15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Midas
    nem kommentelem ezekt a hozza szolasokat :P ez pont olyan mint a varazslos beszolasod volt :D
  • Judit
    Most nem tudom, hogy a fakivágás ellen vagy mellett szólsz?! :)))
  • Midas
    nah lol nem is posztolok en nektek ide tobbet :D
  • Judit
    az ott alul fenyőfa :)
  • Aquir
    hegytető-makett körfűrészgyárban
  • Midas
    az inkabb ho lenne de valami olyasmi :)
    itt van meg egy ize majd megmondjatok mi

• Aquir
    nem rossz, az ott egy kalapos izé aki felhőkön bokrok között van? :)
  • Midas
    Es meg egy :))

• Midas
    nah most rakaptam a speed paintre en is

• ktomi22
    köszönöm szépen a választ
  • LSL
    Kopik az hidd el... nem hurrogás akart lenni, csak megállapítás. Sry ha más jött le
  • Stigmata
    A gombokat átálítottam ízlésemnek megfelelően, de az érzékenységét nem állítottam át, mert nekem így kényelmes. A hegye se kopik hamar ahogy ktomi22 említette tehát ennyi. :)
    Nem kell rögtön lehurrogni mert válaszoltam egy kérdésre. ^^
  • LSL
    Nem, nem ilyen, csak úgy látszik nem is érdekeltek a beállításai...

ktomi22: Nekem is ilyen van. start, programok, pen tablat, pen tablet ismertetése. Itt vannak a beállítások. neked a tip feel beállítást kell balra húzni. Nekem 2.on van. És így nem kell annyira rányomni de még így is érzi ha csak kicsit nyomom rá. Az ablak bal felső sarkában pedig van 2 fül, tablet-nél pedig a tábla tetjén lévő gombokat állíthatod be. Ajánlom a keystroke-ot, vagyis billentyűkombinációt. így a leggyakrabban használt 4 dolgot is el tudod intézni a táblával. pl visszavonás, brush, stb. A tollnál is lehet játszani a gombokkal. Pl én az alsóra az ALT gombot állítottam, így Photoshopban rögtön színt is tudok venni a képről, nem kell a billentyűhöz nyúlni.
    Próbálgasd, játssz a beállításokkal nézz meg pár videót youtubeon, ott is foglalkoznak ezzel.
  • samsung123
    ja igen, a padom ceruzájának benyomható a hegye, ami azt jelenti hogy nyomásérzéken is? vagy ez általános? mert a én csak rádugtam a gépre és rajzoltam egyből, és nem volt nyomásérzékeny, de a softverét még nem néztem meg tüzetesebben(ezt bepótolom)
  • samsung123
    huh lett egy pár komment:), köszönöm mindenkinek a kritákat(pozitiv negatívat). tényleg első próbálkozásom volt paddal(meg photoshobban is ilyen téren) ilyenl a pddal rajzoltam, de a/5-ös
  • Midas
    akor ugy latszik bambookhoz csak egyet adnak...
  • Judit
    Nem kaptunk hozzá, nekem is csak az az egy van. Mondjuk nekem nem kopik túl gyorsan :)))
  • Midas
    venni is lehet nagyon olcson, amugy tenyleg furcsa nekem is adtak vele vagy 4-5 hegyet.
  • theone91
    Nem adtak több hegyet hozzá? A Genius ex-tabletemhez, annó adtak. De mintha olvastam volna valami olyasmit egy külföldi blogon, hogy lehet igényelni hegyeket a Wacomtól. De nem biztos.
  • ktomi22
    thx.. megnyugodtam.. viszont így hozzá kell szokni mert ez így nem olyan mint papíron ..

mégvalami... elég hamar kopok a muanyag cerka vége.. :(..
  • Stigmata
    Nekem is ugyanilyen tabletem van, és nem kell félni, ez ilyen alapból. :)
    Először én is megijedtem hogy összekarcolom az egészet, aztán láttam hogy semmi baja, tehát nem kell aggódni. :)
    Csak furi a felülete, ennyi az egész.
    Mondjuk az előző tabletem Trust volt, az annyira csúszott hogy már idegesítő volt. (azt anno úgy vettem hogy a legolcsóbb ami volt, csak hogy kipróbáljam)

