalunkhoz kell ilyen témában a rajz :$
... vagy akkor inkább nem is rajzolok többé 😞

Egyébként jó lett, csak már unalmas egy picit.

PJack
<#eljen>

Legközelebb ne ezt az állatot rajzold le, mert eddig csak ezzel jöttél ide.

cr3ativ3
Kész.
Vélemény? Hol rontottam el? Hogy kellene máskor...? 😊

cr3ativ3
bazz, má gépelni se tudok 😊 lassan kész.

cr3ativ3
Itt van szinezve, a sineknél fill 65%-on, és ott van mögötte az eredeti rajz amit kefényképeztem: (Nem sok eltérés van)

PJack
jó ez 😊

eörgs
rotring vagy faber-castell.

erö

cr3ativ3
Nah, majd reggel befejezem rendesen, mert már a vonalon belül sem tudok maradni 😊

cr3ativ3
vélemény? ... :S

amugy most szinezem 😊

cr3ativ3
pf... nekem se nagyon ment.

Nem tudna valaki tippeket adni mûszaki rajzok készítéséhez? Az egyetemen van ugyanis egy ábrázoló geometria nevû tárgyam, és hát rajzokat kell készíteni, de általában elég trére sikerülnek. Ilyesmi érdekelne hogy milyen típusú vonalzó, körzõ, ceruza stb. a jó, illetve egyébb tippeket is szívesen fogadnék😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Ez nagyon vicces. <#vigyor><#vigyor2>

cr3ativ3
Na:

cr3ativ3
mutassak én is péjntes rajzokat?
Untatkoztam számtech órán... 😊

PJack

Barney Tech
pfff 😄

PJack
és ennek is 😄D

PJack
ennek is, nem? 😊

PJack
nemtom ezt mér rakom be, de nekem megteccett (én csináltam 😄). olyan kifejezõ az arca nem? 😊

cr3ativ3
Háááá mive' más nincs 😞

A webcamot? <#smile>

cr3ativ3
Na lassan beizzítom a wbcamot, és mebpróbálom a rajzaiomat berakni.

(LOL us sg téma 😊 )

lol, nagyon jók

Fantos
na bocsi csak junatkozom:Szal húzol egy vonalt ami NEM egyenes és ha egy vonal nem egyenes akkor görbe de vigyáézz hogy ne ide oda görbe klegyen emrt az hullámos