Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Én a legközelebbi autós boltba vettem. Üvegszálas mûgyanta egy tégely 1000 ft körül volt."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akinek akadozik, állítsa a szinkronizálást 10 secre a More-nál.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
3:50-tõl. A lehetõ legolcsóbban szeretném kihozni, nem akarok olyan sokat erre áldozni, csak megláttam és megtetszett az egész, de ha vmi horribilis tízezer forintokat igénylõ dolog ez akkor felejtõs (habár ezt nem hiszem - kartonpapír, gyanta, üveggyapot, vmi szürke hézagkitöltõ és festék - talán ez kijön 4-5 ezerbõl).
mástopic más oldal nézz körbe itt is lehet hasznos tanácsokat találni
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kérdésem az, hogy hogy a fenébe lesz papírból ilyen kemény cucc? Nem tudom hogy mit kéne meg hogy hogyan, vmi üveggyapotról olvastam, de fogalmam sincs hogy kéne felvinni, mennyit, egyáltalán bármit is hogyan kéne csinálni:/ Errl tudsz/tudtok valamit?
-Hogy mikor csináltad? egyszerû általános iskolában, dobó kockát papírból mindenki csinált
méghozzá ezzel a vetülettel:
röviden ennyit a legegyszerûbb történetérõl, nah most, hogy kicsit retroban felidézted ezt a kis kockát, jöjjön a komolyabb fele, hogy miben is rejlik a pepakura.
nem tudom mennyit konyítasz a 3D tervezéshez, az egésznek az alapja a polygonok össze tettségén alapul, minél erõsebb egy tervezõ gép annál nagyobb számú polygont tud össze tenni, ezt gondolom te is észre vetted ha játszasz/szottál játékokkal hogy régen egy játékban a gömb inkább volt dodekaéder mit gömb amit már az új játékokban ténylegesen lehet gömbnek nevezni. A legtöbb tervezõ programban az alap kiinduló polygon egy kocka, ennek a felületét hálózással több részre lehet bontani. A háló vonalai lehetnek a késõbbi formázás során az él vonalak, míg a vonalak találkozásai a késöbbi csúcspontok. ebbõl következik hogy minél nagyobb számú hálót hozol létre annál bonyolultabb illetve kifinomultabb formát tudsz létrehozni. A pepakura is ebbõl alakult ki, "ha a gépen létre lehet ezt hozni lapokból, akkor miért ne tehetném meg ezt én is a való életben", a az elsõket úgy hozták létre hogy még a 3D tervezõ programban a fõbb élvonalaknál szétbontották a poligonokat, a fõbb csúcs pontokig majd egy egyenes lappá alakították a polygonokat ügyelve arra hogy az arányék és a méretek ne változzanak, mindezek után kinyomtatták, és kivágták, lehetõségekhez mérten kis füleket hagyva hogy össze ragasszák õket. Ma már erre a célra ha jól tudom külön kifejlesztett program is létezik (nem száz hogy pont ez a célja de valamelyikben van már erre lehetõség).
és most tessék egy két alap:
ha már SW fan vagy akkor tessék a StormTrooper alapja
és ewgfy viszonylag egyszerû, de már össze tetteb alap a gömb
csak egy tipp minél nagyobb lapra nyomtatod ki annál könnyebb kivágni, és értelem szerûen nagyobb is lesz a test (vigyázz az arányos nagyítással ;)
Remélem nem untattalak és segítségedre voltam
pontot adok :P:P<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Más: láttam egy oldalon egy rakás fantasztikus képet, de nem tudom hogy azt az illetõ számítógéppel vagy kézzel festette e. Egyáltalán lehet ilyet festeni kézzel? Mi a véleményetek számítógéppel vagy kézzel van csinálva?? Na itt az oldal, katt a portfoliora, és mondjuk nézzétek meg az SW témában a 6. 7. vagy 8. képet. Na ezekrõl beszélek. Vélemény???
the world is mine
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
;)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt van egyébként egy teszt videó. Úgy tûnik tökéletesen mûködik a cucc:)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A papír az meg tök olyan lett mint az eredeti:)
ಠ_ಠ

Pár napja kezdtem bele egy új hülyeségbe aminek az fba nevet adtam :D
Unalmas percekben le tudom kötni magamat vele :D