Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
Tetszetõs:)

SMGBAS
Hajnali firka:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

:D Nekem sokat segítenek :)
Köszi :)<#taps><#eljen><#vigyor4><#vigyor3>
MANOWAR
Ilyen skicceim nekem is van rengeteg, néha jó belõlük ihletet meríteni.... xD

SMGBAS

Elsõ

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Nagyon cuki kép :)<#vigyor4><#nevetes1>
SMGBAS
Nemtudom :D
Akartam még valami piros szöveget a falra, de aztán elmaradt

MANOWAR
Nincsmit :)
Mi a kép címe a kis jeti nem találja a családját? xD

Jim Morrison
ari :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SMGBAS
Na, itt 2. tabletes képem. Annyira nem nagy cucc de tetszik (:

Ja és köszi Manowar

SMGBAS
Ufo vagy élien b+... :D

Csak azt hittem az is ilyen Nyan cat cucc és azért kérdeztem

DöflingR
Hát pedig, ha nem vágja valaki a nyan cat-et, akkor kb a minta lényegét sem érti:D

lightjack
Énis kb 1 hete vágom hogy ilyen létezik. Érdekes dolgok vannak...

MANOWAR
Kimaradt az éltembõl, és ahogy nézem ki is fog. xD

lightjack
Az a cica nyan-cat, a szivárvánnyal együtt.

MANOWAR
Ebben nincs lila ufó, lila kussoltatós alien viszont igen LoL
STFU: Shut The Fuck Up (Fogd be a pofád!) :)
A szivárvány (gay flag) meg a tvcica vagy mi miatt nem hordanám.<#eplus2>

SMGBAS
A lila ufo az mi?

xD Nagyon menõ :)
<#taps><#nevetes1><#vigyor2><#nevetes2>
hungary27
:DDD
kiraly :)

the world is mine

DöflingR

lightjack
Na vmi ilyen maszkolós folyadékra gondolok:
http://www.youtube.com/v/wBSQd7AfskE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

lightjack
Na ez is igaz:>

SMGBAS
pont az a jó, mert így össze lehet velük haverkodni :D

lightjack
Igen, csak az az üzlet baromi pici. Mint egy kis szoba. Szal erre nincs nagyon lehetõségem:/ Na mind1, egyet veszek, próba cseresznye.

SMGBAS
Én írtam, de én meg csak egy újságban láttam, hogy valaki azzal készíti a képeit. Egyebet nem tudok, de keress ismerõst, vagy bontass ki az üzletben egyet sunyiba és kenj egy kicsit egy papírra, otthon meg majd meglátod :D

MANOWAR
Köszi Desiderata :)
LJ: én nem ismerem a cuccost. :(

lightjack
Ez a maszkoló folyadék, amit még anno ajánlott vmelyikõtök, ez csak akvarellfestékhez jó? Ugye a háttér elkészítéséhez szeretném használni, de fogalmam sincs hogy alkalmas e arra hogy vászonra felvigyem és akvarell festék helyett akril festékhez. A mûvészellátóban azt mondta az eladó, hogy ez akvarellhez van, de szerinte lehet hogy jó akrilhoz is, nem próbálta még ki. Nektek mi a véleményetek? Tudom használni az akril vászonfestményhez, vagy sem? Nagyon leegyszerûsítené a dolgomat a háttérrel, de potyára meg nem akarom megvenni, mert akvarellezni nem akvarellezek és mégiscsak 1500FT körül van.

MANOWAR
<#eljen>

lightjack
Hát most már csak a végleges kész verziót fogom feltölteni. Úgy tervezem, hogy a következõ néhány napban végzek vele, max a hét végéig.

MANOWAR
Az tényleg nem egy nagy összeg.:)
Lightjack várom a végét mi lesz belõle.:)

lightjack
Köszi:)

SMGBAS
Jól sikerült :D

Szépséges!!!<#vigyor3><#nevetes1>
lightjack
Ezmiez? Elküldte az elsõ szót, de a többit nem. Érdekes. Na akkor megint:
Jelenleg itt tartok, a mellénél egész jól sikerült kidolgoznom, persze még van mit rajta javítani. De a mai termés ez:

lightjack
Jelenleg [url=]itt tartok, elég tûrhetõen sikerült kidolgozni a mellénél, persze még van mit csinálni rajta.

A Mûvészellátóban (3w.muveszkellek.hu) papírvisher néven fut. 2-300 Ft.
lightjack
Lehet hogy külföldrõl olcsóbb, de itthon sem egy nagy összeg, és jóval egyszerûbb lemenni és megvenni, mint várni h kiszállítsák. Én mûvészellátókban vettem, nem is tudom mennyi volt, talán 500ft. De lehet hogy hülyeséget mondok most.

MANOWAR
Gondolom mûvészellátókban de egyes írások azt mondják jóval olcsóbb ha külföldrõl rendeli az ember pl: ebay.

Hol lehet beszerezni egy olyan tortillion-t ?
SMGBAS
Na megjött :D

MANOWAR
Nem kifejezetten neked írtam, inkább azoknak akik azt se tudták hogy létezik ilyen mint pl én :)

:-) Ja amúgy gratulálok a házigazdasághoz egy halott topicban.:-)
:-)This topic is dead.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

lightjack
Ne nekem mond, én ezt tudom, használom is grafikákhoz, merdo kérdezte : >

MANOWAR
Nem ismertem a tortillion-t egy kicsit utána lestem, hogy mi is ez:
Papírceruza avagy dörzsceruza:angol elnevezése paper stump vagy blending stump. Mirõl is van szó: préselt papírrúd, ami mint egy ceruza, hegyben végzõdik. Ezt használjuk a grafit elmosásához, hogy szép, egyenletes tónus jöjjön létre;
A papírceruzának két fajtája van, a bal oldalon látható az ún. tortillion, aminek csak az egyik vége hegyes, a mindkét végén hegyre végzõdõ papírceruza a paper stump.

Korábban a puhaságuk között is volt különbség, de ma már nagyjából egyforma minõségûek, és csak az alakjukban térnek el, így teljesen mindegy, melyiket választod.

lightjack
Esetleg erregondolsz? Vagy nem tudom hogy milyen ami ceruza alakú és radír de papírból áll. Érdekes leírás:>

Am ennek tortilloin a neve. Magyar nevét nem tudom.

Az volna a kérdésem, bár már lehet kérdeztem, de nem emlékszem. Szóval, hogy mi annak a neve, ami ilyen ceruza alakú és radír féle, vagy papír már nem tudom. Na ezt ha értitek, annak örülök :D
SMGBAS
Géeles 1500-ért kiviszi másnapra, de ezek meg 2000-et kérnek érte (ennél) és 3-4 nap...
Tõlem meg 2500-at húztak pk-re és valószínûleg csak holnap kapom meg (pedig hétfõn már rendbe volt minden...)