Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
Nem is tudom, hogy a kép maga, vagy a története a rosszabb. :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

aha...

cr3ativ3
Jájj. Vicces.
De most itt a húsvét, jöhet a vérengzés !!! :]

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
öööö
Végülis unatkoztam. De ha ilyen szépen megkérdeztzed 😉

Még ált suliba volt az a feladat, hogy ugye vki leüllt eléd, és rajzold le. Nos, ugye szerettünk szórakozni és ilyent rajzoltunk le. Kb, 2 éve volt ez, és most visszaemlékeztem rá, és lerajzoltam ujra, emlékezetbõl. Ennyi.
Eredetileg volt havernõmet (khm. ebben a suliba vki megkért rá, hogy mivel az ozt.társ.nõm kifejezés túl csúnya, ezért használjam helyette a 'havernõm' kifejezést, én nem tudok róla leszokni) ábrázolja, de miután vaverom meglátta azt hitte rá hogy õ az elektro tanár, és sorra jöttek az ügyes ötletek rá, hogy ki is õ. 😊

Ismerõsöm ezek után megkérdené: Elég extra infó?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

elfutott mind
nem maradt modell
eddig egész nap nem ettem, most akartam VOLNA

hogy-hogy nem szurikáta?

cr3ativ3
mondtam hogy <#idiota> egy rajz <#idiota>

PJack
<#wilting><#vomit><#zavart2><#idiota><#idiota><#idiota>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

cr3ativ3
jajjmán.

Lazarus
De legalább nem manguszta! <#vigyor5>
cr3ativ3
ilyent még tõlem nem láttatok. <#idiota><#idiota>

Fantos
😛

hen-tes
Jó hát sokan szeretnek, most mivan ebben. :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Fantos
ÕÕõõõõõ... nagyjából helyes nomindegy nemszóltam

Mert a rajzolásról volt szó.

Fantos
eztet ménem az überláma chatea beszólásokhoz?

13:33 Vegas: magadat tudod banolni?
13:33 SHADOWEYES7: de elötte téged
13:33 Vegas: annyit megér
13:34 SHADOWEYES7: :ASDASd
13:34 Vegas: kezdjed
13:34 SHADOWEYES7: ne is álmodj
13:34 Vegas: akkor hen-test
13:35 Vegas: õ ugy is emos meg olyan elvont, láttad már miket rajzol?
13:35 Vegas: olyan nagyorrú kisszemû bácsit
13:36 Vegas: mintha megverték volna
13:36 SHADOWEYES7: hen-tes jó gyerek
13:36 Vegas: szegenyke 😞

hen-tes
Szvsz rühelli. :|

Fantos
céééééppp! és egy kérdés:csak nem szereted a DBZ-t?

ronihun
bocs a galériámba nézd meg a rajzoknál.

...

PJack
lol, ennél kisebbet nem tudtál volna berakni?<#idiota>

ronihun
Itt
Egy rajzom.Tegnap éjszaka csináltam.

...

cr3ativ3
Amugy ott volt, csk inkább leszedtem, mert xar. (kár volt beküldeni is.)

cr3ativ3
Látod milyen szép X-et rajzoltam? Olyan mûvészi <#idiota>

Ték: affranc 😛

macselek
az nem ték😛 01:01 <- na az ték

macselek
hát ez nagyszerû...

cr3ativ3
De, az egészet elrontottam, nem csak a foltok hiányoznak, hanem a füle is, meg minden más. Egy uj vonalrajz eljáraást próbáltam ki, dee nem jött be.

Leszedem a képet, X lesz helyete.

ja múgy a kép kapcsán: az oldalán nem hiányoznak fekete sávok? (foltok)

már megint ez a szurikáta...
ugyebár ezt az oroszlán királyból szedted?

cr3ativ3
Végül eddig jutottam. A vonalrajzot ez alapján raktam össze, és nem az eddig bevált módszerral. Tovább tartott a vonalrajz mint flashel, de hát mint mondjak? Szaar is lett. 😞 De nem baj, majd max kidobom, és a régi flashes megoldással csinálom majd meg. (pl a kártyás is azzal készült.) A héten már nemhiszem hogy fogok ezzel foglalkozni 😛

Végül kép:

cr3ativ3
vagyis most van ték

cr3ativ3
váá itt van 1:11 és még nem értem a végére, pedig reggel 9 kor kezdem

cr3ativ3
<#idiota> Az bizt' 😊

Fantos
képhez:nagy volt a buli tegnap este 😛

cr3ativ3
😄 A karján nincs szõr, aza haja.😄 Amugy a bal karjával én se tudom mivan, megvan rendesen a kézfej, csak nem fért be a szkennerbe 😞
Meg lehet, hogyannira hátrakap a kezével, hogy eltakarja a haja 😊 Inkább ez az indok lehetséges, mert a kézfeje nincs a képen.
Amugy a könyökénél tényleg van egy kis szõr, de az nem látszik.

Itt van egy másik ahol jobban lehet látni. Ezzel nem dicsekszem mert tele van hibával 😊

cr3ativ3
Áh, semmi, csak elkezdte osztani az észt, betört a lakásba én meg megvédtem magam, és kidobtam. ennyi. Semmi kül. semmi extra.
Utána meg UT-ztem.

Most járok a szinezésnél, meg egyéb hibák javításánál. Talán estére kész lesz. 😛 Talán. Akartam még mással is foglalkozni, de nem jött össze, mert még kytronon kívül voltak más dolgaim is. No mind1... Ha kész beteszem. 😊

Mesélj, szétcsaptad?!

hmm
PJack
<#wow3>

macselek
télleg ott volt kytron???? Azt a geci! és mi a gyíkér engedted beee????😮😮

Fantos
én azt gondolom hogy éhes vagy.És TÉLLEG éhes vagyok ki gondolta volna?hát én egyébként ami a bal karján van (neki bal) az gondolom szõr de akkor a jobbon mért nincs? a bal karja avége felé már túlon túl vékony (vagy elfedi a szõr?)

cr3ativ3
kytron vót.
ennyi.

on:
Amugy a feje az nem egészen olyan amilyen eddig volt, meg õ teljesen másmien a fajtájához képest. No mind1. Mellesleg most veszem észre, hogy a füle lemaradt. oops.

gondoltam de én tapintatlan vagyok😊
macselek
gondolom magánügy😊

mér vótak brúsz lees dolgok?
macselek
hát... ez is egy manguszta... Sztem ez elég magyarázat😊

cr3ativ3
a sárga nyuszi után szabadon
Igazából semmi nagy jelentõsége nincs, fejbõl próbáltam megcsinálni, azután itthon vettem észre mennyire hasonló lett. 😊 (Aki látta ismeri, aki nem az nem)
A dgitálisan javított verzión már vagy reggel óta dolgozom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert közbe Bud Spencer és Bruce Lee filmbekbe illõ dolgok törtétek itt, a fele felszerelés tönkrement (egér, billentûzet, ágy, router...stb, és eddig javítottam õket
és most értem a vonalrajz végére 😞 Szörnyen lassu vagyok, de nem baj.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anyázást itt. lécc.

Errõl valami építõ jellegû kritikát esetleg? <#worship>

cr3ativ3
Sajna ismerem ezt a faszt. Amugy megkapta a bant, legálábis 3+2=5, nem?

Ha jól látom, örökre kitíltották, legalábbis remélem.

PJack
nc<#levele><#gonosz3>
te kis buzi<#gonosz1>