15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8636 próbáld ki a gportált nem vmi túl drága és folyamatosan növelheted a tárhelyed -
SZN555 #8635 mlap szerintem nem a legkomolyabb oldal... már valahol egész olcsón lehet domain nevet venni, és van az uw. extra.hu ott szerintem több a tárhely alapból, meg egy kicsit komolyabbanak tűnik. Szerintem a munkáid megérdemelnének egy komolyabb lapot. Jó az mlap is, de ott inkább kis tinik szokták kezdeni. Persze nem az én dolgom, semmi közöm hozzá, bocsi, hogy beleszólok.
Én szeretem a képregényeket, nem értek aművészetekhez, némelyik elgondolkoztató, frappáns, vicces.
Különösen Kaján Tibor munkáit szeretem. Nem hiszem, hogy a karikatúristák nem tudnának rajzolni (persze ott is lehetnek kontárok), hanem ők ezt az utat választották. Szerintem.
-egy laikus- -
Zsil #8634 szia!!!hogy tudnék nagyobb tárhelyre szert tenni az mlapomon?köszi előre is!+sajna karikatura ügyben hajthatatlan vk!remélem elfogadjátok ezt tőlem!béke!amugy dolgozol uj rajzokon? nekem a nyár a tetoválásról szólt,de alig várom h legyen időm a festésre is.üdv -
Zsil #8633 nem vitatkozom,de te másról beszélsz!a grafikában lehet és kell is a humor,a vizuális komunikációnak ez az egyik alapja.ha akarod nagyon sok minőségi,humorral átszőtt grafikát mutathatok+pl nemtom ismered e szilveszter cica és csőrike anatómiáját na ez vicces,pályázatot nyert vele bologna-ban az iparról egy srác! ++http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.hik.hu/img/cikk_kep/2004.05/graf02.jpg&imgrefurl=http://www.hik.hu/index.asp%3Fr%3D1%26c%3D414&h=410&w=286&sz=79&hl=hu&start=16&usg=__Lzo0KJqgaipOxVbts_sunGtu8mU=&tbnid=y0cvoQ_7tNBezM:&tbnh=125&tbnw=87&prev=/images%3Fq%3Drajzfilmfigur%25C3%25A1k%2Banat%25C3%25B3mi%25C3%25A1ja%26gbv%3D2%26hl%3Dhu%26sa%3DGDe+++ezt azonnal nézd,nézzétek meg ez a humor a grafikában! én a műfajt itélem el és szánalmasnak tartom/karikatura/Sajnos ugyan ez a helyzet a snell-portrésokkal is.iskoláimban is erre vezettek rá és igazuk volt!persze ha akarod akkor hajrá,de a képzőművészetben ez a legalja és ez tény,nem akartalak megbántani!ja és szerény oldalam- Zsil-works.mlap.hu sajna tárhely elég kicsi ezért limitálva vannak a mukáim -
#8632 ez nemigaz szerintem, a jó minőségű karikatúrát ne keverjük össze az utcán félperc alatt összecseszett tucat fossal -
#8631 Én szeretek mindenféle karikatúrát, humort. Ez kb olyan, mintha a viccek, vagy humoros írások az irodalom legalja lennének :S Vagy a humoristák a színészek legaljai... szal :S -
#8630 Ha egyszer ez volt a kívánsága a srácnak... -
Zsil #8629 [IMG][/IMG] -
Zsil #8628 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080822105802joker1.jpg -
Zsil #8627 a karikaturákat el kéne felejteni!a karikatura a legalja a rajzban.. -
#8626 Első karikatúrám:
-
#8625 joker^^ -
SZN555 #8624 nekem a 8544. és 8604. a kedvencem erről az oldalról, de a többi is nagyon tetszik...
nekem csak a hobbim a rajzolás, de tervezem, hogy legaz alapokat megtanuljam valamennyire.. eddig túl lusta voltam hozzá, de talán ha majd lesz időm. a digitális rajzolás is túl bonyolult nekem, meg lassú hozzá a gépem..
