15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8836 Hát ez elég lehangoló vélemény volt :/ -
#8835 Köszönöm mind2őtöknek -
#8834 sztem nagyon klassz -
#8833 Námrossz :) -
#8832 rajzoltam
Vélemény? -
#8831 toltok* -
#8830 Ok, majd holnap tolel, mert most nem tartozkodom otthon. -
#8829 Valami normális képfeltöltés jó volna, mert pl én így nem igen látok az adott oldalon rajzokat. :S -
#8828 Ja és a képeket számitógépen alakitgattam kicsit, de szigorúan csak a fényerőt és kontrasztot, mert szeretem a mély tónusú képeket, még ha igy nem is teljesen fedi a valóságot. -
#8827 Helló emberek!
Régebb óta figyelem a topic-ot, de csak most jutottam arra a szintre, hogy bemutassam pár rajzom. Nem saját találmányok, egyelőre még maradok gyakorlás szinten.
Egy rajz amúgy maximum 2-3 órát vett igénybe, véleményeket várok rá.
A képeket itt lehet megnézni a hi5-os profilomban.
Ha baj van a linkkel, szóljatok! Kösz.
-
#8826 Nah, reméljük nem szívóznak és visszaveszik! :) -
#8825 Most vittem be azt mondták ünnepek miatt lehet 2-3 hétig is eltarthat a kivizsgálás! Egy űrlapot kellet kitöltenem le kellet a játékok nevét írnom és a számla kellet :) -
#8824 Ééés, visszavették? :) -
#8823 Nah leüvöltöttem a fejét a .... cég infos nőjét mert ki akart oktatni hogy ilyen meg olyan törvények vannak és hogy nem vihetem hozzájuk vissza a náluk vásárolt szerkezetet! Márpedig már akkor viszem vissza a céghez a jelen esettben rajzpadot meghibásodás miatt amikor akarom! -
#8822 Nekem ugy tetszene jobban, ha a sin nem a levegoben volna es a fak szimmetrikusak lennenek az oszlopokkal. De hat ilyen a muveszi szabadsag, azt rajzolsz, amit akarsz. -
#8821 tetszik hogy olyan leisztult meg elnagyolt -
Cyberdevil #8820 Szerintetek? -
#8819 Ha uj cuccot veszel, mindig szamolj azzal, hogy az ar 20%-at mar elveszitetted. -
#8818 Egyedül a limitált szériás cuccok nem veszítenek sokat az árukból,miután a boltban kifizetted... -
#8817 oké, nem kötekedni akartam én, csak ne fűzz sok reményt hozzá -
#8816 Lehet mind1 elég az OFF-ból én teljesen korrekten modok enyit mert tényleg szinte használatlan szal majd el viszi valaki :/ remélem mert videókártyám ha cod2-zök 86-89 C'-os ami úgy tudom nem túl jó :S -
#8815 Nekem semmi, csak írtam, hogy én inkább kifizetek plusz 70 vagy 500ftot, hogy origi legyen, és ezzel talán mindenki így van:) -
#8814 Hát ha szeretném akkor adhatnám 16-ért is de azért mert 2-3 alkalommal használtam nem lesz elhasznált rongált vagy valami egyszerűen védő fólia nincs rajta ezért a cég nem veszi vissza :/ (De ha szeretnél képeket készítek hogy teljesen gyári csomagolásban van tökéletes állapotban mindene meg van számla is stb.. Mi kell még? -
#8813 Nem hiszem, hogy bárki is megvenné ennyiért amikor 16 570 Ft bontatlanul. -
#8812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem van egy rajzpadom! Genius G-Pen F610 1 hetes láthattad itt a topicban mikor kaptam meg 2-3 rajzot csináltam vele csak másra kéne a pénz ezért eladnám minimum 16.500 FT-ért
ha érdekel csinálok képeket (a cég nem veszi vissza mert nincs védő fólia rajta...) nem szánom reklámnak csak karácsonyi ajándéknak jó lenne mert jó csak nekem másra kéne most a $ -
#8811 Nemnorma. -
#8810 Nem-nem. -
#8809 LOL en azthittem az :P -
#8808 Menj má el divattervezőnek! :D -
#8807 Ja, hogy nektek ennyire megy? :(
Kar, hogy nem tudom modositani a hozzaszolast.. -
#8806 Bedobok egy képet (nem is olyan új) a közösbe is, hogy azért pörögjön picit a topic is! ^^ -
#8805 "inkább szemezek egy sima a5-el" - javítva... -
#8804 Nekem sima Intuos A/6 van. Tökéletes! -
#8803 Nekem legkisebb van, nincs összehasonlítási alapom, de én elégedett vagyok ezzel is. Ha pontosabban akarok rajzolni max rázoomolok a képre :) -
#8802 Wacom-ból mekkorát érdemes venni? Kezdetben az Intous 3 a6 wide-on gondolkoztam, de egyre inkább szemezek a sima a6-al. Érdemes rááldozni még azt a ~25K-t azért a némileg nagyobb aktív felületért?
Mik a tapasztalataitok, úgy hallottam van itt pár ember, aki tablet-tel tolja!? :) -
#8801 Hello!
Vegre talaltam egy ilyen forumot is :)
Be is szurom ket rajzomat, tobbi meg csak tervben :)
-
#8800 áh most ha visszaveszik akkor visszaveszik és veszek helyette gyorsba mást és majd később szerválok egy 20-30 gb-os vinyót és arra felteszem akkor elvileg majd nem szabad hogy akadjon :/ -
#8799 Nekem nem akad a rajzpad semmivel. -
#8798 az direkt van a rajzpadomnál hogy feltelepítem és a legtöbb game nem indul el WINT telepítettem miatta újra és kiderült h a rajzpadom szoftvere ha fent van a gépen nem mennek a játékok! Ezek után inkább vidikari mint rajzpad :| -
#8797 Jeee! Valamit alkotok.