15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
terrorwap #7556 aha -
#7555 Nem ismerem ezt az oldalt, de hasonló az iwiw-hez? Mert akkor inkább nem is véleményezem. -
terrorwap #7554 a userok szavaztak, szoval kb 20-30000 ember volt online -
#7553 nemindegymár? inkább rajzokat rakjatok ^_^ -
#7552 de a nyertes rajznak télleh akkora feje van :D
t: kiradirozod a bal felső sarkát egy kicsit, ugy is furán fog kinézni, viszont annyira nem zavaróan ,mintha egy vízfejűt kéne nézni :D -
#7551 Mér vagytok ilyen büdösgecik? Irigy szemét rohadájok. :|
[FELHÁBORODOTT RAJONGÓJA TERRORWAP EGYEDÜLÁLLÓAN EREDETI ÉS MINDAMELLET FANTASZMAGÓRIKUS ALKOTÁSAINAK] -
Hajnalcat #7550 Kíváncsi lennék, hogy kik voltak a zsűritagok, vajon mennyire érthetnek a rajzoláshoz... -
#7549 jó az igy -.- -
#7548 nem feltétlen muszály széthúzni a fórumot -
#7547 ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
milyen pályázat volt ez? Tudsz linket adni, ha van? :D -
terrorwap #7546 mondtam en h vakok vagytok :P -
#7545 Grat az összes helyezéshez. -
#7544 Ez a kép helyezést kapott?:) én is csak pislogok -
#7543 -
#7542 Mrs. Nagykoponya :D
grt az eredményhez -
#7541 asszem felfedeztek tégedet -
terrorwap #7540 de ami meg meglepobb, h a 2. es 4. helyen is egy-egy rajzom vegzett.
Csak pislogok
-
#7539 a képet be tudnád rakni mert én nrm vok oda meghvva....Amugy grat! -
#7538 Na és persze mi volt a nyeremény? :p -
#7537 És kijé volt a fotó amit lemásoltál? :S -
terrorwap #7536 a minap nyertem meg egy fenykeppalyazatot egy rajzommal, nem fogjatok elhinni, azt hittek fenykep. Aki szokott jarni a baratikor.com-on az lathatja, a mai napon cimlapon vaok :P -
terrorwap #7535 kicsit atalakitottam a rajzos oldalam. Nem ingyenreklam, csak szoltam :P -
#7534 köszi...most már csak a fizu jöjjön meg!:D -
Gabo #7533 Nekem is Graphire4 van. Bőven megéri az árát.
Amúgy a hivatalos magyar forgalmazó: http://www.codra.hu/
Korrekt a hozzáállásuk és segítőkészek. -
#7532 és ha még linkelni is tudna... -
#7531 nem csak ide. majdnem minden topikba belinkelte. -
#7530 akkor meg mi az istenért a rajzok topikba linkeled?! -
makarihas #7529 http://www.baselon.atw.hu/ rajzosnakk nem rajzos de nagyon nagy:)
-
#7528 pajkos lesz igérem...:) -
#7527 Tudod: nem a méret a lényeg, hanem hogy játékos legyen.. -
#7526 köszi az infót!;)
Egyébként én ezt néztem ki:
wacom graphire4 classic xl
-
Gabo #7525 Néha még sok is az az A5...
Nekem A6-os van és az is bőven elég. Mivel a rajzprogikban van zoom funkció, a tábla felülete lényegében bármekkora "papír" felületnek megfeleltethető. Ha nagyobb a tábla az csak akkor jelent előnyt, ha lendületesebb, nagyobb ívű mozdulatokkal szoktál rajzolni. A kisebb részletek kidolgozásakor viszont amúgy is egy-egy szűk területen kapirgál az ember.
Amúgy a hozzá adott Painter Essentials egy egész korrekt progi annak ellenére is, hogy csak a nagy Painter lebutított változata.
(Az már egy másik kérdés, hogy illene sűrűbben használnom is a táblát... ;o) ) -
#7524 ha van itt valaki aki használ wacom-ot, segítsen, hogy mi az a méret amit jól lehet használni rajzoláshoz...elég pl az a5??? -
Mirk #7523 nekem az tetszett ahogy a középső fa mindig helyrerugta a szélsőt:D -
#7522 The exciting life of a tree-t nagyon ötletesnek találom, ahogy lenyilazták egymást az kész :D -
#7521 Hát tőle lettél ilyen beteg? ID -
#7520 Gyermekkoronban az MTV-n nyomták Bill Plympton rövid reklám-animációit, onnan ismerem. Viszont nátudtam, hogy youtube-on fent vannak, köszi. :O) -
#7519 Igen, az olyan. o.o -
#7518 a your face engemet lenyűgözöt -
#7517 Nem tudom ki ismeri, ki nem, de ezeket be kell tennem mert állati jók!
The exciting life of a tree-Bill Plympton 1998
Bill Plympton - (1987) Your Face
How to Kiss - Bill Plympton animation. 1989.
A többit is érdemes, de ezektől hátast dobtam.. Különösen Janonak ajánlom figyelméba, bár ő biztos ismeri. -.-