15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7756 mennyibe van? -
#7755 továbbra is érdekel, csakmár végre csinálok akkor egy paypalt..vagyis már csináltam asszem csak üres:) -
#7754 Akit érdekel a DVD set szóljon priviben, összedobjuk rá a pénzt, eddig már ketten vagyunk -
terrorwap #7753 foleg az amikor meg nem volt keszen... az alak szeme egesz vampiros... :D mint a csaj fogia is : ) -
#7752 félelmetesek igy későeste:D amugy frankon néz ki:)
én egy ideje teljesen le vagyok halva nem birok kinyögni magamból semmi értelmeset
-
#7751 valóban a párommal ketten csinálgatjuk ezt és bárkinek, iwiw-en
art czeko néven vagyunk fennt van pár kép ,eddigi megrendelésekről
10.000 környéke egy rajz ,mérettől függöen.
Természetesen nekünk sem ez az álmunk ,saját képeket szeretünk csinálni,de a pénz sajnos kell. Vannak kiállitásaink is most is van egy Váckisujfalun itt festmények vannak kirakva. De igérem nemsokára rakok be saját rajzot is ,teli vagyok ötletekkel ,csak idővel nem állok tul jól:( -
terrorwap #7750 Kovacs, es /ha jol tudom jegyese/ Czene Aniko /jo reg ota foglalkoznak ezzel. :) Meg emlekszem mikor mutatott egy korabbi rajat Anikonak, nagyon profin masol.
*hen-tes hidd el, ha a mai vilagban megbecsulnek a muveszetet, akkor lenne alkalmunk ujat alkotni, mint pl a rozsam, amit biztos lattal regebben. Ezt a rajzot 7500 huf -ert adtam el, viszont a Rozsa senkinek nem kell. Meg van mit gyakorolnom, de majd talan eccer ebbol elhetek meg es kozel allok az almom megvalositasahoz. Ami persze mar nem masolas lesz, de most erre van igeny....ilyen vilagban elunk, sorry -
#7749 És csak ismerősöknek rajzolsz, vagy bárki megkeres akkor dolgozol neki?
És a lényeg, mennyiért éri ezt meg? :o -
#7748 én pénzt keresek vele -
#7747 Esetleg tedd be a képeid mellé a fényképet, úgy könnyebb lenne értékelni a másolási munkádat, mert ugye erről van szó. Fejből így is szép lenne, de nem erről van szó, szóval érted mire gondolok.
De most komolyan, áruljátok el nekem, hogy mi értelme így képről másolni a dolgokat.. Egy képet lemásolni nem nagy kunszt, de fejből.. kitalálni.. nem tudom hogy írjam le, szerintem értitek. Szóval úgy sokkal többet ér egy kép.
És most nem az a lényeg hogy beképzeltség, mert tényleg undorítónak találom a rajzaimat, és nem a téma miatt, hanem, mert bénák.
De valaki próbálja már meg elmagyarázni nekem, hogy mi értelme van fényképeket lemásolni.. Nem tudom felfogni és ettől szét megy a fejem. :@ -
#7746 milyen hülye képet vágnak :| -
#7745 <-- -
#7744 én a csajtól fosom össze magam!:) -
#7743 Szerintem a lánynak a feje bal oldalán kicsit több hajat kéne rakni mert szerintem olyn ott mintha kopasz lenne..... -
terrorwap #7742 amugy itt ugy tunnek dolgok mintha, mert foto...de az nem ugy van :P
pl a jobb szeme az alaknak nem sotetebb... stb -
terrorwap #7741 megoldottam, de nekem jobban teccett gonoszul :D /hamar rajzolok, akkor jaccok is kicsit :P/
-
#7740 valóban elég gonosz a nézése,
ienkor jön a szépítés:) -
#7739 így elég ijesztően hatnak a férfi szemei -
terrorwap #7738 Lassan ez is kesz :)
-
#7737 Már jó régen megnyílt :) -
#7736 Baromijó a mai logód :D -
#7735 na jah :\
(y) -
#7734 XD
:/ -
Hajnalcat #7733 Hölgyeim és uraim! Megnyílt a beszéljünk a balkéz használatáról topik. Csak tessék, bátran! Extra látványosság! :| -
#7732 meg ballal is rajzolok igy bal kezes vagyok aki néha a jobb kezét is használja:D
-
#7731 akkor de gyakorlatilag jobb kezes vagy csak bal kézzel írsz nem? -
#7730 én is balkezes vagyok ,egeret jobb kézzel használom a kés-villát is jobb kezesként fogom és sok mindenben -
#7729 aham -
#7728 mikor leültem először a géphez, rögtön jobbkézbe vettem az egeret. Így tanultam meg. -
#7727 Én is balkezes vagyok. Mindent ballal csinálok, de egerezni jobbal tudok csak. Meg ping-pong-ozni is. :D -
#7726 balkezesen a jobb kezedel használod az egered? érdekes -
#7725 Egyébként a jobkézzel rajzolt sem lett sokkal csúnyább, de inkább a sok éves gyakolásnak tudható be. -
#7724 Szerintem nem azon múlik, hogy ki melyik kezével rajzol. Bár nekem az írás sem megy jobb kezemmel, mert egész életemben balkezes voltam, és az egéren kívül mindent balkézzel használok. Kipróbáltam, hogy lerozolok egy két rögzült figurát. Azonkívül, hogy sokkal lasabban haladtam, jobban meg is terhelt a dolog. Van ez az agy jobb/bal féltekés használatának különbsége a különböző kezüket használóknál. Ha nem a megszokott idegpályákat használod, akkor sokkal nehezebb rajzolni. (Javítsatok ki ha hülyeségeket beszélek) Egy ismerősöm mesélte, akit annak idején átszoktattak jobkezessé, és mai napig utál jobb kézzel írni, de már nem menne balkézzel neki. Szerencsére már tud gépelni :) -
Mirk #7723 jó -
#7722 A kérdés egyenértékű a válasszal -
#7721 Gandot nem ismered véletlenül? -
#7720 WoWoztam egy ideig -
#7719 lazarus te az a lazarusz vagy akire gondolok? (wowos) -
#7718 -
#7717 szerintem a bal kezed copyzot a jobbról szal ha bal kézzel rajzoltál volna mindíg akkor max lassabban haladsz