15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7836 bsz -
Hajnalcat #7835 Ma van cr3ativ3 születésnapja, jeeeeeeeeee, ünnepeljünk együtt. -
terrorwap #7834 Hen-tes tudom h csipja az orrod, h keprol rajzolok... de ido kell mire megtanulok ugy rajzolni, h megprobaljak terbeli targyakrol rajzolni. Mar jol haladok, mikor megvannak a korvonalak, akkor nem ugy arnyekolom az arcot mint a kepen, hanem elkepzelek egy fenforrast, es az szerint. En et mar haladasnak konyvelem el. Foleg mikor egyik masik kep vakuval keszult, borzalmas. -
#7833 Ézsakkor most mindengi egyszerre egy gubakot! De élethűen ám:@ -
#7832 jáh. élethű. o.O -
Hajnalcat #7831 Az a rövid hajú lány nagyon szép! -
terrorwap #7830 ujak
-
#7829 Sokat javítottam rajta. A scennelés attól még uaúgy lerontja az összképet... -
#7828 haj orr szem szemöldök szájon kéne egy kicsit dolgozni még ,nem kell sokat ,csak az iveket figyeld meg pontosabban ,és mérjél hogy mi mettöl meddig tart stb és jó lesz -
#7827 Sztem kicsit megnyújtottad Grimmjaw arcát de nagyon tetszik.(elfogult Bleachfan 1 éve a topik néma rajongója) -
#7826 Köszi!
Az orrán tudok még változtatni, de a haján sajnos nem. még kéne fejlődnöm hozzá... -
terrorwap #7825 az ingje nagyon teccik, mint a fenykep, az arnyekolas is jo, a haja es az orra nem teccik -
#7824 Na én is alkottam megint, igaz sokan nem szeretik ezt a stílust, de azért kérek egy értékelést.
Itt egy kép, az összehasonlításhoz.
-
#7823 Értelmes kritikákat várok
és a fotó -
terrorwap #7822 a honlapomon majdnem minden nap rajzolok, szoval webcambol nezheti aki kivancsi ra.
(most hetvegen nem rajzolok, de vannak uj rajzok a galeriaban) -
terrorwap #7821 sose tanultam rajzolni, marpedig egy mosogepszerelonek keves fogalma van a test szabalyairol. Nem, fejbol nem tudok rajzolni, nem ismerem ugy az emberi testet. Ha meg is probalnam, nagyon sokaig tartana.
Rajz alapjan csinaltam. -
#7820 fejből? -
#7819 Akkor milyen képről van? :S -
terrorwap #7818 most megfogtal, mert nem fotorol van ;) -
#7817 A fotót is te csináltad? -
terrorwap #7816 a cime, /Megtagadott csok/ -
Mirk #7815 tetszik -
terrorwap #7814 ma reggel termese, persze ez is kep alapjan
-
terrorwap #7813 ez az a pillanat, mikor a (volt) csajom kijelenti, h mast szeret.
Eloszor elfeheredtem, aztan elsargultam :S
a rajz cime /Megtörve/ -
#7812 hát jó csak elég sárga vagy -
Hajnalcat #7811 -
#7810 ceruzával -
yanus #7809 Hi all, ki ért kicsit jobban a Photoshop-hoz? vagy mivel lehet jól rajzolni??
köszi előre is:) -
terrorwap #7808 myself portrait
-
#7807 Tetszik az ötlet! köszi -
#7806 tetszik a stilusa
csak ötletnek esetleg hogy a póló belső vonalait huzhattad volna vékonnyal vagy ha nem is teszed azt, de az ilyen vonalak végeit egy kis szögben megeresztettel egyenessel lenyesed az jókis képregény/graffitis hatást ad neki
ilyesmire gondolok, régebben csináltam pár ilyet fotók felé.
-
terrorwap #7805 bortonben van?
viccelek :P -
#7804 Hajnalcat: igen sajnos nagyon majomszerűre sikerült... de ez van.
A vonal meg azért kell rá, mert ebből ps munka készül: Íme
Még a haja van hátra, azt még nem tom hogy oldom meg. -
Hajnalcat #7803 a második tetszik. -
Hajnalcat #7802 Az első képről pleco jutott eszembe. :D
-
terrorwap #7801 ez a /hattal/ egesz jo :)
sztem ha csinaltal volna hatteret, akkor lehagyhattad volna a korvonalakat, es nagon gep lett volna -
#7800 hát persze hogy nem megy....
ismerős aki mindenhova huhu-t ír
háttal -
#7799 Hali. Mostanában megint rajzolhatnékom van. íme 2 utsó munkám (már ha megjeleníti)
ismerős aki mindenhova huhu-t írkál
-
#7798 jézusom!:o -
#7797 "mondinavaló" xP