15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Na akkor itt van a legutóbbi (Natalie Portman - Padmé Amidala . SW:ROTS)
-
Pár hetes.. csak, hogy legyen még több kép..
-
-
tetszik! -
Kurvajó! 

-
köszi
-
Csak egy kontúrt készíts a rajzhoz ami mentén ki lehet vágni :D
Ha a rajznak van egy vastagabb körvonala (pl. fekete) akkor nem kell külön csinálni, persze csak akkor ha olyan pólóra megy aminek elüt a színe. Ha meg feketére akarod akkor érdemes a körvonalon kívül még egy csíkot felvinni ami más színű, mint a leendő póló színe.
-
valaki akkor tudna segíteni? -
szenesember #14976 Örülök, h. tetszik. Ami a hátteret illeti, mint alant leírtam, ez másolat, úgyhogy nem nyúltam bele. -
Ha bár a téma nem, de maga a kép tetszik! Minden szépen ki van dolgozva, esetleg a sötétbarna háttér helyett vmi kicsit érdekesebbet kitalálhattál volna, de középen az a fénycsóva az nagyon fasza! -
szenesember #14974 csak, h. legyen valami:
Nemrég fejeztem be, rendelésre.(Másolat!!!) Temperával, préselt kartonlapon. Majd lesz még később, csak a winyóm meghalt, és meg kell keresnem a többit. -
szenesember #14973 Köszönöm mindenkinek, örülök, h. tetszik! Temperával készült, mivel feladat volt az egyetemen.
-
nagyon faszányos, ha szabad így fogalmaznom -
Valóban szép. Mivel csináltad? -
GLaDOS99 #14970 

AZTA Mindenségit O_O Nagyon jó :)
-
Ez már valami :) -
szenesember #14968 Sziasztok!
Új vagyok még az SG-n, és örültem, mikor rátaláltam erre a fórumtémára, ugyanis jómagam is érdekelt vagyok az efféle művészetekben.(2 diploma, de nem az egóm hízlalása miatt írom.) Végigfutottam a fórumot, bár nem olvastam el mindent, de azt azért érkeztem leszűrni, h. sok tehetség van köztetek szerény, és szubjektív véleményem szerint.(Egyébként Ukrajnában élek, ezért lehetőségem nyílik bemutatni az itteni akadémiai grafika, és festészet néhány ékes példáját, már, ha valakit érdekel.) Ja, és, ha már itt vagyok, kezdenék egy önarcképpel:
Várom a kritikákat. Csak keményen! :P -
Kellene egy kis help, pólóra nyomtatnék egy rajzot, viszont nem szeretném hogy olyan legyen mintha egy A/4 es lapot rá ragasztottam volna. Tehát csak a mintát szeretném rányomtatni, azt tudom hogy vektoros képből tud dolgozni a nyomdás, és a plotter körbe tudja vágni ha van körbevágási vonal (vagy mifene). Nah szóval amit tudok hogy corell-el jó ha csinálom ezt az egészet, ám ahhoz nem értek (megjegyzem még a progit sem szereztem meg hozzá), nem hogy ilyen kirül vágási vonalat vagy mit szerkesszek. Szóval ha van valaki aki ilyenben jártas az csinálna nekem egy rövidke tutort valami kis nagyon egyszerű figuráról, amiből megtudom hogy mit és hogyan? Előre is köszi a válaszokat. -
Flame Painter
-
Inkrediböl Hálk! -
csak úgy ... unalmas volt az óra :D -
Oh, nagyon kösz, nem is drága:) -
Manga rajzpályázat -
voltam b.hausban (nem reklám) ránéztem az epoxy gyantántára 1000,-JMFT -> 2500,-JMFT -ig tart árban (mennyiségtől függ) -Gondoltam megosztom azokkal akik pepakuráznak) -
Köszönöm mindenkinek:) -
Üdv az új házigazdának! :) -
Lightjack +1 -
Menő #14957 Köszöni szépen :) -
Midas #14956 szep munkak tetszetos nagyon :) -
Midas #14955 lightjack +1 -
Lightjack 4 president, részemről oké -
Menő #14953 Fehér papírra, de azt nem tudom, hogy famentes vagy hasonló, és igen grafittal satírozza a fekete hátteret. -
Milyen papírra rajzol? Szal ezt a fekete hátteret hogyan csinálja? Csak grafittal "beszínezi"? Am ezek is nagyon jók:) -
Egy kis figyelmet kérnék.
A topik admin jogot át kellene adnom másnak mert huzamosabb ideig nem leszek az országban. Lightjackre gondoltam mert ha lehet ezt mondani ő a legaktívabb a topikban. Viszont ahhoz, hogy áttudjam neki adni kell a többség beleegyezése is (szabályzat). Legyetek szívesek reagálni a leendő döntésre (ne PM-ben), vagy mást ajánlani ha úgy gondoljátok.
Köszönöm! :D
-
Menő #14950 Egy nagyobb adag. Kritikákat szívesen fogadunk. :)
-
Nyugodtan! -
Menő #14948 Átadom neki. :) Ha érdekel rakhatok majd még fel képeket. :) -
Ejha! Szépek szépek. A legutolsó képen sajnos a csaj arca teljesen szétcsúszott, és a második képen a csávó bal szeme nem stimmel, de a tigris és a sas azok elsőrendűek. Grat neki, csak így tovább, leszámítva az apróbb hibákat, igazán jó mindegyik -
Menő #14946 Sziasztok!
Cimborám rajzai. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha érdekel valakit tudok még feltölteni. :)
-
Boogie Board utazóknak.