15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8916 a hangulata nekem így tetszik, kicsit ködös kicsit kopott kicsit retró, nagyon jó
egyedül a szembogárral van gondom, túl kerek és a bal oldali mintha nagyobb is lenne a kelleténél, vagy csak kis árnyék hiányzik belőle fentre. Így nem érzem térben -
#8915 Ohh bocsi a beszúrást elcsesztem:-( Mindig gondban vagyok az ilyen képfeltőltőknél. Meg mobillal készült a fotó,szal nem az igazi:-) -
#8914 Sziasztok! Több mint 1 év után (látszik is)ismét rajzoltam.
Furcsa volt az elején ,ismét ceruzát venni a kezembe.De megakartam lepni a "modellt",és sikerült is:-)
[IMG][/IMG] -
Zsil #8913 korvin rajzkör pl,ez tanfolyam jelleggel. -
#8912 azért egy normális akt modellt nem mindenki tud beszerezni
és nem árt ha van egy mester aki osztja az észt.
De tény hogy egyedül is sokat lehet fejlődni, és rakd be nyugodtan ide a rajzaidat majd osztjuk az észt:) -
#8911 Ezernyi remek tutorial van. Igaz nam olyan mintha profitól tanulná az ember, de legalább ingyen van, és még kimozdulni sem kell. -
#8910 google talált vagy 100at én nem ismerek egyet sem -
LouisWu #8909 üdv,
tud vki BP-en nyílt rajzkörről/workshopról?
leginkább figurarajzolás érdekelne, de bármi más is
köszi, -
#8908 nem kell tudnia;D -
#8907 Akkor csíkozott nekem, ha túl erősen nyomtam, és túl sokáig használtam, mert akkor már műanyagot karistoltam. Megnézem a sminkkészletet, de lehet bnő nem fog örülni neki :) -
#8906 nekem a fülpiszka csíkozott, a sminkkészletes szivacsos pálcát szoktam inkább használni, meg zsepi és leginkább a kezem -
#8905 nem hangzik hülyeségnek. De sztem maradok a rajztábla, zspi/fülpiszka dolognál, még jobban néz ki, mint amit annó kezzel maszatoltam. -
#8904 nekem van egy tuti módszerem a kézre
lehet venni baba törlőkendőt, passzolom a márkát.
Frankón lepucolja a kezet aztán egy ronggyal szárara törlöm. -
#8903 A kéz mindig zsíros, és újlenyomatokat hagy a rajzon, inkább zsepivel. Én újabban fültisztító pálcikát használok a kis részekhez. -
#8902 nah máris jobb:) a másik észrevétel, hogy nagyon szálkás a tónusozásod, így nincs meg a fém hatása a kocsinak, inkább mintha fából lenne.
Érdemes össze dörzsölni kézzel(ha nem zsíros a kezed csak akkor) vagy egy zsepivel. Ezzel is vigyázni kell ne legyen túl nyálas massza. Eldörzsölöd visszaradírozol ahol kell és finoman rámész még. Aztán jöhetnek a nagyon sötétek. -
#8901 Mivel gyökér internetem miatt semmi értelmes képfeltöltőre nemtudtam képet rakni, így marad egy májvipes kép^^
Egyik barátomnak rajzoltam: )
Ha nemjelenik meg katt! -
#8900 :/ biztos (kontraszton tudtam javítani de mivel nem vagyok rajzművész nem fogok olyan rajzokat készíteni mint más ^^
-
#8899 nemtom hogy a scannelés fotózás miatt van e, de a kontrasztok hiányoznak nekem. Kellene bele még egy dupla ilyen sötét a nagyon árnyékos részekre és pár csúcsfény, hogy még jobban térbe kerüljön. Mert így majdhogynem 3-4 tónusból áll -
#8898 thx ^^ -
#8897 jóóóó..legalábbis nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!! -
#8896 ( Vélemény? )
-
#8895 én nem neked mondtam a baszogatást :)
Csak azok akik buzinak néznek meg ilyenek....... :S -
#8894 Ceruza: 70-80Ft darabja veszel mindből 3h-8b-ig, nem nagy tétel
Radír: monopol, művészellátókban lehet kapni, gyurma szerű nem kopik, sokáig lehet használni.
Lap: hogy ne gyűrödjön egy lap feltalálták a mappát,de vehetsz vázlatfüzetet vagy leglább egy sima füzetet.
És félreértettél, nem baszogatni akarlak, azt rajzolsz amit akarsz, nekem a minőséggel van gondom. -
#8893 értem,köcce a tippeket :) -
#8892 így majd minimálisat kell radírozni. -
#8891 erre valók a különböző keménységű ceruzák. fogsz egy H-s töltőceruzát és azzal megrajzolod a formákat, majd jobban kirajzolod a formákat egy puhább ceruzával és utána pedig tónusozod. -
#8890 de ha még sok hibát vétek akkor mivel javítsam ki?Egy profi radír meg elég drága...jó ide a tescos is :D XD
Am. tudom hogy nem füzetbe kéne...de én ezt elakarom tenni magamnak...úgy hogy ne gyűrödjön össze meg ilyenek :) -
#8889 ha már szeretsz rajzolni akkor legalább annyit tegyél meg, hogy egy normális rajzlapra rajzolsz, nem pedig füzetbe, mert oda általában a betűket szokás írni. veszel különböző keménységű ceruzákat nem pedig egy félével rajzolsz mint oviban. és a radírozást hanyagold egy picit, főleg nem ilyen zöld takonnyal. szerintem. -
#8888 am. igénytelen ide vagy oda,vagy gyerekes vagy akármi de én akkor is megmutatom a rajzomat!!
[IMG][/IMG] -
#8887 örülök hogy végre valaki eggyet ért akkor velem :D -
#8886 nem érted félre -
#8885 kössz hogy legalább te eggyüttérzel velem,de lehet félreértettem a hozzászólsáodat :) -
#8884 egyetértek! ;| -
#8883 jah és nem fél perc alatt dobtam össze.Nekem 2-3 óra egy rajz -
#8882 ott az AL-omba benne van hogy mennyi között vagyok...és sztem nem szánalmas.Mindenkinek megvan a maga ízlése és a maga kis kedvenc dolga,azt se tagadom le hogy versenyszerüen íjászkodom,ez is szánalmas akkor?Az szánalmas hogy kiközösitetek egy embert ilyenekért mert ő így érzi magát boldogan!!!!!!!BOCS HOGY BETETTEM A KÉPEIMET IDE!!!!! -
#8881 nem, a macskám:)
-
blackgamer #8880 2008 legjobb rajzai -
#8879 macskafogó ihlette?:) -
#8878 Nagyon komoly a logód! Tetszik! -
#8877 háhh, ez nagyon jó :D
végre vki aki kicsit a szürrealizmus felé megy.