15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Misi az ezredes
    Hát ez elég lehangoló vélemény volt :/
  • LSL
    Köszönöm mind2őtöknek
  • Subakka
    sztem nagyon klassz
  • Enosh Chan
    Námrossz :)
  • LSL
    rajzoltam
    Vélemény?
  • barnie1990
    toltok*
  • barnie1990
    Ok, majd holnap tolel, mert most nem tartozkodom otthon.
  • hen-tes
    Valami normális képfeltöltés jó volna, mert pl én így nem igen látok az adott oldalon rajzokat. :S
  • barnie1990
    Ja és a képeket számitógépen alakitgattam kicsit, de szigorúan csak a fényerőt és kontrasztot, mert szeretem a mély tónusú képeket, még ha igy nem is teljesen fedi a valóságot.
  • barnie1990
    Helló emberek!
    Régebb óta figyelem a topic-ot, de csak most jutottam arra a szintre, hogy bemutassam pár rajzom. Nem saját találmányok, egyelőre még maradok gyakorlás szinten.
    Egy rajz amúgy maximum 2-3 órát vett igénybe, véleményeket várok rá.

A képeket itt lehet megnézni a hi5-os profilomban.

Ha baj van a linkkel, szóljatok! Kösz.
  • Zocsi
    Nah, reméljük nem szívóznak és visszaveszik! :)
  • Misi az ezredes
    Most vittem be azt mondták ünnepek miatt lehet 2-3 hétig is eltarthat a kivizsgálás! Egy űrlapot kellet kitöltenem le kellet a játékok nevét írnom és a számla kellet :)
  • Zocsi
    Ééés, visszavették? :)
  • Misi az ezredes
    Nah leüvöltöttem a fejét a .... cég infos nőjét mert ki akart oktatni hogy ilyen meg olyan törvények vannak és hogy nem vihetem hozzájuk vissza a náluk vásárolt szerkezetet! Márpedig már akkor viszem vissza a céghez a jelen esettben rajzpadot meghibásodás miatt amikor akarom!
  • barnie1990
    Nekem ugy tetszene jobban, ha a sin nem a levegoben volna es a fak szimmetrikusak lennenek az oszlopokkal. De hat ilyen a muveszi szabadsag, azt rajzolsz, amit akarsz.
  • Aquir
    tetszik hogy olyan leisztult meg elnagyolt
  • Cyberdevil
    Szerintetek?
  • barnie1990
    Ha uj cuccot veszel, mindig szamolj azzal, hogy az ar 20%-at mar elveszitetted.
  • bardocz
    Egyedül a limitált szériás cuccok nem veszítenek sokat az árukból,miután a boltban kifizetted...
  • Kovács legény
    oké, nem kötekedni akartam én, csak ne fűzz sok reményt hozzá
  • Misi az ezredes
    Lehet mind1 elég az OFF-ból én teljesen korrekten modok enyit mert tényleg szinte használatlan szal majd el viszi valaki :/ remélem mert videókártyám ha cod2-zök 86-89 C'-os ami úgy tudom nem túl jó :S
  • Kovács legény
    Nekem semmi, csak írtam, hogy én inkább kifizetek plusz 70 vagy 500ftot, hogy origi legyen, és ezzel talán mindenki így van:)
  • Misi az ezredes
    Hát ha szeretném akkor adhatnám 16-ért is de azért mert 2-3 alkalommal használtam nem lesz elhasznált rongált vagy valami egyszerűen védő fólia nincs rajta ezért a cég nem veszi vissza :/ (De ha szeretnél képeket készítek hogy teljesen gyári csomagolásban van tökéletes állapotban mindene meg van számla is stb.. Mi kell még?
  • Kovács legény
    Nem hiszem, hogy bárki is megvenné ennyiért amikor 16 570 Ft bontatlanul.
  • Misi az ezredes
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem van egy rajzpadom! Genius G-Pen F610 1 hetes láthattad itt a topicban mikor kaptam meg 2-3 rajzot csináltam vele csak másra kéne a pénz ezért eladnám minimum 16.500 FT-ért

ha érdekel csinálok képeket (a cég nem veszi vissza mert nincs védő fólia rajta...) nem szánom reklámnak csak karácsonyi ajándéknak jó lenne mert jó csak nekem másra kéne most a $
  • Loál János #8811
    Nemnorma.
  • Zocsi
    Nem-nem.
  • Enosh Chan
    LOL en azthittem az :P
  • Jano
    Menj má el divattervezőnek! :D
  • Enosh Chan
    Ja, hogy nektek ennyire megy? :(

Kar, hogy nem tudom modositani a hozzaszolast..
  • Zocsi
    Bedobok egy képet (nem is olyan új) a közösbe is, hogy azért pörögjön picit a topic is! ^^
  • Zocsi
    "inkább szemezek egy sima a5-el" - javítva...
  • cenobite
    Nekem sima Intuos A/6 van. Tökéletes!
  • Lazarus
    Nekem legkisebb van, nincs összehasonlítási alapom, de én elégedett vagyok ezzel is. Ha pontosabban akarok rajzolni max rázoomolok a képre :)
  • Zocsi
    Wacom-ból mekkorát érdemes venni? Kezdetben az Intous 3 a6 wide-on gondolkoztam, de egyre inkább szemezek a sima a6-al. Érdemes rááldozni még azt a ~25K-t azért a némileg nagyobb aktív felületért?
    Mik a tapasztalataitok, úgy hallottam van itt pár ember, aki tablet-tel tolja!? :)
  • Enosh Chan
    Hello!
    Vegre talaltam egy ilyen forumot is :)

Be is szurom ket rajzomat, tobbi meg csak tervben :)

• Misi az ezredes
    áh most ha visszaveszik akkor visszaveszik és veszek helyette gyorsba mást és majd később szerválok egy 20-30 gb-os vinyót és arra felteszem akkor elvileg majd nem szabad hogy akadjon :/
  • cenobite
    Nekem nem akad a rajzpad semmivel.
  • Misi az ezredes
    az direkt van a rajzpadomnál hogy feltelepítem és a legtöbb game nem indul el WINT telepítettem miatta újra és kiderült h a rajzpadom szoftvere ha fent van a gépen nem mennek a játékok! Ezek után inkább vidikari mint rajzpad :|
  • cenobite
    Jeee! Valamit alkotok.