15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
terrorwap #7916 :)))))))) koszi -
#7915 boldog szülinapt! -
#7914 BSZN! -
terrorwap #7913 itt van par korabbi rajzom gyorsitott felvetelben :)
http://www.youtube.com/view_play_list?p=986093E80CEFDE67 -
#7912 a legegyszerübb ha rágyürsz egy lepedőt otthon a székre ,adsz neki egy konkrét világitást és rajzolod -
#7911 Köszi szépen, jó a rajz, de sajnos nem ilyesmi az elképzelésem, és sajnos le se tudom írni, igazából mi is az amit szeretnék. -
#7910 hát nem változtattam rajta :) -
Vegas #7909 még mindig fosh :c -
#7908 Én is csak addig utáltam míg meg nem ismertem:P -
terrorwap #7907 sztem meg a rapid a legjobb talalmany az utobbi idoben ;) foleg ha birod valtani az ipd -
#7906 Pedig az utóbbi idők legjobb találmánya :) -
#7905 oké köszi:)(de utálom a torrentet:D) -
#7904 könyvek vannak. de van kb. 8giga ebook-om is, nem konkrét árnyékolós, de van bennük azis, ;) torrenten keresgélj ;) -
#7903 Amugy nincs vmi oldal ahol az árnyékolást meg a gyűrödéseket meg lehet tanulni nem vagyok benne vmi profi:S -
#7902 ez komoly :D -
#7901 [URL=http://www.sg.hu/galeria/1155297500/11552975001176456777.jpg]ezt még régebben rajzoltam, nemtom megfelel e?[/URL] -
#7900 Sziasztok.
Tudna nekem valaki rajzólni egy csigát ami kisé gyerekes de közben komoly is? Avatarnak szeretném majd használni meg logonak, és valami egyedit szeretnék, de engem nem áldotak meg jó rajztudásal.
Elöre is nagyon szépen köszi -
terrorwap #7899 a szája kissé fintorgós ,de azt kb 1mp kijavitani ,az árnyékok legsötétebb részéhez nyugodtan rakjál még sötétet ,a világos részeken meg radirozz vissza,sokkal jobban térben lesz.
^^
Hehe miutan bescanneltem eszrevettem, es pont ezt csinaltam... Jeee ez haladas :D Szoval akkor egy hibat eszrevettem en is. Az orr az telleg gazos. nem kerek, hanem valami keselyusre sikerult :S -
#7898 jólesz ,remélem ez még nálad van:)
az orr jobb oldala itt is gázos ,finomitani kéne ,a szája kissé fintorgós ,de azt kb 1mp kijavitani ,az árnyékok legsötétebb részéhez nyugodtan rakjál még sötétet ,a világos részeken meg radirozz vissza,sokkal jobban térben lesz. a lényeg hogy több tónust használj ,a háttérbe is lehetne átmenet, egész sötétből iindulva.
-
terrorwap #7897 na itt mereszebben arnyekoltam... -
terrorwap #7896 -
#7895 a nőknél jobb a kevés tónus ,mert fiatalit ,a ráncokat élből elkell felejteni ,a mimikai ráncokat is csak finoman szabad ,kivéve ha egy igazán idős nőről akarsz egy jó karakteres rajzot késziteni. -
terrorwap #7894 kosz, ezt kertem :)
hat ezt mar eladtam, legkozelebb megprobalom.
mivel szoke, nem akartam sokat sotetiteni, mert akkor vilagit a haja :S -
#7893 szerintem
tetszik hogy nincs sok tónus az arcában és a hajban, a nyakon szerintem radirozz vissza ,hogy egyszinten legyen az arccal ,a száj konturját vedd vissza ,tonusokban gondolkozz ne vonalakban ,az orr jobboldali ive nem tul szerencsés ,ha ilyen is a valoságban .inkább csaljál, a szem alatti tonustól karikásak a szemei ,az sem tul jó, néhány érzékeny tonus elviselne még ,és pár helyen erősebb tónust ,de sak kis részeken ,csak módjával;)
végül egy fasza hátteret kéne mögé rakni ami nagyon szépen kiemelné az alakot.
asszem ennyi:) -
terrorwap #7892 hat elkelne par jotanacs. -
#7891 ezt még fejleszted? -
#7890 jézusom -
terrorwap #7889 xd -
Vegas #7888 dugnám -
terrorwap #7887 -
terrorwap #7886 -
terrorwap #7885 ez telleg allat...teccik -
#7884 Tényleg szép, nekem is tetszik:) -
#7883 szép(Y) -
bang #7882 jobb klikk / megnyitás új ablakban -
#7881 :D -
#7880 az nem megy oda ... -
#7879 ;) szép volt :) -
Vegas #7878 és akit nem? :( -
#7877 na megy ez ...
köszönöm szépen mégegyszer. (további munkákat a ps-es topikmba találja az akit érdekel.)