Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ilyen kéne az egyik készülõben lévõ munkámhoz, de nem tudom hogy hogyan csináljam meg. Körülötte sötét lenne. Azt nem tudom hogy hogyan lehet szépen átvinni a sötétet ennyire nagyon világossá, hogy ne nézzen ki gagyin. Valaki ötlet? Vagy baromságot kérdeztem most?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jó a nyomás a pólón, mennyi volt?

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nah alapvetõen kész vagyok a nehezebb részével. A kérdés most az, hogy hogyan csináljam meg, hogy világítson a szeme. Az utsó képnél ott bejelöltem pirossal, hogy hol lenne a LED-ek helye. Ott alatta van egy luk, ahol ki lehet látni, azt nem fedném le semmivel. Vki tudja hogy hogyan kell ilyen világítást összedobni? Mert nekem gõzöm nincs, és tényleg nem tudok elindulni. Akinek ötlete van írjon!
jövõhéten kartonból és már gép elött ûlve lessz a hajtogatás 😊😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(Nekem is elsõ tabletem, de örülök, hogy ilyet vettem)
ಠ_ಠ
Kérdés megér-e neked ez 7 ezret. Mert nem rossz funkciók ezek, csak ha már fejbõl vágod a rajprogid billentyû kombinációit, akkor kevésbé fogod kihasználni.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03728147/art/wacom/bamboo-pen-touch-digitalizalo-tabla.html
ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
the world is mine
Jah és kösz😊 Az a baj hogy acéllemez igencsak drága lenne, a megmunkálása meg rendes gépek nélkül kivitelezhetetlen. De erre jön még egy "mûanyag" réteg, ami keménységet ad neki. Most az a problémám, hogy nem tudom hogyan rakjam össze úgy, hogy nyitható legyen és beleférjen a fejem. Vmi ötlet?
Lighthjack most már így csinálom festek egy részletet és két napig szárad de bob ross milyen médiumot használhat az olajfestékhez hogy fél óra alatt összedob egy képet? Elég sok mûsorát néztem és hihetetlen milyen gyorsan megfest egy képet. És nem várja meg amíg megszárad.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Nem olyan rossz ez, csak még pár dolgon javítani kell. Ja és igen, õ vászonra festett, ha meg jól látom ez egy fatábla.
Eredeti: http://sindler.world-union.hu/megosztas/eredeti.png
Ami mindenféleképpen nagyon zavaró számomra, hogy nem úgy reagál a festék ahogy Ross nál. Erre a legjobb a példa a hegy elõszór felviszem a hegy alapját ami sötét kék. Utána festõkéssel titan fehérel próbálok havas jeleget adni neki de a két szín összekeveredik. Így elveszik a kontraszt. És ilyen maszat lesz az egész.
Nem tudom Bob Ross milyen ecsetet és festéket használd de hogy nem olyat mint én az is biztos. Nem tudja valaki hogy neki miért nem keveredik össze a két réteg?
"alapozo-filler-micsoda: ketfele ilyesmi dolgot lehet ott kapni: szorokitt alias spray filler, es alapozo alias body filler. szorokittre az van irva hogy FESTETT FELULETEKRE, az alapozora meg hogy foleg gepjarmuvek fenyezesenek javitasara meg hogy korroziovedo alapozo"