15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#14944 figyeljetek oda hogy a ledet a megfelelő polaritással kössétek mert ha záró irányban kötitek nagy valószínűséggel kipurcan. -
Tamas11111 #14943 Ajándékba szeretnénk adni egy barátomnak (a 4 fő ő, 2 közö barátunk és én). -
#14942 Ha szabad megkérdeznem mire kell ez neked? Egyébként engem érdekelne. -
Tamas11111 #14941 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem és nem igazán tudom hova fordulhatnék:
Kellene egy kép (fekete fehér, ceruzával rajzolva) 4 szemyélről. Mind a 4-ről van több fotó, de egy képen nem szerepelnek. Kb. A3-as méretben kellene, és minél előbb.
Sajnos én nem tudok rajzolni, így abban reménykedtem valaki elvállalja és megcsinálja nekem. Ha valakit érdekel a dolog írjon, akkor is ha pénzt kérne érte, ez esetben írjon árajánlatot is. Ha valamit kihagytam nyugodtan kérdezzetek.
Azért is hálás lennék, ha valaki tud segíteni abban, hogy kihez/hova forduljak ezzel.
Előre is köszönöm! -
#14940 vízfesték, mivel víz bázisú, így ha jól hígítasz áttetsző felületet kapsz, vagy egyesével kikevered a megfelelő színeket... csak gondolkodom -
#14939 Bontsd szét elemeire és onnantól már csak logika :D -
#14938 Lehet én vagyok béna, de egy rakás keresőszóval kipróbáltam, de hasonlót se nagyon találtam (mármint tutorial vidit) -
#14937 festék spray-al van egy egész könnyű eljárás. Tessék rákeresni, biztos van valahol valami utmutató :) -
#14936 Talán valami nagyon híg cuccal, külső gyűrűnél befelé húzod belsőnél meg kifele, én többször mennék rá 2x 3x. -
#14935 Mármint a valóságban, nem digitálisan. De igazad van azzal valóban 2 perc. -
#14934 PS-el 2 perc :D -
#14933 -
#14932 Hogy lehet ilyen fényt festeni? Jó ez most kicsit hülyén hangzott, de úgy értem, hogy hogyan lehet megcsinálni hogy mondjuk sötét a háttér de egy ponton baromi fényes csillag világít. Ilyenre gondolok mint itt:
Ilyen kéne az egyik készülőben lévő munkámhoz, de nem tudom hogy hogyan csináljam meg. Körülötte sötét lenne. Azt nem tudom hogy hogyan lehet szépen átvinni a sötétet ennyire nagyon világossá, hogy ne nézzen ki gagyin. Valaki ötlet? Vagy baromságot kérdeztem most? -
#14931 Amit látsz a képen, az 3 mosás utáni kép. -
#14930 Tartós? -
#14929 Nem a legminőségibb eljárás, de 3100-ért valóban jó. -
#14928 Nem :D
Jó a nyomás a pólón, mennyi volt? -
#14927 Ezt én tettem oda ki a saját profilommal. :D Nem ismered a Behance-t? -
#14926 Hát, hogy van valami közöd hozzá, vagy csak nyúlták? -
#14925 Nem értem a kérdésed, ne haragudj... -
#14924 Nah találtam neked led bekötést, megjegyzem ez folyamatosan világít, viszont egyszerre többet is rá tudsz kötni :)
-
#14923 Mindenképp érdekelne! Küldjed bátran! -
#14922 Egy kicsit bővebben? :) -
#14921 Ez most jó vagy rossz? -
pootrace #14920 sziasztok rajzfilmhez keresek karakterrajzolót. nem kell tudnod animálni kizárólag karakterrajzolásra kell ember. hobbi nem munka. további részletekért dobj egy mailt [email protected]. -
#14919 jó rajzfilmes hatása van -
#14918 Hátha valakit érdekel, hogy mi lett a sorsa az egyik régebbi rajzomnak...
Behance Network -
#14917 Háhá!:D Ez jó. De igen, az első munkám, és a tervezés nem az enyém, netről szedtem le. Ennek ellenére szivesen elküldöm a tervet ha érdekel, az egész páncélról megvan. Azért köszi a pozitív kritikát.:) -
#14916 Kiváló tervezés! Gondolom ez nem az első amit készítesz. Nem dobsz fel 1-2 képet ez előző munkáidról is? -
#14915 Ha nem akarsz melózni vele akkor vegyél pár darab öngyújtót aminek az alja világít és abból egyszerűen ki tudod szedni a ledet meg az elemet. -
#14914 Nah akkor én is:
Nah alapvetően kész vagyok a nehezebb részével. A kérdés most az, hogy hogyan csináljam meg, hogy világítson a szeme. Az utsó képnél ott bejelöltem pirossal, hogy hol lenne a LED-ek helye. Ott alatta van egy luk, ahol ki lehet látni, azt nem fedném le semmivel. Vki tudja hogy hogyan kell ilyen világítást összedobni? Mert nekem gőzöm nincs, és tényleg nem tudok elindulni. Akinek ötlete van írjon! -
Fletley9 #14913 Ez a verzió olyan mint egy Fallout (1-2) Powerarmor sisak :D -
#14912 nah közbe egy széljegyzet elkészült a predator maszk első prototípusa (tudom gagyi de csak fénymásoló lap. és cellux tartása nincs. és fejből raktam össze nagyinál, így alakra sem olyan mint amilyennek kéne lennie)
jövőhéten kartonból és már gép elött űlve lessz a hajtogatás :):) -
#14911 Szerintem jó buli tapizni, én sokat használom :D
(Nekem is első tabletem, de örülök, hogy ilyet vettem) -
#14910 ezen leírás szerint nincs, de sztem számomra nem is lenne annyira fontos mivel gépen való rajzolással eddig nem igazán foglalkoztam max firkáltam meg egérrel vagy ps-el gyakorlatoztam ... -
#14909 Tulajdon képen még megfejelték a táblát egy multitouch touchpaddal. Iphoneos mozdulatokat is használhatsz vele. Zoom, forgatás, pan. Még kevesebbszer kell billentyűt ragadni rajzolás közben. Nekem előző kiadású bamboom van. Abban van radír, de nem nagyon használom, mert nem olyan egyszerű változtatni a beállítását rajzolás közben. Gyorsabb átváltani radírra, mint forgatni a tollat.
Kérdés megér-e neked ez 7 ezret. Mert nem rossz funkciók ezek, csak ha már fejből vágod a rajprogid billentyű kombinációit, akkor kevésbé fogod kihasználni. -
#14908 az oldalsó nyomó gomb mindegyiken rajta van (tudtommal) , mert maga a toll átveszi az egér helyét így a toll hegy lesz a bal egér az oldalsó meg a görgő és a jobb egér gomb :) a radír az extra -
#14907 csak mert h a sima meg az ilyen extrás között van majdnem 7000Ft különbség aztán nem tudom mennyire fontosak ezek -
#14906 köszi! a grasshoppernél találtam egy egész korrekt árat, már csak az a kérdésem h ehhez a tablethez mennyire fontos az oldalsó nyomógomb meg a digitális radír meg a tapizási lehetőség? vagy ezek már csak hab a tortán? -
#14905 A pixmania és a Grasshopper a két legnagyobb forgalmazó én úgy tudom. És persze az árgép is segít a döntésben. :)