Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
amúgy hagyjuk már békében Cr3ativ3-t

Fantos
ez érdekes én most imádom a saját kezemet rajzolni még egyszer lerajzolom és megpróbálom bescanelni a lapot

amúgy örülök hogy a szurikátás gyerek eltünt.

nem vagyok nagy rajzoló, csak amikor szottyan egy kis kedvem, akkor probálok. amúgy tudom hogy van még mi, de egyenlõre ennyi. még van egy Pröröly fejû Raptor hibrid, na azt is meg kellene

motyodlee
bõõõõõõõõven akad ezen még tennivaló..

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kicsit unatkoztam, rajz szakkörön. nem azt csináltam amit a tanár mondot... valami miat nem szeretek emberi kezeket rajzolni, fõleg ha a Smidáé az... amenyit leríjzóltam a kézbõl azt átalakítotam farkas ember kézzé.
amúgy a tanár nak tetszet amit csinálam. élõben szebb, mint a gépbe bevitt képen.
JP szerepjáték furom ehez készült, hibrid... majd meglelitek, ha érdekel benneteket

Aquir
😄

#7124 #7131 tökjó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hen-tes
Hn

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lazarus
Nem volt 😛
Fantos
az elsõ verzsönban hogy van a bal oldali csávó szája az asztalnál?

macselek
nem lett béna, de még dolgoznék rajta a helyedben😊

Lazarus
Ennyire béna lett? 😞
Itt a végleges
Lazarus
Mégegy félkész kép
Bocs hogy félig offtopic...
macselek
Leonidásznak nem lett jó az orra, de a többi jó😊(Y)

PJack
<#hehe><#taps><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

This is Spartaaaaaa!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

flippy
heh tök jó😄<#eljen>

😄
PJack
lol😄DD

Fülüke
Punk csontváz motoros Michael Jackson mellényben:

De k*rvajó géped van istenem....

#7124, #7131 jó mindegyik😊
PJack
szép😊
motyodlee - az is<#smile>

LSL
A rajzok nagyon jók, gratula srácok <#eljen>
A személyes problémákat meg ne ide thxvm

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Fantos
ettõl függetlenül toszot jó

motyodlee
Szépek a fémfelületek, lehet érezni a tárgyak domborulását...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
Sulis rajz, tetszett a gitár és gondoltam leképezem/ feltöltöm ide 😄
Telóval készült, szal a minõség lehetne jobb is 😄

<#wow2><#eljen> Nagyon jóak. Tetszik, ahogy meg tudtad csinálni a fény csillogását a kanalakon.

Megáll az eszem...nézz magadba egy kicsit már!

Fantos
its beautifull! nagyon tecc<#taps>

macselek
Azt nem te fogod megmondani már ne is haragudj😊

macselek
Nekem tetszenek, gratu(Y)

macselek
Nézem 32 új üzenet😊 Sejtettem hogy mi történt😊

_Atti_
van értelme ellenben az önmarcangolásoddal..

kanalak, meg körömcsippantó..régebbiek

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kovács legény
neked nincs értelmed<#levele><#shakehead>

www.czekoart.hu

cr3ativ3
ennek a topicnak már nincs értelme

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Sugam
nemjott meg le ,hogy senkisem bír teged? raadasul utalank es magadat egeted? mier nme huzol el?

cr3ativ3
Ahogy látom, itt már nem lesznek alkotások.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Jajj de jó ..

Szánalmas vagy cr3ativ3... ezzel a pár hozzászólással máris bizonyítottad, hogy cr3ativ3 és kytron same person.
Micsoda furcsa dolog, mikor lebukik az ember egybõl ilyet ír utána:

"Szerintem már nem fog visszajönni. ÉS különben is : "Az életmûvemmel kapcsolatos súlyosan negatív spameket a Saját fórumok -> Cr3ativ3 topikba kérném! htx."

Nagy a feltûnési mániád és csak sajnáltatni akarod magad, de tudod, vannak emberek, akiket nem lehet becsapni egy ilyen színjátékkal, hamar rájönnek a gyerekes elõadásodra. Szerintem nem ártana felkeresned egy szakorvost.

cr3ativ3
A színvonalat már maximalizáltuk.

cr3ativ3
Azt is oda kérném.

SHADOWEYES7
de én befejeztem:!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Mit csinált az Ip *-vel? -.- Olyan, hogy IP hamisitás nincs 😊

Egyezõ IP = egy házban, vagy egy kollégiumba laknak, illetve ua. a személy.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

De azért mondjátok mert nem hizitek el, hogy egyik volt osztálytársam szórakozik.

Ez így is van.

"Az életmûvemmel kapcsolatos súlyosan negatív spameket a Saját fórumok -> Cr3ativ3 topikba kérném! htx."

Most konkrétan nem a mûveidet vitatjuk hanem téged
cr3ativ3
Szerintem is... Passzivan támogatom az ötleted...

cr3ativ3
Hm... régebben egyik warez/hekker oldalon láttam ilyen progit, akkor ki is próbáltam, és tényleg mûködött...

cr3ativ3
Tehát akkor ezek szerint több énem van... - Ez abszolut hülyeség. De azért mondjátok mert nem hizitek el, hogy egyik volt osztálytársam szórakozik.

Szerintem már nem fog visszajönni. ÉS különben is : "Az életmûvemmel kapcsolatos súlyosan negatív spameket a Saját fórumok -> Cr3ativ3 topikba kérném! htx."

ON: Van valakinek olyan rajza amit szívesen meg is osztana velünk?

SHADOWEYES7
figyi,olyan hogy IP hamisitás nincs,tehát a következõ gondolatom van,hogy te vagy az......

hen-tes
Rajzoljatok snecik!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cr3ativ3
Azt kétlem. Mostmár itt az ideje elhallgattatni... De inkább nem írom le, mert nyerek egy hetes gyógykúra kupont Pheel-éktõl. 😛