15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9517 köcce,próbálkozom! -
#9516 ..viszont a rajzaid nem annyira rosszak,egy kis fejlődés még rád fér(probálgass mást is rajzolni, alakítsd ki a saját stílusod)de szerintem egész jók!csak így tovább!!! -
#9515 jah...hát az a gáz hogy ahoz se értek :S
Tehát tökmind1 az egész :) -
#9514 Photoshop-pal -
#9513 azt se tudom mi az a PS-pal :D
amúgy meg mindenki kezdőként jön fórumozni,és nincs okos ember a világon.......csak nagyképüek,önfejüek,bunkó tapló tírpákok,és parancsolgató faxok -
#9512 -
#9511 Mekkora mákod van, hogy nem alkotsz PS-pal. Ha őt bunkónak találod akkor mi lenne ott... -
#9510 talán mert utálom az oylan nyomorékokat akik lefáradnak más szavain.....mintha ő okosabb lenne,benne is csörgedezik a hülyeség,csak nem meri beismerni.....fogadok hogy a modik seggét nyalja ha valami rosszat csinál :D -
#9509 figyi...az ő.....de mint mondtam senki se oylan jó......ha középre rajzolok akkor szarul mérem ki a dolgoakt.....én így vagyok ezzel -
#9508 Áh értem.
#9506 azok a sárga szarok a név mellől eltűnnek egyszer? -
#9507 ezt most miért kellet? én se értem miért nehezebb középre rajzolni, mint a bal alsó sarokba -
#9506 bazz, 5 éves hugom tud középre rajzolni, ne mond már hogy az olyan nagy kunszt -
#9505 Baltoból Jenna....... -
#9504 nah mert te azt hiszed értelmesebb faj vagy........ -
#9503 miért te profi vagy?Senki se lehet oylan tökéletes mint te......te nagy szószátyár.......menjél inkbáb fórumozgassál és ne mást olotgass és lámázz mert te is egy kurva nagy lmáa vagy,csak elvagy szálva magadtól........te is sok oltást kaptál a fórumon meg iylenek szóval kussolj be és inkább hozzám se szólj,köcce.Senki se oylan tapló mint te......hogy lehurrog engem,hanem normálisan közli a dolgokat nem oylan faszparaszt és popsibuksi mint te!! -
#9502 Pepsi Twist öccse, mama2 unokatestvére -
#9501 Ez amúgy ki, vagy mi? -
#9500 "...mert eggyelőre még nem vagyok oylan pro hogy középre tudjak rajzolni"
-
#9499 jah igen...én is tudom a hibákat :(
Azét vittem a lap bal sarkára mert eggyelőre még nem vagyok oylan pro hogy középre tudjak rajzolni.......am. még a szeme is hibás.....mert a bal-t vihettem volna a közepe fele is :D -
#9498 okéhajrá :) -
#9497 egérrel csináltam jobb kézzl (bal kezes vagyok), majd ha megjön tablet és a toll akkor még dolgozgatok rajta ^^ kösz a bíztatást -
#9496 sztem túlságosan le van nyomva az egész feje szegénynek. mintha eltört volna a nyaka :D
jah amúgy kicsit lehet erőteljesebb színeket alkalmazni szvsz, meg kicsit jobban kidolgozni
amúgy jó -
#9495 nah megint egy kis karikatúra, most ps-el nem a legjobb :)
1:
2:
3(avagy a végleges ^^):
noh nnyi, tudom hogy szarok de ez van.... -
#9494 -piros pont a sima lapért
-de miért csúsztattad le a lap bal alsó sarkába?
-a bal fül kicsi, mivel az van közelebb még nagyobbnak is kéne lennie a másiknál. A jobb fül meg miért lóg ki?
-a háttér nincs vízszintben, olyan mintha domb lenne mögötte. Azt a narancssárga részt meg nem értem.
-
#9493 erről mi a véleményetek?
[IMG][/IMG] -
#9492 Az jó. -
Sanyi118 #9491 -
Sanyi118 #9490 [img][/img] -
#9489 Ok
Amúgy meg lehet, hogy a tablet nem jön be vagy tökömtudja és fölösen nem akarok pénzt kidobni rá...
#9487 Most mondhatám azt, hogy meglepődtem, de mivel SG-ről van szó így inkább mégse xD -
#9488 Csatlakozom PJack-hez, de én inkább azt ajánlom, inkább hogy szerezz be egy tabletetet, és ne használj annyi Ctrl+C, Ctrl+V-t... Pen-toolal pedig túl merevek lesznek a karakterek... -
#9487 van képregény topik, oda kéne inkább :) -
#9486 sry nekem ezek túl sablonosak és nem jönnek be. :(
rajzolj egyedibb figurákat és ne digitálisan szvsz. -
#9485 De itt az egész lényegében photoshop (pen-tool)... -
#9484 Mégegy (: -
#9483 Hát eléggé szemet szúr, hogy ez egy karikatúra... -
#9482 ti nem szoktatok firkálni unalom űzésből????? én is tudom hogy néki egy koponya, de ezen a hülye is látja hogy csak frika.... ha máshonnan nem akkor a szemöldk csontról.... -
#9481 ez nyilvánvalóvá is vált eddig :) -
#9480 Hjaj xD. Az egyiket úgy értettem, hogy nekem furcsa, hogy nincs a szemüregnek olyan gömbölyű része oldalt. A másikat meg úgy, hogy az egész rajz ekkor vagy megrajzolta egy full koponyát (: -
#9479 akarodmondani "szélét" :) -
#9478 Az alját meg a képre értettem. Mármint, hogy csak annyi látszik belőle vagy alapból csak a tetejét rajzolta meg