15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8876 Sziasztok -
Zsil #8875 Ez szánalmas boccs,de hány éves vagy!persze nem akarom elvenni a kedved,ez csak vélemény,meglepődtem -
Zsil #8874 Részemről nagyon nem kedvelem a hiperreált!Szerintem nem ez a művészet feladata!Már ot van a fotó!Réi időkben(reneszánsz,barok...máshogy volt ez....Inkább a személyes látásmód híve vk www.Zsil-works.deviantart.com favokban nézzetek körül-üdv -
#8873 Hasonlították már a Carmegeddon borítójához is... :D -
#8872 Na, nem jött össze a kép:
-
#8871 Tudtam, hogy valahonnan ismerős... :)
Amúgy jó kis rajz lett...! -
#8870 Szerintem az arc is jó, főleg a szeme -
#8869 az arc maga elég fura, de a színek nagyon jól ellettek találva.(Y) -
#8868 Grat hozzá! -
#8867 Pár napja készítettem. Kratos, a God of War-ból.
-
#8866 olyan nincs, hogy csak ennyit tudok és nekem ez bőven elég
főleg, hogy minek rakod be akkor ide véleményezésre, ha nem akarsz kritikákat hallani amiből tanulhatsz és fejlődhetsz. -
#8865 nem igazán van háttér...és lehet hogy jobban kilehetne doglozni de én csak ennyit tudok és ez nekem bőven elég -
#8864 Offoljatok nyugodtan... -
#8863 szerintem itt pont nem kíváncsi senki a poénjaidra, de ki tudja :) -
#8862 börtönben :D vagy skizofrén a gyerek és a másik énje (amivel rajzol) az valamiféle börtönben ragadt és ez magyarázatot adhat a lányos rajzaira... -
#8861 Pedig jó lenne ha zavarna, ha megtisztelnéd saját magad, a munkád azzal, hogy normális lapra rajzolsz.
Azt rajzolsz amit csak akarsz, de azt ne fél perc alatt dobd össze, jobban is kilehet dolgozni ezeket, és a környezet is hiányzik a rajzokról. Vagy a vonalak lennének? Állatkertben játszódik a történet?:) -
#8860 hát istenem....ez van :S
Engem nem zavar a vonal :D
Az hogy lányos az egy dolog...én a kedvenc szereplőimet rajzolom le az adott rajzfilmből :) -
#8859 Cizelláltabban fogalmazva lányos a rajz, legalábbis a téma.
Ami engem nem zavar, az viszont annál inkább, hogy kegyetlen igénytelen, hogy vonalas füzetbe rajzolsz -
#8858 miért te talán igen?Nem ismered a neveket?Vagy mivan vled?Azért emrt én iyleneket rajzolok attól még nem vok meleg...........látom te is értelmi fogyatékos vagy és mindenkit csak buzinak nézel..... -
#8857 biztos? :)
Legalább te komolyan gondoltad? :D -
#8856 miért lennék buzi?Én meg 17 éves vok és nem tagadom hogy szeretem a meséket...nemtudom miért kell most ilyenért szekálni az embert...ennyi erővel én is oszthatnám Pepsit mert senki se kedveli itt...ennyit erről -
#8855 -
#8854 az kéne még! lol visszagondoltam az elmúlt 28 évre hogy kivel mikor és hogy feküdtem le és hogy lehet-e gyerekem... de hála az égnek nem... huhh -
#8853 én meg azthittem, hogy a fiad. -
#8852 Szerintem nem párkereső topik -
#8851 -
#8850 Szépek -
#8849 Idióta gyökér. -
#8848 lehetne a neve balta :D -
#8847 nem csak puzy :D -
#8846 Lány e vagy? -
ezt én rajzoltam a tálcán a tutorial ne tévesszen meg senkit csak ötletet merítettem :) -
#8844 sztem puzy vagy -
#8843 Én még amator vagyok.....meg mesemániás,de íme a rajzaim :)
-
:) -
#8841 íme az én rajzaim:
rajzaim(vélemény?)ŐSZINTÉN! -
#8840 Azta kurtafarkú malac mindenit ... ááá bizztos most kezdte gagyii -
#8839 jó lett! -
#8838 Attól még messze vagyok :)
Nézd meg az ő munkáit, vagy az övéit
De ettől függetlenül örülök, hogy tetszik. ^^ -
#8837 Szerintem k**va klasz gg