15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • vixo
  • JackMeadow
    az egy dolog h alapból ilyen, de az emberek nem szeretik látni a saját hibáikat, medig tartott volna pár milivel odébb rakni ésa kor az anyja apja v akinek készült nem azt látja h milyen kancsó a gyermeke. Az a szép abban h rajzolsz h tudsz változtatni a valóságon mer nem egy gép vagy... de ki tudja mért csináltad ugy mintha egy fényképező gép lennél
  • Kovács legény
    a kölök alapból ilyen a képen, ettől függetlenül vannak hibái a képnek
  • theone91
    "Egyetlen képemmel tudotk baszogatni ami tény h szar lett..."

Konkrétan a galériádat linkeltem, és tökéletesen tudsz mellébeszélni... Fityfasz.
  • JackMeadow
    ha már kenyered a fonetikus írás ako a jacket is irjad már ugy mer ebbe a kettőségbe belezavarodok XD fityfasz
  • JackMeadow
    ha szar egy kép akkor szar, nem tök midnegy h az mondja meg aki tud rajzolni vagy az aki nem tud, tény oszt kész. Egyetlen képemmel tudotk baszogatni ami tény h szar lett, első tablet...
  • LSL
    Elég h a PSW topik csak erről szól, itt nem kéne. (Attól függetlenül, hogy egyet értek)
  • theone91
    Máskülönben az aláírását bírom... Nagyon nem bírja a kritikát, szegény. (de persze másokat szarráolt).

Na mindegy. Hagyjuk.
  • theone91
    Egy félkész tablettel művelt kalóz volt, igen jót nevettem rajta... Már szerintem réges-rég lepucolta a netről.
  • SMGBAS
    Most nem rád céloztam, de nemegyszer előjött ez a kalózos cucc (:
  • nan76
    én meg se említettem semmilyen kalózos képet..nekem speciel JackMidóAmbrózia ellen van kifogásom mint ember!Ennyi
  • SMGBAS
    Hol a rákba láttok ti kalózt?? Már a PSW-ben se vágtam, hogy mivel próbáljátok csesztetni. Segítsetek már, nehogy hülyén haljak meg...
    Amúgy a kisgyerekbe tényleg van valami, de ettől függetlenül f*szák lettek.
    #9182 Jó ez a spagettikönyök :D
  • theone91
    LoL... A PSW-topic után itt rontod a levegőt. Igaza van Nan-nak és szánalom amit már művelsz. És a kalózos képed még mindig kísért, sőt: Ezek után egy életfogytig csukva tartanám a pofikám...
  • nan76
    Fele annyira tudnál csak rajzólni,mint amekkora a p**ád te lennél az új Leonardó..tényleg csak fikázni tudsz..Grat!!!
  • JackMeadow
    igen kicsit kancsóra sikeredet szegény pára, mint vmi csökkent érelmű
  • theone91
    Az egészet temperával csináltam... Hát nem az én stílusom... :\

Bocs, a szar képminőségért, holnapra tudok jobbat is.
  • PJack
    gyerek hogy bandzsít már :D xD
  • LSL
    Priviben esetleg elküldhetnéd a linkjét. Érdekelne
  • Stigmata
    Huh a pacis nagyon gyönyörű! :)

Filctolakkal gyakoroltam a tónusozást, viszont most digitálisan alkottam ^^ Fórumra készült avatarnak eredetileg, azért ilyen kicsi, meg jelentéktelen a háttér ^^'

Egy szerepjátékos karakterem portréja.
  • Kovács legény
    Köszönöm:)
    hétfőn rakok még párat, van még pacis is:) az aktot nem merem berakni valszeg nem örülne a modell:( pedig arra büszke vagyok nagyon bár egy kicsit Boris Vallejos lett egy adag szecesszióval.
  • LSL
    ÁÁÁ valami eszméletlen jók! A lónak a kidolgozása... Az árnyékolások, hajak. Nagyon jók. Én mindig vért izzadok, te meg megoldod egyszerűbben. Mint pl a lovas kép hátterében a fák. nem azon van a hangsúly, és mégis jól néz ki, hogy csak párhuzamos vonalak kuszasága, ami végül kiadja, amit látni kell. Van még mit tanulnom :)
  • Aquir
    szépek:)
  • nan76
  • Kovács legény
    és egy másik jó szar lett róla a fotó:/
  • Kovács legény
    sry sok volt a meló:)
    ezt a párommal közösen csináltuk megrendelésre:

• LSL
    Nekem főleg ötleteim, be nem fejezett képem, és fene nagy lustaságom van :S
  • SMGBAS
    Nekem van még rajzom, de ígyis túlbuzgónak érzem már magam... :/
    xD
  • LSL
    A nép képet akar :|
  • SMGBAS
    11,5 óra...
    xD
  • LSL
    9 óra telt el, meddig tart a minnyá? :)

[kíváncsi a képeidre]
  • Kovács legény
    az előttem szólokat tudnám ismételni pluszban, tónusokban kéne még gazdagítani
  • Kovács legény
    naaa, néha pörögnek itt az események:)
    minnyá rakok be két képet aztán remélhetően lekapkodom a gépről a többit és adagolom szépen lassan a többit:)
  • SMGBAS
    Ja! Értem xD
  • Mirk
    nem, ennél sokkal nagyobb
    most csak úgy pörög a topik
  • SMGBAS
    Amúgy itt mindig ilyen pangás volt?
  • SMGBAS
    A szakállán nem tetszik valami + #9161, de aamúgy bejön. (:
  • LSL
    A flakon lehetne nagyobb, meg a zseb is kicsit elcsúszott, de amúgy tetszik a stílusa :)
  • Subakka
    Üdv mindenki!
    Már egy ideje figyelem ezt a fórumot és gondoltam h most hozzáadok én is vmit. Ez az első "komolyabb" rajzom amit megmerek mutatni :D

jöhetnek a vélemények :)
  • Kovács legény
    akkor legyen vizes amikor felragasztod te:)
    aztán ha megszáradt lehet rajzolni rá, de vizesen is kipróbálhatod
  • David2
    hát, a ceruza doboz hátuljára száraz papírra száraz ceruzával van javasolva, aztán jöhet a maszatolás. Mind1 bizonyára próbálkozni kell, csak ne lenne olyan drága hozzá a papíros elpancsolni:D

de hát mindennek meg kell fizetni a tanulópénzét