Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
<#smile>

Subakka
felkérésre csináltam avatar képet 😊

csak h legyen kép 😄 am nekem sincs sok idõm rajzolni

&#3232;_&#3232;

Sokat kell tanulnom<#pardon1> De ahogy szabadidõm lesz készítek valami jót<#vigyor3> "Éljen a mûvészet, a rajz"<#worship><#worship>
lightjack
Suli miatt nekem sincs túl sok idõm, de majd hétvégén lehet postolok egy képet. Ha végre valahára befejezem...

MANOWAR
Meló, meló, fusi meló.😞 Nincs idõ ilyesmivel foglalkozni, ha meg becsúszik egy-két ilyen jellegû az meg nem publikus sajna.
És nektek?

SMGBAS
Pontosan 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
Nem ebbe az irányba? Akkor mibe?

MANOWAR
Aktívak vagyunk mi, csak nem ebbe az irányba 😊
(vagy nem lehet publikus 😞 )

lightjack
Ejj mi ez a passzivitás??? Vki toljon fel gyorsan vmi alkotást, mert kezd hiányérzetem lenni.

SMGBAS
Akkor meg tablet 😄
Ha elviszed a parkba a laptopot, akkor mellette lazán elfér az is.
Ráadásul nem csak kv-ra jó (:

Így újdonságként jó buli meg minden és ha valaki megdobna vele, akkor nem utasítanám vissza

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Malakai
Azért nem ugyanaz, hogy egybõl be tudod vinni gépbe mindenféle piszok, zaj, torzítás nélkül, ráadásul akár vektorosan. Plussz kis helyet foglal, a parkban a laptopra már felnyomhatod és nem kell talicskán hozni az irodagépet. 😊
Természetesen nem az egyéb tableteket hivatott kiváltani.

A részletek, használhatóság, és remélem magáról a tollról is jön majd több infó a reviewokban, amikkel érdemes megjelenés után is várni egy kicsit, amik már nem a Wacom közeli mûvészektõl íródtak. >D
Ez nem Wacom ellenes szöveg, bármilyen termékkel ugyanez van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SMGBAS
De ez csak vázlatra meg körvonalra jó, arra meg ott van a szkenner...

MANOWAR
Bahh, utána néztem már most lehet hozzá kapni betétet (persze nem idehaza)
~6-800 ft-ért. De egyes írások szerint "lehet" jó bele a standard is, bár annak mérete más mind hosszra és szélességre... az hozzávaló betét képe:

MANOWAR
A felvetésed nem rossz, hogy esetleg csak saját wacom-os golyóstoll betét jó hozzá (bõvebben nem is ír róla) de méretét nézve megfelel a szabványos toll betétnek. Nagyon remélem, hogy a sima betét is jó lesz bele (a mikrofonok nem egy fajta betétre vannak beállítva) ~40 ropiért.
+ link

Loál János
Volt már ilyen próbálkozás több gyártótól, gondolom a Wacom megcsinálja rendesen.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Malakai
Leborulás elõtt azért várjuk meg, hogy mennyire használható a gyakorlatban.

Értem ezalatt, hogy pl gyors kézmozgásokat, apró mozdulatokat is felveszi-e mindig, nem-e téved, nem veszít a pontosságából a lap alján, vagy a perifériákon, stb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LSL
O_O Must have!!! $200 olcsóbb mint a bamboo fun Mondjuk a tinta cserével kapcsolatban nem találtam leírást, de ha az sem vészes, akkor nagyon klassz megoldásnak tûnik. Max A4 felület? bõven jó 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

MANOWAR
Egy kis finomság, amit meg kell szerezni végre megoldották az átmenetet a papír és a tablet között. LINK

lightjack
SMGBAS dobtam egy privit a linkkel.

SMGBAS
Hát sötétségileg lehetett volna a kettes, kicsit élénk lett a ruha

MANOWAR
<#eljen>

SMGBAS
A 3. lett elfogadva, holnapra elvileg meg lesz a bögre...