remélem nem lesznek túl nagyok:S -
Zsil #8623 mondjuk Korvin,igaz itt nem az alábbi rajzokat fogod gyakorolni,hanem betekintést nyersz az alapokba.Biztos megnézik a mappádat,mielőtt ...de próba. -
blackgamer #8622 rajzszakkör jó dolog lehet, hasonló érdeklődésű emberek között is vagy
csak még nem tudom mennyire érdekel a dolog és lesz-e kitartásom, szóval "könyvelek" addig és próbálkozok ha időm engedi... -
#8621 rajzszakkörhöz,
mindenképpen olyan helyre menj ahol van élő modell és akt
lehet drágább de kapsz is valamit érte. -
#8620 okés, rajzolj sokat, amíg nagymama tévézik rajzold le, vagy akár egy kedvenc fotót kaparj elő és próbáld meg nagyban megrajzolni vagy amit csak akarsz és rakd be ide hogy elmondjuk mik a problémák.
A rajzszakkör ahogy Zsil is mondta, jó ötlet. -
Zsil #8619 rajzszakkör esetleg -
blackgamer #8618 aham, hát ilyen kocka rajzolásokon meg váza árnyékain már túl vagyok
valami kihívásra vágyom :) majd keresek valami könyvet, Barcsay-ra is rákeresek -
#8617 könyv?
van vagy ezer könyv ami rajzolással, festéssel foglalkozik, menj el könyvesboltba, könyvtárba és nézegesd meg őket, amelyik szimpatikus az való neked.
Barcsay Jenőnek van pár könyve művészeti anatómia, ezekből érdemes másolni.
Tanítani sokat nem tud egy könyv, csak utat mutat, alap szabályokat mutatja meg. Sokat kell rajzolni, gyakorolni és sajnos a kockológiával kell kezdeni mert az az alapja mindennek, aztán árnyákolás tónusozás és az anatómia. -
#8616 áááá nem látom, melóhelyen minden levan tiltva:( -
blackgamer #8615 Milyen könyveket ajánlotok amiből megtanulható rajzolni? -
#8614 Katt -
#8613 nemlátom:( -
#8612 nos, elkeztem olvasgatni pár tutorial és egyéb dolgokat:) Itt az első művem ezek után. A tónusolás tudom csúnya még, meg nem is annyira részletes:) de hát gyakorlás nélkül nem haladnék semerre.
-
Zsil #8611 aug 20-ig balaton(siófok)-tattoo,aztán vissza BP...aztán ki tudja?akár külföld,meg ilyenek,de remélem sok jó dolog történik,amiről még nem tudok.+neked is ezt kívánom. -
#8610 NYÁÁR? dolgozom mint mindíg:)
szerencsére van mindíg megrendelés, ha nem leszek lusta otthon összerakom őket és feltöltikézem, kb 20-30kép elkészült azóta
véled? -
Zsil #8609 Csőőő!mi az ábra veled?hogy telik a nyár? -
#8608 a fő gond velük hogy nincs nincsennek kidolgozva, homályosak és nincsennek kontrasztok -
#8607 áh köszönöm, de én nem ilyen teknikával szoktam amúgy dolgozni. Jobbszeretem mostanság az eégsz rajzot gépen csinálni.
Amúgy nemrég próbáltam ilyesmi módszerrel én is. Hát ez lett belőle:
-
#8606 Talán ez segít -
#8605 hát jó még csak tanulgatom ps-be való rajzolást. Egérrel azér nem valami könnyű szépen rajzolni. -
#8604 Ha jobban kidolgoznád, még jók is lennének. -
Bala10 #8603 -
#8602 a második a mérete miatt elég csúnya lett:S
ittvan kisebbe
-
nekem jók, de mind1 akkor feltettem máshova. Meg közbe elkészültem még1-el, az is ittvan:) -
#8600 nekem nem jelenik meg -
#8599 sziasztok, és a modern rajolás tudományát kezdem elsajátítgatni. Photoshopban mindent. Itt van a 2 kedvencem. Egyiksincs még kész teljesen mert sok a felesleg körülöttük és nincs hátterük.
-
#8598 kösz a kritikát, tetszett nekik. Csak azért most reagálok, mert utóbbi hetekben nyaraltam, meg egyebek, megfeledkeztem a topicról :) -
#8597 olaj?
engem egyedül a nő hajában a fekete és a zakóban a fehér zavar
amúgy teccik, gondolom volt sikere:)