Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ugy hogy olajfestékkel a legkönnyebb festeni ,vízfestés egyelõre csak az álmaimban szerepel😊
3. képnek nagyon jó. Olvass utánna a szineknek ,egymáshoz való viszonyuknak és a szinkeverésnek. Pl soha ne használj feketét, szürkét is szinekbõl keverd ki , a komplementer szinek pl a kék meg a narancssárga felerõsíti egymást stbstb.
Az ecsetkezelést meg sok gyakorlással lehet megtanulni. Vegyél egy valag különbözõ ecsetet és próbálgasd ,csak pancsoljál a festékkel ,festõ kést is érdemes kipróbálni ,igazából mindent ami eszedbejut. pl egy durva zsákvászonnal visszatörölni ,vagy stuffolni.
És még nem is beszéltünk arról mire festesz😊 hu de belejöttem az irásba, elmegyek tanárnak ,untatni a diákokat<#hehe>#hehe>
www.czekoart.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nekem a bõrszin túl élénk ,vagy a többi részbe lehetne bátrabban szineket tenni. Nem tudom mennyire vagy benne ,de a komplementer szinek használatával nagyon fellehet dobni a képet. (ha nem tudod mirõl van szó néz utána) a nyers tubus szinek sajnos megölik a képet ,kivéve profi kezekben, lehetõség szerint jobb ha kikevered ,magad és a kép többi szinéhez állitod be.
Formailag, nem fordul be rendesen térbe az arc ,de ez tényleg nem nagy munka ,ezt látva, és egy-kétlazúrt is elbirna ,amitõl mélységet kap a kép. Jah és a végsõ firniszt se felejtsd el ,mert pár hónap múlva elõveszed a képet és ledöbbensz hogy bedöglöttek a szinek.
Nem tom hanyadik képed ,de határozottan igéretes ,tõlem kissé távoli ez az amerikai stilus.
Ezen felbuzdulva ,én is berakok minnyá pár festményt😊
www.czekoart.hu

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A képek mind fotó ,vagy több fotó alapján készültek. Mostanában készül egy sorozat ami nem munka ,csak az én fantáziám.
És igen sajnos pénzért rajzolok.
www.czekoart.hu
Alah Alik Ya Sidi!
Nem tudom,hogy kezdjek neki..Sikerült végre bekukkantanom ide,s körbenézni a rajzolt élet birodalmában és úgy érzem muszaj valahogy a tudtodra adnom,mennyire meglepõen szépek a 'munkáid'.Én nem vagyok túl jártas a mûvészet e csodálatos ágazatában,így nem tudok szakmai mértékkel vizsgálódni,véleményem csupán a hétköznapi ember szemével mérhetõ.Kevés tapasztalatból (az itteni és máshol látott rajzokból) ítélve a tieid kiemelkedõen valóságosak.Azt,hogy szép,csodálatos,stb direkt nem használom,mert ez amolyan sablonszerû.Rengetegen tudnak szépen rajzolni,megjeleníteni valamit,amit vagy látnak,vagy szemük elé képzelnek.Nem akarok most udvarolni(a tehetségednek),mert az nem az én stílusom,és még most is azon vagyok,hogy visszafogjam magam,úgyhogy megpróbálok rövid lenni.Csodálom azokat,akik fantáziájukból merítve próbálnak nem evilági mozdulatokat,lényeket,gondolatokat megjeleníteni,mert az az õ sajátjuk.Így mindenki számára érdekesnek és izgalmasnak tûnnek,mikor azt meglátják,hiszen az õ számukra az a valami elérhetetlen.De mégjobban csodálom azokat,akik a mindenki számára elérhetõ valóságot jelenítik meg úgy,hogy ne csupán egy kép legyen,hanem valami,amire ha ránézünk eszünikbe jusson valami,ami mindenkinek sajátja,csak talán nem ismerte fel.Furcsa egy olyasvalamit nézni,ami megtévesztésig hasonlít akár egy fotóra,mégis tudjuk róla,hogy nem gép,hanem ember gyártotta.Én ezt tartom félelmetesen közelinek,és megmagyarázhatatlannak.Ez legyen az az érzés,amit mások is megéreznek,ha ránéznek egy ilyen rajzra.Mindenkibõl más hangulatú és témájú rajzok váltják ki ezt a fajta meghökkenést,nálam neked sikerült ezt elérni.Szóval.Gratulálok.
Bocs a hosszért.
Még csak arra lennék kiváncsi(nem olvastam végig a topikot),hogy ezeket a rajzokat fotókról mintáztad,vagy magad elé képzelted az adott pillanatot?Ja meg még arra,hogy szabad-e kérni tõled?:-) Ha pénzért rajzolsz,megértem,a tehetség általában kifizetõdõ,ha úgy akarják.:-)
Alah Alik Ya Sidi!
tökre sajnálom ,mert az eddigi rajzaimat ,sikerült megörökitenem normálisan. A torzulás is a gép miatt van ,kegyetlen hordós lett:/
www.czekoart.hu
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
remélem innen már látszani fog a képfeltöltés 😛 ha nem, bocs, majd linkben.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
köszi, majd máskor jobban figyulok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
link
források: elfenlied kép (arc) + egy tutorialból ellesett ruházat.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
http://www.rajzlap.hu/
(Ez a hivatalos magyar forgalmazó oldala.)
A Wacom-ok kompatibilításával nem igazán szokott gond lenni, PS alatt se lesz gond vele. Viszont 30k-ból A5-öst összehozni... :o/
30.000Ft ig keresnék ,minnél jobbat ,wacomot ajánl mindenki ,de abból melyik a legjobb ebben az árkategóriában? ÉS a PS-hez legyen 100%ig kompatibilis.
Köszi a válaszokat!
www.czekoart.hu
de tény, hogy lehetne igényesebb is
Pain is inevitable. Suffering is optional.
egy ilyen rajzot véleményezni meg nem lehet ,vázlatnál kicsit több rajznál meg jóval kevesebb. Látszik hogy nem fektettél bele elég energiát
www.czekoart.hu
De nagyvonalakban: okker rózsaszin piros fehér és barna ceruzára lesz szükséged az árnyékokhoz meg leginkább kék ,de tényleg bármilyen lehet.
Haladja a mindig a legvilágosabbtól a sötét felé. Neked kell kitapasztalnod a többit.
www.czekoart.hu
lenne egy kérdésem:
Emberi börszént hogy lehet csinálni? Ceruzával...