Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak h legyen kép 😄 am nekem sincs sok idõm rajzolni
ಠ_ಠ
És nektek?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ha elviszed a parkba a laptopot, akkor mellette lazán elfér az is.
Ráadásul nem csak kv-ra jó (:
Így újdonságként jó buli meg minden és ha valaki megdobna vele, akkor nem utasítanám vissza
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Természetesen nem az egyéb tableteket hivatott kiváltani.
A részletek, használhatóság, és remélem magáról a tollról is jön majd több infó a reviewokban, amikkel érdemes megjelenés után is várni egy kicsit, amik már nem a Wacom közeli mûvészektõl íródtak. >D
Ez nem Wacom ellenes szöveg, bármilyen termékkel ugyanez van. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
~6-800 ft-ért. De egyes írások szerint "lehet" jó bele a standard is, bár annak mérete más mind hosszra és szélességre... az hozzávaló betét képe:

+ link
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Értem ezalatt, hogy pl gyors kézmozgásokat, apró mozdulatokat is felveszi-e mindig, nem-e téved, nem veszít a pontosságából a lap alján, vagy a perifériákon, stb.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
*amúgy meg a karakterrõl direkt nem kértem 😄 😛
#14810 Nekem nagyon tetszenek azok a képek amik kilógnak a keretbõl/háttérbõl. Ja és a link meg jöhet (:
Szerintem fényképezd le jobban, vagy szkenneld be és ps-ban tegyél mögé hátteret, így láthatod, hogy melyik illik hozzá
Más: Találtam egy baromi jó kis cuccost youtube-n, a csávónak van egy másfél órás videója arról, hogy hogyna készíti el a hellboy poszterét. Számos híres poszter fûzõdik az õ nevéhez, mindeninek ajánlom hogy töltse le a dvd-t, ha kell adhatok linket, mert nagyon hasznos. Meg is adta a kezdõlöketet az airbrush technikához, csak vennem kell egyet. Néztem lehet kapni már elég jó áron is, 30.000FTért retuspisztoly + kompresszor, de gondolkoztam hogy kompresszor helyett sûrített levegõs palackból, az nem olyan hangos és olcsóbb is. Mondjuk hosszútávon meg a kompresszor a gazdaságosabb. Na mind1, ne szaporítsuk a szót, tehát itt a film neve: Conceiving And Creating The Hellboy Movie Poster. A csávó neve Drew Struzan, és aki ilyesmi témában gondolkozik nagyon sok hasznos tanácsot kaphat, de már csak azért is érdemes megnézni mert rohadt jó:>
UI: Tudom hogy már kérdeztem, de nem tudja valaki hogy Magyarországon milyen néven árulják (ha árulják) és hol lehet kapni Illustration Board-ot? Vastagabb kartonfélérõl van szó, de szép sima felülettel, olyan mint egy nagyon vastag Bristol papír.
Ilyenkor szokták, hogy valóságtól eltérve inkább picit módosítanak, hogy az illúzió meglegyen.
ui.: Egy picit lehetne halványabb a kép a beviteli mezõben... 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Má megint lecsesztél ..|.. 😊
LJ: a ruha gyûrõdés fajin lett,viszont van még egy dolog (tudom tele a hócipõ) a nyaka és a bal oldali fejnyúlványa olyan mintha egyben lenne arra találj ki valami szeparáló tónust vagy nemtom. A háttérre nagyon kíváncsi leszek hogy fogod megoldani. 😊
#14805 A kegjobban a 18-as tetszik rajta, pont az lenne a lényeg, hogy felnõtt, erre ilyen f*szságot kitalálni...
LJ: A neki bal alkarja egy kicsit kisebbnek tûnik a többi arányhoz képest ( baszus 😊), nem akarom folytatni mert elveszem a kedved tõle, ha neki jobb keze magasabban van mint a bal akkor látszódnia kellene a felkarjából egy kicsi, vagy pont takarja?😄
És itt egy közeli a bal karjáról:
Ja és igen, nektek nem néz ki furcsán a jobb alkarjának a felsõ része? Kicsit lehet hogy túlvékonyítottam.
Vigyázzak rá? (nyugi, nem fogom megbántani xD)
A karakter adott volt, arról nem kérek véleményt. (:
Amúgy csak unatkoztam (ti meg csesztek értelmes képet betenni 😄)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A keze azért néz ki ilyen hülyén, mert a csuklójánál beletakar a haja, az ujjai meg bemennek a haja alá (:
Igazából nem akartam annyit tökölni vele, csak vártam, hogy reggel legyen és nekiálltam ennek
UI: Lehet hétvégén még nem, mert a mûvbolt csak hétköznap van nyitva, ott meg meg kéne vennem az a gumis masszát amit majd rákenek és a hátteret annak a segítségével csinálom meg.
Jó kis rajz SMG 😊