SMGBAS
Dehogy csesztelek le, pont azt írtam, hogy a figura nem illik az egészhez 😄
*amúgy meg a karakterrõl direkt nem kértem 😄 😛

#14810 Nekem nagyon tetszenek azok a képek amik kilógnak a keretbõl/háttérbõl. Ja és a link meg jöhet (:
Szerintem fényképezd le jobban, vagy szkenneld be és ps-ban tegyél mögé hátteret, így láthatod, hogy melyik illik hozzá

lightjack
Na a karját véleményem szerint sikeresen kijavítottam, a nyakát még kijavítom akkor és jöhet a háttér. Gondoltam egy ilyen fekete keretre, nem túl vastag, de úgy lenne hogy a fekete keret az alak mögött lenne és nem rajta. Errõl mit gondoltok? Am vmi földszínnel gondoltam, barnásan sárgásan (nem a keretet, hanem a hátteret).

Más: Találtam egy baromi jó kis cuccost youtube-n, a csávónak van egy másfél órás videója arról, hogy hogyna készíti el a hellboy poszterét. Számos híres poszter fûzõdik az õ nevéhez, mindeninek ajánlom hogy töltse le a dvd-t, ha kell adhatok linket, mert nagyon hasznos. Meg is adta a kezdõlöketet az airbrush technikához, csak vennem kell egyet. Néztem lehet kapni már elég jó áron is, 30.000FTért retuspisztoly + kompresszor, de gondolkoztam hogy kompresszor helyett sûrített levegõs palackból, az nem olyan hangos és olcsóbb is. Mondjuk hosszútávon meg a kompresszor a gazdaságosabb. Na mind1, ne szaporítsuk a szót, tehát itt a film neve: Conceiving And Creating The Hellboy Movie Poster. A csávó neve Drew Struzan, és aki ilyesmi témában gondolkozik nagyon sok hasznos tanácsot kaphat, de már csak azért is érdemes megnézni mert rohadt jó:>

UI: Tudom hogy már kérdeztem, de nem tudja valaki hogy Magyarországon milyen néven árulják (ha árulják) és hol lehet kapni Illustration Board-ot? Vastagabb kartonfélérõl van szó, de szép sima felülettel, olyan mint egy nagyon vastag Bristol papír.

Malakai
Szerintem ez simán annak az esete, amikor a 2d miatt az ember furcsának látja, pedig perspektívából és testhelyzetbõl simán kijöhet.
Ilyenkor szokták, hogy valóságtól eltérve inkább picit módosítanak, hogy az illúzió meglegyen.

ui.: Egy picit lehetne halványabb a kép a beviteli mezõben... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MANOWAR
LoL én kérek elnézést de te kérted a véleményeket vazze xD
Má megint lecsesztél ..|.. 😊
LJ: a ruha gyûrõdés fajin lett,viszont van még egy dolog (tudom tele a hócipõ) a nyaka és a bal oldali fejnyúlványa olyan mintha egyben lenne arra találj ki valami szeparáló tónust vagy nemtom. A háttérre nagyon kíváncsi leszek hogy fogod megoldani. 😊

SMGBAS
Vagy csak véletlenül lesoppolták az eredetirõl is <#eplus2>

#14805 A kegjobban a 18-as tetszik rajta, pont az lenne a lényeg, hogy felnõtt, erre ilyen f*szságot kitalálni...

lightjack
Az a gáz hogy a képen is így van. Alapból én ezt nem vettem észre, se itt se az eredeti képen, de ha msot jobban megnézem lehet benne vmi igazság. De szerintem meg az a helyzet, hogy a bal alkarja a vízszintessel kisebb szöget zár be mint a jobb, ezért lehet hogy kisebbnek tûnik.

