15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7876 köszönöm szépen [center] -
Gabo #7875 Ezt találtam neked:
http://www.trust.com/products/default.aspx?section=support&item=14070 -
#7874 2napja hozta meg a futár, a TRUST TB-4200-as táblám, olvasgattam itt vissza, hogy szidtátok hogy mocsok egy tábla, egyenlőre nekem nincs bajom vele... de a kérdés
a saját software-ébe működik a nyomásérzékenység teszt. de Photoshopba (cs3 - cs2) hiába állítom a brush dynamics résznél, pen pressure az ecset erősségének módját, kirak egy felkiálltójelet az legördülő sáv mellé, és beszürkül a mögötte lévő értékadó részleg...
valaki tudna segíteni... ? -
Gabo #7873 Nekem van, de mostanában nem nagyon rajzolgatok. (Egyéb kreatív tevékenység viszi el a szabadidőm java részét...)
Mi lenne a kérdés? -
#7872 megkérdezhetném hogy ki használ innen digitális táblát? némi segítségre lenne szükségem. köszönöm előre is. -
#7871 tetszik! -
#7870 köszönöm az építő kritikákat, mindeképpen megfogadom őket -
#7869 gratula,jólett!
kövire probáld ki a szines árnyékokat komplementer szinekkel és mégjoban élni fog a kép. -
#7868 Tényleg jó lett, gratula! -
Gabo #7867 Tetszetős kép.
A bal oldali sziklafalon szerintem még érdemes lett volna az árnyaláson egy kicsit dolgozni, mert így nagyon laposnak tűnik.
A part szintkülönbségét is talán ezzel lehetett volna érzékeltetni. Jelenleg kicsit úgy tűnik, mintha néhányan térdig süllyedtek volna a homokban.
Első olajos próbálkozáshoz képest szerintem nagyon jó lett. Csak így tovább! -
#7866 Nagyon hangulatos lett, grat :) -
#7865 wáóh, nagyon jó lett -
#7864 üdv művésztársak! :)
Legújabb művem saját fénykép alapján. A Diamond Princess kishajót ábrázolja Cabo San Lucas partjainál. Egyébként pincérkedtem rajta 8 hónapot, azért festettem meg. Olajjal még sosem mázoltam, most próbáltam először.
-
#7863 nemjó! próbálsz realisztikusan ábrázolni, de nem megy.
szvsz ne külön-külön figyelj az egyes részekre (pl. szem, száj, haj stb.), hanem együtt az egészre! -
#7862 Sztem még neki semeleg nőies az arca:) lehet h direkt:) -
terrorwap #7861 bocs kicsit ingerult vagyok :D tegnap elszalt a hdm minden adatommal :S -
terrorwap #7860 pfff a world wide manias tokom... cuppanjon ra aki meg nem allt at.. -
terrorwap #7859 a http://mindentbele.hu/ nem mukszik? :S -
terrorwap #7858 -
KOrby #7857
http://n00bert.deviantart.com/gallery/
Valaki vélemény? -
#7856 köszi^^ -
#7855 ha láttár már animéket akkor tudod, hogy így rajzolják. -
#7854 nemrossz :) -
#7853 az orra bal fele csak árnyékos mert nincs ott fény -
#7852 mi aza fekete lyuk a feje közepén? levágták az orrát -
#7851 :) tényleg?
annak örülök:) -
#7850 még jó is lett! -
#7849 Paintes probálkozás:)
Kiváncsi vok a véleméynetekre....Nem nagyszám...egérrel csináltam:S -
#7848 Terror: sztem ahhoz hogy egy nő arca igazán nőies és finom legyen sokkal jobban kéne figyelni a kecsességre. Mind a két lánynak elég nagy lett a pofája, szal érted olyan pufók a rágózacskója:) nem tom h köll azt mondani. AZ első csaj állkapcsának sokkal fontem kéne lennie. SZtem az ronditja el egy kicsit, szemek száj amugy rendben van. Talán a 2. csajnak nayon fura a szemformája, túl szabályos cseppalaú msztem, nézd meg a fejlácben azt a szemet, és probalj vmi olyasmit alkotni. HAjrá!!! Tök jók a fénycsíkok a hajakon, de ahog y állnak:) -
terrorwap #7847 bettem a bescanneltet #7841 -
#7846 -
terrorwap #7845 #7840 ez se jo? :S -
Hajnalcat #7844 Uh...katasztrófa. Ahhoz képest, hogy milyen jól szoktak sikerülni a rajzaid. Mostanában nem vagy formában. -
#7843 ja, sztem is. -
#7842 terrorwrap sztem ezek randára sikeredtek, a technika az királyos, sztem a lányok csufak -
terrorwap #7841 -
terrorwap #7840 -
#7839 későn de bodogat neki -
Hajnalcat #7838 Itt van a saját topikja, talán többet is megtudsz róla, ha ide betérsz.:
Link
Amúgy nagyon "kedvelte" itt a a rajzos topikban mindenki. -
terrorwap #7837 ennyire uj vok itt? :S
Amugy boldog szulinapot :)