Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
PS-el 2 perc 😄

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
Hogy lehet ilyen fényt festeni? Jó ez most kicsit hülyén hangzott, de úgy értem, hogy hogyan lehet megcsinálni hogy mondjuk sötét a háttér de egy ponton baromi fényes csillag világít. Ilyenre gondolok mint itt:

Ilyen kéne az egyik készülõben lévõ munkámhoz, de nem tudom hogy hogyan csináljam meg. Körülötte sötét lenne. Azt nem tudom hogy hogyan lehet szépen átvinni a sötétet ennyire nagyon világossá, hogy ne nézzen ki gagyin. Valaki ötlet? Vagy baromságot kérdeztem most?

DöflingR
Amit látsz a képen, az 3 mosás utáni kép.

SMGBAS
Tartós?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

DöflingR
Nem a legminõségibb eljárás, de 3100-ért valóban jó.

SMGBAS
Nem 😄
Jó a nyomás a pólón, mennyi volt?

DöflingR
Ezt én tettem oda ki a saját profilommal. 😄 Nem ismered a Behance-t?

SMGBAS
Hát, hogy van valami közöd hozzá, vagy csak nyúlták?

DöflingR
Nem értem a kérdésed, ne haragudj...

Looooser
Nah találtam neked led bekötést, megjegyzem ez folyamatosan világít, viszont egyszerre többet is rá tudsz kötni 😊

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

i robot
Mindenképp érdekelne! Küldjed bátran!<#eljen><#taps>

MANOWAR
Egy kicsit bõvebben? 😊

SMGBAS
Ez most jó vagy rossz?

sziasztok rajzfilmhez keresek karakterrajzolót. nem kell tudnod animálni kizárólag karakterrajzolásra kell ember. hobbi nem munka. további részletekért dobj egy mailt [email protected].
Aquir
jó rajzfilmes hatása van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DöflingR
Hátha valakit érdekel, hogy mi lett a sorsa az egyik régebbi rajzomnak...

Behance Network

lightjack
Háhá!😄 Ez jó. De igen, az elsõ munkám, és a tervezés nem az enyém, netrõl szedtem le. Ennek ellenére szivesen elküldöm a tervet ha érdekel, az egész páncélról megvan. Azért köszi a pozitív kritikát.😊

i robot
Kiváló tervezés! <#worship> Gondolom ez nem az elsõ amit készítesz. Nem dobsz fel 1-2 képet ez elõzõ munkáidról is?

SMGBAS
Ha nem akarsz melózni vele akkor vegyél pár darab öngyújtót aminek az alja világít és abból egyszerûen ki tudod szedni a ledet meg az elemet.

lightjack
Nah akkor én is:

Nah alapvetõen kész vagyok a nehezebb részével. A kérdés most az, hogy hogyan csináljam meg, hogy világítson a szeme. Az utsó képnél ott bejelöltem pirossal, hogy hol lenne a LED-ek helye. Ott alatta van egy luk, ahol ki lehet látni, azt nem fedném le semmivel. Vki tudja hogy hogyan kell ilyen világítást összedobni? Mert nekem gõzöm nincs, és tényleg nem tudok elindulni. Akinek ötlete van írjon!

Ez a verzió olyan mint egy Fallout (1-2) Powerarmor sisak 😄
Looooser
nah közbe egy széljegyzet elkészült a predator maszk elsõ prototípusa (tudom gagyi de csak fénymásoló lap. és cellux tartása nincs. és fejbõl raktam össze nagyinál, így alakra sem olyan mint amilyennek kéne lennie)

jövõhéten kartonból és már gép elött ûlve lessz a hajtogatás 😊😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Szerintem jó buli tapizni, én sokat használom 😄
(Nekem is elsõ tabletem, de örülök, hogy ilyet vettem)

Subakka
ezen leírás szerint nincs, de sztem számomra nem is lenne annyira fontos mivel gépen való rajzolással eddig nem igazán foglalkoztam max firkáltam meg egérrel vagy ps-el gyakorlatoztam ...

&#3232;_&#3232;

LSL
Tulajdon képen még megfejelték a táblát egy multitouch touchpaddal. Iphoneos mozdulatokat is használhatsz vele. Zoom, forgatás, pan. Még kevesebbszer kell billentyût ragadni rajzolás közben. Nekem elõzõ kiadású bamboom van. Abban van radír, de nem nagyon használom, mert nem olyan egyszerû változtatni a beállítását rajzolás közben. Gyorsabb átváltani radírra, mint forgatni a tollat.
Kérdés megér-e neked ez 7 ezret. Mert nem rossz funkciók ezek, csak ha már fejbõl vágod a rajprogid billentyû kombinációit, akkor kevésbé fogod kihasználni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Looooser
az oldalsó nyomó gomb mindegyiken rajta van (tudtommal) , mert maga a toll átveszi az egér helyét így a toll hegy lesz a bal egér az oldalsó meg a görgõ és a jobb egér gomb 😊 a radír az extra

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Subakka
csak mert h a sima meg az ilyen extrás között van majdnem 7000Ft különbség aztán nem tudom mennyire fontosak ezek

&#3232;_&#3232;

Subakka
köszi! a grasshoppernél találtam egy egész korrekt árat, már csak az a kérdésem h ehhez a tablethez mennyire fontos az oldalsó nyomógomb meg a digitális radír meg a tapizási lehetõség? vagy ezek már csak hab a tortán?

