15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7796 leginkább a zufo -
#7795 művészi elrendezés, melyben minden objektum bőséges érzelmet közvetít és megannyi mondinavalót hordoz. :) -
Mirk #7794 komoly -
#7793 zűr -
#7792 Lazarus: Gondolom smst megkaptad aznap nemtudtam menni érte, nah ha postai ut végképp nem megy akkor marad paypal. Valami msned vagy ilyesmid nincs? mert ez igy forumon lassu -
Vegas #7791 falon van vagy hogy? -
#7790 :D -
#7789 rajzolj gitárt az majdnem ugyanaz -
#7788 szünetel (illeve talán már nem is nyúlok hozzá hanem újakat rajzolok) amíg komolyabban elhatározom magam és időt nem kerítek arra hogy a rajzolással behatóbban foglalkozzak (anatómia, gyakorlás, stb). Mostanában inkább gitározok :| :) -
#7787 már lerajzolta csak betette a legelső és legutolsó rajzát
Aquir:áá hogy elrontota a viccet a félregépelés brühühü -
Mirk #7786 te hány évig rajzolod még ezt a lovat?:) -
#7785 halkan -
#7784 az nem kló hanem valamilyen harcigyík xD -
#7783 Én most lettem kész egy kisebb rajzzal. Nem saját ötlet, egy kis 10 cm-s ábrácskát raktak elém, hogy rajzoljam át póló-méretre. (Az embléma természetesen nem szabadkézi rajz. )
Gyakrabban kellene pingálnom, már poros volt a Wacom, mikor hozzákezdtem.
-
#7782 az első kevésbé hasonlít egy klóra a második jobb lett :P -
#7781 oh mekkora tékem volt mostlátom:D Lazarus holnap akkor délig valószinüleg beugrok a dvdkért! -
#7780 régen volt kérés hogy mutassunk meg a legelső és legutolsó rajzainkat :)
Mivel már itthon vagyok így:
Legelső saját rajz még ált iskolából egy német tankönyv elején xD
a legujabb meg még mindig ez -
terrorwap #7779 jaja... a postai utanvetelben benne lennek, sztem mindenkinek jobb lenne :S -
#7778 Na már most; Akkor nekem mennyit kéne perkálnom összessen, hogy meglegyenek a dvdk? Mellesleg ez a paypal dolgot nem vágom. Jobb lenne postai utánvét. (persze attól fögg mennyibe kerül) -
#7777 ment privi -
#7776 143 -
#7775 tudnátok ajánlani egy jó oldalt amin képregényrajzolási módszerek, oktatóanyagok vannak? gondolok itt főleg az arcokra. -
#7774 143:D -
#7773 Szerdán megérkezett, csak eddig nem működött a netem. Naszóval 2000 forint, el lehet jönni érte Szigetszentmiklósra (akkor +500 FT DVD ár). Vagy tudtok fizetni paypalel és DC-n (számításaim szerint) 32 óra alatt áttöltöm. Torrentezni sajnos nem tudom, pedig az lett volna a legjobb, dehát Budapesttől 50 méterre nincs rendesen működő internethozzáférés. Belvárosba nem fogok menni és postán sem küldöm.
Mondjatok egy számot 20 és 178 között, azt a részt feltöltöm hogy lássátok nem csak a szám jár :P -
terrorwap #7772 valami francia papirra csinaltam, de nagyon teccett a munka vele, rapancsos papir, orom volt ra vonalakat huzni :) -
#7771 az orra nagyon háttérber szorul, és a szája nagyon éles vonallal van feldobva...sztem -
#7770 hát szerintem is elég rémisztő...:D már tegnap is gondoltm hogy irom -
terrorwap #7769 mi van? feltek a sotetben? :D -
Mirk #7768 eléggé ijesztő:) -
#7767 kicsit ijesztő -
#7766 A szájának túl élessek a vonalai, de amúgy jó lett szerintem:P -
terrorwap #7765 gyertyafenyes vacsora kozben :P -
terrorwap #7764 -
#7763 up, mi ujság? lassan elkéne intézni mert vége a nyárnak -
terrorwap #7762 addigra nem tudom osszehozni a paypalt, kellene egy visa...meg nincs :S -
#7761 kéne akkor huzni egy határidőt hogy meddig jelentkezzenek rá az emberek, mondjuk szerda? -
terrorwap #7760 ja most latom, de mennyibe kerul a DVD ? -
terrorwap #7759 engem is erdekelne az ara -
Csoder #7758 Énis, énis! -
#7757 Atti téged is felírtalak ;)
Macselek ha te is csatlakozol 2500