Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

script, a headbol masold ki.

terror.try.hu

PJack
te, az oldaladon hogy csináltad azt meg hogy a fejlécben ilyen számok jelennek meg, s úgy jöjjenek be egymás után a betûk?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

terror.try.hu

Sugam
tevagy

Lazarus
Kovács legény
ez tényleg nemjó
de ha élvezed😊

www.czekoart.hu

nemtom mit elvezek ebben, de az 1percesektol megjon a kedvem, megha nem is jok 😄
pl ezt ma

terror.try.hu

30 masodpercbol ennyire tellik tolem 😄😄

terror.try.hu

Írjátok be oda felülre hogy lone aztán dobjatok egy pontott, és írjátok oda hogy chief, dobjatok még egy pontott és zárjátok a pötyögtettés azzal hogy fotoalbum PONT hu...<#idiota>

lantlant
Aquli koszi a valaszt, kiprobalom.. ma vettem ketfele gagyit de nem valtak be, talan majd amit te mondasz.

Kovács legény
jaaa értem akkor😊

www.czekoart.hu

KLegény elbasztam nem neked szolt a kérdés, hanem a jack meadow-nak.Sry!

Aquli
A conté gyárt pittkrétát minden klasszikus színben (fekete, sanguine, sepia, fehér), darabonként is kapható a nagyobb mûvészellátókban, szerintem jó minõségû.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Kovács legény
Mármint hova? meg milyen fotóalbumos dolog?

www.czekoart.hu

Uhh írni még mindig nem tudok, asszem csinázzok én is egy olyan albumot!

Uhh lol pedig még egyzser át is gondoltam magamban hogy mit is jelenthet az a jack meadow =) Azért kösz már!

teljesen ingyenes

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Szevasztok,õ KLegény hozzád szegeznék egy kérdést így elsõre, az a fotóalbumos dolog ekrül valamibe?Nem akkarok addig regelni amíg nem tudom.

lantlant
Sziasztok. Ismer valaki jo minusegu feher ceruzat(vagy kretat)? Mit erdemes hasznalni, es hol lehet ilyet kapni? Szurke papirra akarok vele dolgozni.
thx

Kovács legény
nincs azzal baj,hogy nincs kidolgozva, csak a tónusozás köztes állapotban van, a kidolgozom és nem dolgozom ki között.
flekk=fleck=folt
a flekket meg rosszul használtam, mert tök mást jelent asszem a gépírásban használják vagy mi😊

www.czekoart.hu

ITT! van még pár rajzom ha vlaki szeret nézelõdni

ITT!Meg már schoolArtot találtok

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Tény hogy nincs tul jol kidolgozva, de nekem talan pont ezért teccik. 😊

Mijacsoda aza flekk?

Kovács legény
kicsit félkész nekem
az arcon lévõ tónusok, nem állnak össze az egésszel, ha karikatúra jellegû ,akkor kevesebb de jól elhelyezett flekket kéne rárakni
a testnél meg egy frankónk végigvezetett egyvonalas kroki jellegû váll és kéz elférne, szerintem elég a balkéz, a jobbra nincs szükség, csak a jobb vállat elindítani egy laza vonallal.

www.czekoart.hu

Májne munka:

Kovács legény
bõvebben?<#vigyor3>

nemsokára elkezdem a saját sorozatomat, lehet majd szarozni<#idiota>

www.czekoart.hu

PJack
ez nemtetszik :|

Pain is inevitable. Suffering is optional.

hûû! húú! háá!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
A3 méret

www.czekoart.hu

hen-tes
Ez mekkora? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kovács legény
tegnapi rajzom

www.czekoart.hu

Kovács legény
azzal nem kell foglalkozni, nekem elég sûrûn leszarozzák a munkáimat. Nem szoktam igazán foglalkozni más véleményévelm, ha az nem építõ jellegü😊
ez sem lett rossz, bár nem raknám ki.😊 Próbálj meg érdekesebb kivágásokat szokatlanabb kameraállásokat, egyes részleteket jobban kidolgozva.

www.czekoart.hu

Kovács legény
tollrajzól jut eszembe, volt mesteremnek vannak elég dúrva tollrajzai
www.gezanagy.hu

www.czekoart.hu

Kovács legény
dejólenne ha lenne ennyi helyem😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
jópofa😊 ez jobb lett mint az elõzõ sokkal
tom hogy a karikatúránál nem elsõdleges a környezet, de én akkor is hiányolom a képrõl.

www.czekoart.hu

Aquir
höhö, nem rossz😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KG21
egy haveromnak már megint születésnapja van 😊

fénykép róla

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hen-tes
Durva. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquli
olyan 10-20 között.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

rtfmZoli

rtfmZoli

rtfmZoli

Tudom, van még hova fejlõdnöm, fõleg hogy utólag - a szürkeárnyalatos rajzolás után - szineztem.(többi a galériámban)

kíváncsi vagyok hány tollat használ el egy képre
az igen
csgery
10 láb magas képek, amiket a fickó golyóstolall rajzolt.

_Atti_

pár gyors rajz

ez meg majdhogynem offtopic.

ez meg végképp de tessék😊 hátha valakinek tetszik. Link ha nem töltené ezt a harmadikat.ide gallériába már nem fért be innen meg lehet nemfogja hozni.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

rtfmZoli
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek a képekkel kapcsolatban, amit csináltam.(nem kézzel, hanem géppel, digi tábla nélkül)Az sg fórum galériámban vannak.
Csak kedvtelésbõl rajzolok, úgyhogy a színvonaluk nem túl magas.

(szinten pasztel)

terror.try.hu

az h meg nem volt olyan ember akinek teccene 😄

penteki termes:

terror.try.hu

Aquli
A mai: portré fotó alapján, puha pasztel papíron (A3):

Kovács legény
kisteso kapja a taslit ha nyulkál kiskutya meg csak nem ugrál a falon😛

www.czekoart.hu