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
A pixmania és a Grasshopper a két legnagyobb forgalmazó én úgy tudom. És persze az árgép is segít a döntésben. 😊

Subakka
Srácok! Nem sokára szeretnék venni egy tabletet. Találtam egyet ezen az oldalon csak nem tudom érdemes e innen rendelni vagy van megbízhatóbb?
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03728147/art/wacom/bamboo-pen-touch-digitalizalo-tabla.html

&#3232;_&#3232;

<#szeret><#wow1><#wow1><#wow1> Azta de durván nyomatja...<#wow1><#wow1><#wow1><#szeret>
Subakka
<#ticking>

&#3232;_&#3232;

Loál János
Paz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Looooser
ez g*ci... ilyen nincs 😄

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lightjack
Neten rákerestem, az egész páncél minden darabja megvan tervben, de egyelõre most akkor befejezem a sisakot aztán ha lesz kedvem megcsinálom a tönni részét is. Ha kell, dobj egy privit.

Van itt egy 3dés modell:http://www.flatpyramid.com/3d-models/ironman-head-3d-studio-max-file-max
Looooser
de nabnak igaza van, acélból lenne az igazi, ha azzal megfejelsz valakit .... <#hehe><#hehe> amúgy az alsó peremrészt hagyd ki és csak befér alulról, az alapot honnan szerezted?

Targete is eszmeletlen gyorsan dolgozik olajal de o is valami tegelybol dolgozik szerintem vmi specko festek lehet.

the world is mine

DöflingR
sima karakter... ha már úgyis rég csináltam hasonlót..

lightjack
Bob Ross technikájáról nem igazán tudok sok mindent, de szerintem jobb lenne ha akrillal próbálnád. Az nagyon gyorsan megszárad, olajhoz képest fénysebesség. Egyébként az akrilt még azért szeretem jobban, mert könnyebben kezelhetõ, mivel vízzel oldódik, nincsen semmi mérgezõ anyag, sokkal egyszerûbb. Tulajdonképpen olyan mint az olaj, minõségében hasonló, csak a két különbség amit leírtam. Szal sztem akrillal próbáld!

Jah és kösz😊 Az a baj hogy acéllemez igencsak drága lenne, a megmunkálása meg rendes gépek nélkül kivitelezhetetlen. De erre jön még egy "mûanyag" réteg, ami keménységet ad neki. Most az a problémám, hogy nem tudom hogyan rakjam össze úgy, hogy nyitható legyen és beleférjen a fejem. Vmi ötlet?

Tök jó ez a sisak ezt amúgy acéllemezbõl lenne frankó megcsinálni. Kis mini pákával összehegeszteni. Aztán lefesteni. 😊

Lighthjack most már így csinálom festek egy részletet és két napig szárad de bob ross milyen médiumot használhat az olajfestékhez hogy fél óra alatt összedob egy képet? Elég sok mûsorát néztem és hihetetlen milyen gyorsan megfest egy képet. És nem várja meg amíg megszárad.
lightjack
Nah eddig itt tartok vele. Most megrekedtem mert nem tudom hogy hogyan illesszem úgy össze hogy fejre is lehessen húzni. Ha simán összerakom, akkor nem jó, mert nem megy rá a fejemre. Vhogy egy kinyitható részt kéne csinálni, gondoltam rá hogy az állát csinálom levehetõre, vagy valahogyan a hátulja lehetne kinyithatós, de nem tudom hogy hogyan vitelezzem ki. Na szal itt vannak a képek. Ha van ötletetek hogy hogyan oldjam meg ezt a porblémát.
[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

lightjack
Hagyj neki idõt hogy megszáradjon. Ha vizes a sötétkék és utána ráteszed a fehéret akkor persze hogy elkenõdik. Száradjon meg a sötét, utána késsel kend rá és szépen egy száraz ecsettel pedig óvatosan maszatold el.
Nem olyan rossz ez, csak még pár dolgon javítani kell. Ja és igen, õ vászonra festett, ha meg jól látom ez egy fatábla.

Aquir
nézd meg a többi videóját hegyekkel. Kifeszített vászon (nem tábla), késsel felvitt festék, ezt utána elmaszatolja a kefével, utána a fehér jön. mást nem látok 😊

Egyik probálkozásom: http://sindler.world-union.hu/megosztas/kkkk005.JPG
Eredeti: http://sindler.world-union.hu/megosztas/eredeti.png

Ami mindenféleképpen nagyon zavaró számomra, hogy nem úgy reagál a festék ahogy Ross nál. Erre a legjobb a példa a hegy elõszór felviszem a hegy alapját ami sötét kék. Utána festõkéssel titan fehérel próbálok havas jeleget adni neki de a két szín összekeveredik. Így elveszik a kontraszt. És ilyen maszat lesz az egész.

Nem tudom Bob Ross milyen ecsetet és festéket használd de hogy nem olyat mint én az is biztos. Nem tudja valaki hogy neki miért nem keveredik össze a két réteg?
Aquir
ilyesmik.. Hát ez olyasmi poliészter-mûgyanta amiben kötõanyag/katalizátor van ami gitté áll össze száradáskor, alapozó ahogy írják.

"alapozo-filler-micsoda: ketfele ilyesmi dolgot lehet ott kapni: szorokitt alias spray filler, es alapozo alias body filler. szorokittre az van irva hogy FESTETT FELULETEKRE, az alapozora meg hogy foleg gepjarmuvek fenyezesenek javitasara meg hogy korroziovedo alapozo"

lightjack
Na itt egy másik dolog amit még nem igazán tudok beazonosítani. Azt tudom hogy a kocski javítására használják, ha esetleg megsérül a burkolat, de hogy ennek konkrétan mi a magyar neve azt nem tudom. Esetleg errõl tudsz valamit?

lightjack
Értem nagyon köszi a segítséget, én már egy ideje guglizom, de nem találtam semmi érdemlegeset (lehet én vok béna). Majd akkor elmegyek egy autósboltba és ott rákérdezek! Köszi mégegyszer😊 (még lehet lesz kérdésem)