Tehát nincs baj a tableteddel, ez ilyen. :)
  • ktomi22
    ize... azt akarom kerdezni hogy van wacom bamboo medium om (a6wide)
    kérdésem az lenne hogy (más padot nem probaltam meg) szal be van allitva erzekenyseg is.. és ha eros vonalat akarok akkor ra kell nagyon nyomni.... és nem csuszik rajta a toll... olyan erzesem van mintha megkarcolna... (nem kéne ennek csuszni szinte rajta?.... nyomaserzekeny.. és ugy ra kell nyomnom hogy aszthiszem már karcol... és így nem olyan rajzolni vele mint pl ceruzaval papirra.. ez így természetes? vagy enyémmel van baj...?? pls akinek van ilyenje vagy tudja az írjon.. thx..
  • Kovács legény
    a szem feletti foltot meg nehogy kitöröld, én még egy párat bele is raknék, az aquarelles hatás miatt.
  • Kovács legény
    Noh szép munka, főleg ,hogy első nekifutás paddal, a "halvány fos szín" kimondottan tetszik, fasza aquarelles hatása van a képnek.
    3dolog nem tetszik annyira viszont
    -a szem nagyon szép, de a környezete már nem annyira, nem megy ez a ködös téma a szemhez
    -alsó szempillák konkrétan nem szépek
    -és végül az aláírásodat rosszabb hejre nem is rakhattad volna:)
    -vannak még kissebb hibák de azok nem vészesek
    összeségében szép nagyon a rajz Grat!
  • SMGBAS
    v1
    v2
  • Zocsi
    Szerintem krvajó hogy benne van az a kis szín. De amúgy használd a sponge tool-t ilyen esetben. Állítsd desaturate-ra és akkor színtelenít frankón. ;)
    Csak így tovább!
  • theone91
    Tetszik! Milyen tabletet kenegetsz? :D
  • Midas
    nekem tetszik az alairas tenyleg lehetett volna sokmindenben jobb szinesebb kidolgozottab de csak funbol keszult. a srac meg irta hogy a legalapabb tabletet hasznalja amikben altalaban nincs nyomas erzekenyseg szoval erdemes elolvasni a commenteket.
  • Aquir
    azt mondta A HALVÁNY FOS SZÍN, nem a SZÜRKE meg a HÓFEHÉR amiket mondasz
  • SMGBAS
    Mert olyan sok fehérbőrű (értsd.: hófehér) ember szaladgál az utcán szürke szemekkel...
  • JackMeadow
    nekem bejön h belefostál :) kapcsold be a nyomásérzékenységet, hogy szépen elvékonyodjanak a vonalak végei és dinamkqsabb legyen az egész, meg esztétkusabbás is teszi ha nem ilyen bumfodiak a vonalak végei, attóllesz olyan mintha kézzel rajzoltad volna nem pedig egérrel ami egy átmérőjű csikot huz :) , meg midas ez rád is vonatkoz a muffos képed alapján, nem tunik ugy mintha kihasználtad volna a lehetőségeidet. Aláirást azt hanyagolnám ilyen formában. MIntha zsoltika rászabadult volna apu tabletére
  • Looooser
    azt a kis szürke pacát ott az R(?) és a szem felet mosd el mert az valahogy nem illik oda
  • Looooser
    az a "halvány fos szín" teszi élővé a képet... -.-
  • bardocz
    ctrl+shift+u,vagy mi a színtelenítés kombinációja PS-ben:)
  • samsung123
    hmmm,paszz kisérletezgettem, meg layer nélkül csináltam ugyhogy kiszedni is macerás lett volna, ugyhogy maradt.
  • SMGBAS
    Az a halványfosszín miért?
  • Midas
    Jaja rajzpaddal nekem egy 6*8 as wacom intuos3 van azt nyuzom :)
    En egerrel nem is tudnek dolgozni csodalom azokat akik igen mondjuk gondolom ahhoz is hozza lehet szokni.
  • samsung123
    kösz, amugy te rajzpaddal nyomod? ha igen milyennel?
  • Midas
    Jo lett szep munka :)
  • samsung123
    Hu kaptam egy grafikus padot...legeslegalapabb és használt is.... de ajándék lónak....kipróbáltam..most fogtam kezembe először ilyet de bejön...
    Ez lett belőle: