15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9877 jah valami olyasmi, egy játékból szedtem, Vampire-the masquerade, egy vámpírok csoportjának jeleXD kkicsit kidíszítve -
#9876 Ez valami ankhféleség? -
#9875 persze ez 45 percxbe nem fért bele, asszem még két órám volt utána veleXD -
#9874 türelem játék.... rajz órán. Nyertem? -
#9873 itt a másik. Címe: Tyrael(már kétszer lerajzoltam) -
#9872 mostanában alkottam, nemtartott tul sokáig.. -
Bala10 #9871 felsőbbrendű művészúr -
JackMeadow #9870 [csuklik] -
#9869 mi faszom mindenhol flamelni kell??? emberek civilzált népek vagyunk vagy mi a here... ne süllyedjünk már le az alpári hülyék szintjére, elvégre mi vagyunk a "fórum művészeinek" egyik része, azaz a normálisabb fele, és ha mi vagyunk a normálisabbak, és így viselkedünk, akkor milyen lehet a söpredék? minden leírt és kimondott szó nemcsak magunkról, hanem közösségünkről alkot véleményt egy kívül álló számára, szóval kérek mindenkit hogy disztingválja magát...-.- -
Midas #9868 megtarthatod -
#9867 Neked mi a rák bajod van mostanában? Nagyon kezdesz elszemtelenedni. PSW-ben is mondtam, hogy nem tetszik az a képed erre te meg jössz, hogy menjek Jacknek elmondani. Nagyon rákattantál Jackre. Ha bejön akkor írj neki egy levelet... -.-" -
Midas #9866 Francia mi milyen nyelven tanulsz oroszul? Te sem sok franciat halottal meg angol beszelni ezek szerint.... -
#9865 És neked miért kell mindig felháborodni mindenen, ha egy kis köze van hozzád?? Egy szóval sem mondtam, hogy baj. Én is megnéztem és nagyon hasznos videó. Bár a francia akcentusa elég idegesítő nem? :D Rengeteg vid tutorialt nézek én is, és ami tetszik végig is csinálom. Csak így lehet megtanulni. Vegyél vissza légy szíves, nem kötözködtem veled. Csak Brinn azt hitte én csináltam ennyi. -
Midas #9864 Neked muszaly enyit pofazni baszki es akkor mi van ha tutorial kezd mar unalmas lenni jack meg a te es hasonlo emberk hulyesege ha valamit meg akarsz tanulni valahol el kell kezdeni raadasul ha ossze allnatok akkor is tobb fele technikaban tudnek alkotni mint ti. -
#9863 Nem én csináltam... Midas #9832 kérdésére a válasz. de a kép alatt van a link is. Ez egy tutorial videó speed paintignhez. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Ezt aki csinálta wacom rajztáblával csinálta. -
#9862 Amúgy lett volna még 2 réteg (ez lett volna a legvilágosabb és erre rá kettő sötétebb) de nem találtam semmi olyan színt amiből lenne 3 árnyalatom, ceruzával meg nem akartam megcsinálni.
#9859 Ha felismerhető akkor a profizmusodból nekem is csöppen pár csepp xD -
JackMeadow #9861 pontosabban egy 3 személyes ülőalkalmatossággal -
Brinn #9860 Ezt paddal csináltad? -
#9859 ohh profi vagyok :D -
#9858 Ja -
#9857 ki ez? Sarah Michelle Gellar??? -
#9856 teccik:) -
#9855 Mai, kb. 4-6-ig (: -
#9854 Nem az igazi, inkább próbáld meg úgy mintha a füstből öltene formát a koponya. -
#9853 #9813 ? -
#9852 Ez akart lenni, csak nem fejezted be, plusz az alján nem sikerült a perspektíva.
Speed painting tutorial rekreáció. -
#9851 -
#9850 itt is bocs, télleg nem volt szándékos... -
#9849 ,,,, -
Midas #9848 .... -
#9847 Te kérted, hogy mondjuk el mi van a képen :) -
Midas #9846 okk nem postolok tobbe :P azt raktok be ami nektek jo -
#9845 nem, mert ez GIF az meg jpg =) -
#9844 ráesik a logódból :D -
#9843 a fenyőn nincs hósapka, nade itt! -
#9842 igen a fenyők közt...látom már :D az eget meg körfűrészek szelik szét :) -
Midas #9841 kapjatok a hegyi uton meno koboldal egyutt :D -
#9840 ott fut fel a hegyre az út :P taramm -
#9839 varázsló és kobold :P -
#9838 :DDD