15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Viviszkusz #7716 A francba! A rohadt sg linkelő már napok óta nem műkszik itt nekem...:(
Nem baj, azért remélem nem nagy cucc kijelölni:))) -
Viviszkusz #7715 köszi amúgy:) -
Viviszkusz #7714 Feltöltöttem a balkezes rajzomat, ha esetleg érdekel vkit:)
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=3256
Árnyékolni nem árnyékoltam, mert abba még bele kell tanulnom bal kézzel... :) Amúgy a levelei azért olyan érdekesek, mert az összes elhajlik vmilyen formában, ugyanis szárított rózsáról van szó:) -
#7713 sok sikert -
Viviszkusz #7712 Én elég érdekes helyzetben vagyok... Én is imádok rajzolni, és vmilyen szinten tudok is. Jóideje úgy éreztem hogy nem a jobb kezem az ügyesebbik, bár gyerekkorom óta azzal írok, rajzolok, eszek, stb. szal mindent azzal csinálok. Tegnap nem tom milyen ötlettől vezérelve elkezdtem bal kézzel rajzolni... Az eredmény meglepő lett. Nem azt mondom hogy kifejezettebben jó lett a rajz, ennél jobb kézzel sokkal jobbakat szoktam rajzolni, de elgondolkoztam azon, hogyha bal kézzel az első rajzom ilyen, akkor milyen lenne ha kiskoromtól fogva bal kezes lennék???:O Kíváncsi lennék rá. Rá kellett ugyanis jönnöm tegnap, hogy tudok bal kézzel rajzolni, írni, enni... Megkérdeztem szüleimet is, mi volt az oka akkor hogy nem balkezes lettem? Azt mondták fel se merült bennük, hogy a másik kezemet használnám, mivel az egész családban senki sem volt balkezes... Aztán anyunak eszébe jutott hogy az ő ágán volt egy festőművész, az én ükapám, aki balkezes volt... Hát meglepő történet, és szerintem mától fejleszteni fogom a bal kezem az biztos:))) Hátha egyszer én is leszek olyan híres mint az ükapám... Bár nem nagyon hiszem...XD -
#7711 jó
egy gondom van vele a lábak tonusozása elég szerencsétlen formát ad ki, gondolom hogy ilyen volt az eredeti képen ,de rajzban sokszor csalni kell
és a rendezői jobb kézfeje ,amit lehetne még tisztázni
hmm ez akkor 2volt:) -
#7710 Végül is mindnekineg így jobb, hogy elment. Főleg neki, már úgy is unta ezt a fórumot, és tőle az utóbbi időben nem sok pozitívat hallottam a fórumról. -
#7709 ajánlom a következőt:fogj egy üveget amin egy kopőonya van idd meg a tartalmát és hogy biztosra menj törd ketté az üveget és nyeld le -
gyulaa #7708 Sziasztok kérlek titeket ha van egy kis szabadidőtök és ismerkedni akartok vagy csak egy jót chatelni látogassátok meg ezt az oldalt http://visualchat.hu (ha tetszik kérlek ajánld barátaidnak is!)
előre is köszönöm! -
terrorwap #7707 megrendelesre
-
#7706 Nana. Én megrpóbáltam vele normálisan beszélni pm-ben elmagyarázni pár dolgot, hogy miért baszogatja mindenki (gy: a kiírthatatlan szórmók miatt) de csak kifogások és elzárkózások voltak a válaszai. Továbbiakban csak önmarcangolásban gazdag életet tudok neked kívánni "Creatív" -
#7705 Szerintem is.. -
#7704 nemtom de a levélben van valami.... -
Gabo #7703
Könnyeimmel küzdöttem, míg e pár sort olvastam. Mekkora veszteség, hogy egy ilyen remek alkotó ily korán eltávozott köreinkből.
U.i.:
Remélem Hawaii-on a cápák már éhesek... -
Vegas #7702 "Ui.: Én és a faszom egy hétig Hawaii-on pihen :)" D::: -
#7701 -
Hajnalcat #7700 Gondoltam, berakom ide, hogy ti is lássátok. Tomsolo-nak írta privátba cr3ativ3. Tomsolo meg betette az überláma privát üzenetes topikba.
"Feladó: cr3ativ3
Elküldve: 2007. 07. 06. 02:04
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
Amúgy is el akartam menni erről az átkozott fórumról.
Eddig ALIG kaptam NORMÁLIS választ a kérdéseimre - tisztelet a kivételnek - arról a teves rajzok topicról nem is beszélve...
Ott is csak az volt a bűnöm hogy kérdezni mertem. Szóval erről ennyit. Kurvanagyot csalódtam ebben a fórumban az itt töltött idő alatt...
Szóval, lehet már nyugodtan bant adni, ez úgyis már az utolsó postom volt ezen a kurva fórumon. Lehet jönni reklamálni...
Úgyhogy erről ennyit.
Soha vissza nem látásra!
Ui.: Én és a faszom egy hétig Hawaii-on pihen :)" -
terrorwap #7699 mondjuk tudom h nem mentseg, de a kep bliccel keszult. Tudom tudom azert van a ceruza h rajzoljak vele, nem azert h masoljak...tom tom -
Mirk #7698 jó lesz de az orrának csak egy kontúr kell, nincs akkora oldalfény hogy ekkora árnyéka legyen -
#7697 ne tom milyen képről dolgoztál, de én az orrán még dolgoznék egy kicsit -
#7696 -
#7695 cip lött
minek kursz rá akkora terror feliratot, aki akarj a az ugyis levágja róla, igy meg kicsit belerondit az összkéépbe... Vazze -
terrorwap #7694 velemeny?
-
Ben C #7693 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#7692 páj:) :| :) -
#7691 ejj
helo -
eredeti képet megmutatod? -
#7689 -fav, sziasztok. :) -
#7688 jólett:) -
#7687 köszönöm ,
ha minden jól megy ,egyre több melot kapunk és több képet tok majd berakni:)
remélem egyszer elkezdem a saját képeimet is, van egy csomó ötletem ,csak halogatom mindig:( -
#7686 szép lett -
#7685 Hát ez igencsak jól sikerült, nagyon tetszik! :) -
#7684 noh a legujjabb termésünk
-
#7683 Ezt szerény személyem is indokolatlannak érzi.:) -
#7682 Hát b'meg már!
Ti mondtátok próbáljak ki valami mást! Tessék! Itt van!
Erre meg?
Nektek ez nem jó.
Ha tetszik előről el lehet kezdeni az egészet, legalább benne lesz megint a top10-be... Csak tessék!
Azt hittem legalább értelmes emberek vannak itt, hát tévedtem.
ÚGYHOGY A FASZOMAT MÁR EBBE A KURVA FÓRUMBA!!! -
#7681 igazad van... -
#7680 muszáj elöről kezdeni? -
#7679 indok nem ártana... -
#7678 ... hát ti is mind -
#7677 ennyi vagy...
(kéne ide házigizda)