15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • htr93
    jah valami olyasmi, egy játékból szedtem, Vampire-the masquerade, egy vámpírok csoportjának jeleXD kkicsit kidíszítve
  • SMGBAS
    Ez valami ankhféleség?
  • htr93
    persze ez 45 percxbe nem fért bele, asszem még két órám volt utána veleXD
  • htr93
    türelem játék.... rajz órán. Nyertem?
  • htr93
    itt a másik. Címe: Tyrael(már kétszer lerajzoltam)
  • htr93
    mostanában alkottam, nemtartott tul sokáig..
  • Bala10
    felsőbbrendű művészúr
  • JackMeadow
    [csuklik]
  • Looooser
    mi faszom mindenhol flamelni kell??? emberek civilzált népek vagyunk vagy mi a here... ne süllyedjünk már le az alpári hülyék szintjére, elvégre mi vagyunk a "fórum művészeinek" egyik része, azaz a normálisabb fele, és ha mi vagyunk a normálisabbak, és így viselkedünk, akkor milyen lehet a söpredék? minden leírt és kimondott szó nemcsak magunkról, hanem közösségünkről alkot véleményt egy kívül álló számára, szóval kérek mindenkit hogy disztingválja magát...-.-
  • Midas
    megtarthatod
  • SMGBAS
    Neked mi a rák bajod van mostanában? Nagyon kezdesz elszemtelenedni. PSW-ben is mondtam, hogy nem tetszik az a képed erre te meg jössz, hogy menjek Jacknek elmondani. Nagyon rákattantál Jackre. Ha bejön akkor írj neki egy levelet... -.-"
  • Midas
    Francia mi milyen nyelven tanulsz oroszul? Te sem sok franciat halottal meg angol beszelni ezek szerint....
  • LSL
    És neked miért kell mindig felháborodni mindenen, ha egy kis köze van hozzád?? Egy szóval sem mondtam, hogy baj. Én is megnéztem és nagyon hasznos videó. Bár a francia akcentusa elég idegesítő nem? :D Rengeteg vid tutorialt nézek én is, és ami tetszik végig is csinálom. Csak így lehet megtanulni. Vegyél vissza légy szíves, nem kötözködtem veled. Csak Brinn azt hitte én csináltam ennyi.
  • Midas
    Neked muszaly enyit pofazni baszki es akkor mi van ha tutorial kezd mar unalmas lenni jack meg a te es hasonlo emberk hulyesege ha valamit meg akarsz tanulni valahol el kell kezdeni raadasul ha ossze allnatok akkor is tobb fele technikaban tudnek alkotni mint ti.
  • LSL
    Nem én csináltam... Midas #9832 kérdésére a válasz. de a kép alatt van a link is. Ez egy tutorial videó speed paintignhez. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Ezt aki csinálta wacom rajztáblával csinálta.
  • SMGBAS
    Amúgy lett volna még 2 réteg (ez lett volna a legvilágosabb és erre rá kettő sötétebb) de nem találtam semmi olyan színt amiből lenne 3 árnyalatom, ceruzával meg nem akartam megcsinálni.

#9859 Ha felismerhető akkor a profizmusodból nekem is csöppen pár csepp xD
  • JackMeadow
    pontosabban egy 3 személyes ülőalkalmatossággal
  • Brinn
    Ezt paddal csináltad?
  • Looooser
    ohh profi vagyok :D
  • SMGBAS
    Ja
  • Looooser
    ki ez? Sarah Michelle Gellar???
  • Aquir
    teccik:)
  • SMGBAS
    Mai, kb. 4-6-ig (:
  • LSL
    Nem az igazi, inkább próbáld meg úgy mintha a füstből öltene formát a koponya.
  • SMGBAS
    #9813 ?
  • LSL
    Ez akart lenni, csak nem fejezted be, plusz az alján nem sikerült a perspektíva.

Speed painting tutorial rekreáció.
  • Jano
  • Judit
    itt is bocs, télleg nem volt szándékos...
  • Aquir
    ,,,,
  • Midas
    ....
  • Judit
    Te kérted, hogy mondjuk el mi van a képen :)
  • Midas
    okk nem postolok tobbe :P azt raktok be ami nektek jo
  • Aquir
    nem, mert ez GIF az meg jpg =)
  • Judit
    ráesik a logódból :D
  • Aquir
    a fenyőn nincs hósapka, nade itt!
  • Judit
    igen a fenyők közt...látom már :D az eget meg körfűrészek szelik szét :)
  • Midas
    kapjatok a hegyi uton meno koboldal egyutt :D
  • Aquir
    ott fut fel a hegyre az út :P taramm
  • Judit
    varázsló és kobold :P
  • Judit
    :DDD