MANOWAR
SMG: A malacka fejére gondoltam, hogy lehet-e csak úgy akármire önszántadból felrakni xD.
LJ: A neki bal alkarja egy kicsit kisebbnek tûnik a többi arányhoz képest ( baszus 😊), nem akarom folytatni mert elveszem a kedved tõle, ha neki jobb keze magasabban van mint a bal akkor látszódnia kellene a felkarjából egy kicsi, vagy pont takarja?😄

lightjack
Akkor most:

lightjack

lightjack
Nah ahogy látom nem jelentek meg a képek amiket beszúrtam. Na akkor most próba: [url=]teljes alakos és a [url=]közeli

lightjack
Na még is csak postolok a teljesen kész festmény elõtt mert nem tudom eldönteni a háttér színét. Nem tudom hogy melyik állna jól neki, gondolkoztam már narancssárgásan, gondolkoztam már SW-s hátteren (esetleg vmi ûr, csillagokkal), de gondolkoztam zöldes hátteren is. Kéket meg talán azért nem gonoltam mert már így is túl sok lenne a kék, viszont egy türkizes narancssárgás foltokkal, csepekkel lehet hogy jól mutatna. Na adjatok tippet mert elrontani a háttérrel nem akarom. Na akkor itt van maga a kész alak háttér és fénykard nélkül:

És itt egy közeli a bal karjáról:

Ja és igen, nektek nem néz ki furcsán a jobb alkarjának a felsõ része? Kicsit lehet hogy túlvékonyítottam.

lightjack
Szerintem egyértelmûen a 3-as

SMGBAS
Nekem a 3 és a 4 tetszik, a 2.-on túl kicsi már a figura.

Vigyázzak rá? (nyugi, nem fogom megbántani xD)

MANOWAR
1-es és 3-as (2-es sötét, 4-es nagyon bent van ahhoz hogy a szarvai felül kilógjanak, bár mind jó ez csak szõrszál hasogatás 😊 vannak nagyon ocsmány bögrék is). Jó ötlet hogy a bögrében van, esetleg a 18-as számmal csinálhatnál valamit, hogy jobban lehessen látni.(vigyázz a karakter felhasználásra, vagyis aki megkért rá az 😊)

SMGBAS
Hm?

A karakter adott volt, arról nem kérek véleményt. (:

SMGBAS
xD

MANOWAR
Akkor most lecsesztél minket? xD

SMGBAS
Nekem olyan, mintha kõbõl ki lenne faragva és az lenne leöntve valami áttetszõ mûanyaggal
Amúgy csak unatkoztam (ti meg csesztek értelmes képet betenni 😄)

hungary27
nekem a gyermekkori gyurmázások
MANOWAR
<#nyes>

Jim Morrison
god of war jutott eszembe.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SMGBAS

SMGBAS
Másolni tablet nélkül is tudtam, szal nem 😄

A keze azért néz ki ilyen hülyén, mert a csuklójánál beletakar a haja, az ujjai meg bemennek a haja alá (:

Igazából nem akartam annyit tökölni vele, csak vártam, hogy reggel legyen és nekiálltam ennek

MANOWAR
GLaDOS99, SMG ment egy-egy privát üzenet... 😊

MANOWAR
Kíváncsian várjuk a végeredményt 😊

lightjack
Na most már tényleg a finishben vagyok, Már csak a felkar alsó része, a fénykard és a háttér van vissza. De hamarosan felkerül a kész😊

UI: Lehet hétvégén még nem, mert a mûvbolt csak hétköznap van nyitva, ott meg meg kéne vennem az a gumis masszát amit majd rákenek és a hátteret annak a segítségével csinálom meg.

😄 Köszi Mandwar 😊😄 Sokat segítettek 😊<#vigyor3><#vigyor2>
Jó kis rajz SMG 😊
MANOWAR
GlaDOS99 ezek max 1-2 perces skiccek tele aránytalansággal de a fõ arányok viszonylag egyben vannak ezért sokat segít ha egy kitalált figura helyzetére vagy kíváncsi.
SMG kezdesz ráérezni a tabletre 😊 (ugye nem volt alatta egy másik rétegen az eredeti kép?😊)