15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8596 Nekem tetszik -
#8595 áh nem látszik a link, ha érdekel vkit galériámban van :S -
#8594 haverom házasodott, gondoltam grafitos karikatúránál jobb színesben :)
persze nem egy rembrandt :D
-
zsilike #8593 feltettem kicsit jobb minőségbe!www.Zsil-works.mlap.hu ra +klegénynek még1szerkössz,h a lapot összehozhattam! -
zsilike #8592 igy talán jobb!aqvarell -
zsilike #8591 [IMG][/IMG] -
zsilike #8590 sorry h kicsit nagy lett,+elbasztam a digitalizálást,rossz minőség+croppolnom kellett kb 20cm-rel nagyobb az egész kép!boccs -
zsilike #8589 [IMG][/IMG] -
#8588 holnap, még össze kell szednem őket szétvannak szorva a gépeken sd kártyákon meg mindenfelé és amúgyis:) -
Bala10 #8587 újat -
#8586 tom hogy volt, de az 1. is csak rég:) -
Bala10 #8585 2.
3. vótmá -
#8584 Okos ötlet 80K-ért megrajzoltatni mindent;) -
#8583 Mivel vannak itt olyanok, akik jól tudják a képeket manipulálni, felteszem:
Ha szeretsz rajzolni és akarsz vele keresni is a nyári szünetben...
www.bbs.hu/palyazat.htm -
#8582 de szoktam jobb szeretem én is azt aminek van háttere, a weblapomon van pár, de többnyire ez az igény
sötét hátteres:
-
#8581 Sötét háttérrel nem szoktál rajzolni? [megnézne egy olyat is] -
#8580 :D -
Bala10 #8579 -
#8578 Rég raktam már be rajzot, a többi új is jön majd
-
#8577 vannak benne jó részek, csak sajnos szétcsúszott:( -
#8576 ps -
zsilike #8575 milyen progival készült? -
#8574 Jah, tényleg szar -
#8573 gagyi képkopi
-
Mirk #8572 ez nagyon tetszik -
#8571 www.artagora.hu -
#8570 vonalasan vagy nagyobb összefüggő foltokban -
#8569 Hát de tollal hogy lehet máshogy? -
#8568 hi
priv ment -
Ben C #8567 már hiányoltam egy jó kis szürrealista képet :)
nekem ez a kép nagyon bejön. viszont még mindig azt mondom, hogy tollal azt a "satírozást" amit a Skyline-rajzon csinált, felejtse el. Saját technikája van.. -
#8566 Sziasztok!!
Most olvastam elsőnek ezt a topicot. Nagyon ötletes. Sajna én nem vagyok megálldva jó rajztudással, de tudom értékelni az ügyes emberek műveit. Már sokat gondolkoztam rajta hogy lerajzoltatom magamat a párommal együtt de ez mindig csak gondolat maradt. Ti akik benne vagytok ebben a témában, mennyit lehet egty mondjuk a3-as rajzért (ami esetleg a falon is jól mutat) elkérni. Ha átküldök egy fényképet akkor tudnak róla frankó rajzol késziteni?
Köszönöm a segitséget :) -
zsilike #8565 ezt pont fejből,leültem üres papír,golyóstoll aztán ami jön a fejből!álltalában megtervezett koncepció után rajzolok,de ez freestyle volt!gyerekként sokat rajzoltam tollal,ha kérdés van segítek! -
#8564 Itt nekem van 2, de pályázatra készültek, magamtól ritkán rajzolok autót. -
#8563 Amugy szokott valaki autókat rajzolni? -
JackMeadow #8562 hogy hozol ösze egy ilyen rajzot? csak ami éppen folyika z agyadbol v vmi koncepci mondanival alapján v hogy ? -
#8561 ez jóak :) -
#8560 csak úgy, vagy valakire? -
#8559 de még nincs kész:)
amúgy jólesz -
#8558 segédvonalakat kéne használnod, egy téglatestből indulj ki és akkor nem fog szétcsúszni térben. -
zsilike #8557 [IMG][/IMG]Nem osztom a véleményed!itt egy példa,amit fekete golyóstollal rajzoltam!igaz igy precíz grafikai hatást kapsz