Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tollal felejtsd el a satírozást

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hen-tes
Én is rajzoltam ám. 😮

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

dmx
Ezt meg ma délután rajzoltam , elsõ nagyobb méretû tollrajzom(látszik rajta<#circling>):SkylineR34
Az elõzönél meg nem tudtam honnan lemérni azt csak ugy fejlbõl rajzoltam

Burn tire, not your soul!

LSL
Látszik, hogy nem elõször csinálod. De sajnos az autók nagyon nehéz téma elõször. A tiéden is látszik hogy szana szét van tekeredve a kocsi. De gyakorold sokat, és látszani fog a javulás, figyelj nagyon az ívekre, és a vonalak keresztezõdési helyeire. Úgy értem, hogy a többihez képes jó helyre kerüljön. ha máshogy nem mérd le vonalzóval a képen😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

dmx
csocsi! berakom én is egy amatõr firkámat amit unalomból csináltam, nincs olyan szinvonalú mint a tietek<#nemtudom>
sssssssssssssssssssssssssss

Burn tire, not your soul!

Palinko
rendben már egy személy megkeresett privátban, majd beszélünk, és ha nem akkor ide is leírom.
LSL
kérni kérhetsz, más kérdés hogy valakinek lesz-e hozzá türelme...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Palinko
nem találtam topic szabályzatot, ezért megkérdem, hogy lehet-e itt rajzot kérni vagy forduljak máshová?
Kovács legény
hát jah, sajnos-nemsajnos ez a helyzet, sok ismerõsöm van akik az igazi giccset kedvelik, tudják hogy nem az a mûvészet de õk azt akarják látni a lakásuk falán.

www.czekoart.hu

igaz!
Kovács legény
valóban egyedül a nyak a gyengéje a rajznak, fõleg hogy az árnyék egy tónusból áll rajta.
Amúgy fasza az egész úgy ahogy van. Az elkenõs stílust meg többnyire megköveteli a többség ízlése, mivel megrendelésre dolgozol Te is, tudod ezt😊

www.czekoart.hu

jó rajz!karakter kiváló!Nyak nem ok(árnyékolás)a zakón lévõ texturát kéne átültetni az arcra is.és ezt a "kenegetõs árnyékolást ne eröltesd mert snell portré szerû hatása lesz tõle és tudjuk ugye h ez az irány nem szerencsés!de jó a rajz mindent egybevéve!én nem vagyok jó tanulmányos,nekem inkább grafikai oldalam erõs,de texturák!!!

terror.try.hu

ha kész maga a festény,utána retus /airbrush/fehéreket aztán egy zöld lazúr az egészre"
Kovács legény
kár hogy nem fejezted be, nem is kellene sok hozzá, Schiele stílusban eltudnám képzelni.

www.czekoart.hu

Zocsi
Hmmm... köszi a tippeket! Bár a fejjel nem tudom pontosan mi a gond... Meg így sokadszorra nézve, lekicsinyítve már nekem is olyan, mintha a picit aránytalan lenne az egész... Amúgy a lap bár ennyire nem, de alapból sárgás. Szokásos tört fehér, nem tudom pontosan mi a neve, mert rég voltam már mûvészellátóban. Egy 130lapos a4-es akvarell füzet, amibe firkálni szoktam. Itt egy másik korábbi... csak az izgalom kedvéért! <#vigyor2> Ez utóbbi ceruzás, kb. szinten 60-70 perec - félkész, meguntam. Tényleg ezen láthatod, hogy mennyire sárga a lap, mert kilóg a füzetbõl egy sima fehér xerox. (betettem, mert átlátszott a fotókon a többi rajz picit)

zsilike: Köszi! <#smile>

Kovács legény
bal járomcsontját érdemes lenne jobban érzékeltetni, a kezének a bõrét, olyan finoman megcsinálni mint az arcát.
A haja nagyon tetszik, meg úgy az egész, a fenti két dolgot leszámítva.

www.czekoart.hu

Kovács legény
valóban elcsúsztak a dolgok, melltõl felfelé nagyon tetszik, bár a fej nincs jó helyen, de a haj elvonja a figyelmet, lent viszont nagyon nincs rendben, nagyon jó a hangulata a képnek, érdemes lenne újra kezdeni, anatómiára jobban odafigyelve. Nemtom hogy a lap alapból ilyen e vagy a fotózásnál lett ilyen a szine, de a lényeg amit mondani akartam😊 hogy nagyon jó ez a tónuslap ehez a témához.

www.czekoart.hu

LSL
Azokat a zöld, érdekes, számomra üveg felületû festményeket hogy készítetted? Ha nem értenéd
meikre gondolok.

www.Zsil-works.mlap.hu
a hatás jó!Rajzilag kicsit elmászott!
jó!!!
Zocsi
Itt az enyém is! Kb. 60-70 perc. <#pias>
Bocsesz, hogy linket adok, de kevés az a nyavajás 20Kb, és olyan méretben meg elég semmitmondó már az egész... Kinek kell egy 275*háromszá' akárhanyas kép ide...? :S És kinek kell VIP jog az SG-re?! <#idiota>

macleod2005
Vázlatot célszerû rajzolni, mert akkor sokkal könnyebb megtalálni a helyes arányokat, és akkor nincs az hogy amikor kész akkor veszem észre hogy hoppá, kicsit torzul (elõzõ hsz-emben emiatt nem teljesen szimmetrikus a figura, ugyanis nem vázlattal kezdtem hanem elösször megrajzoltam a szemét, és ahhoz a többit, meg is látszik rajta...) Ha le akarod ellenõrizni, hogy szimmetrikus lett e a vázlat, nézd meg egy tükör segítségével áttükrözve (vagy ha elõadáson rajzolsz és nincs kéznél tükör, akkor az is segít ha fejjel lefelé fordítod)
életkorhoz nem kötött, ha tehetséges az ember akkor már fiatalon tud rajzolni, ha nem akkor sok idõre, gyakorlásra és türelemre van szükség hogy megtanulja(ez meg inkább idõsebb korban adatik meg)
idõigényességbe meg eléggé tehetségfüggõ:
én aki inkább tanultam rajzolni, az alábbi rajz kb 2*50 percet vett igénybe, de ismerek olyan srácot, aki amit firkának nevez keresztbe alázza az én rajzaimat és 10 perc alatt készíti...

macleod2005
közgáz órán nem volt kedvem új rajzot kezdeni, ezért egy meglévõ vázlatot fejeztem be:
vázlat:

most:

(Tite Kubo/Zombie Powder/Akutabi Ganma)

ehh de hülye vagyok, sorry, csak le vagyok fáradva
bocsánat a kettõ beszúrásért.
egyébként ti csináltok vázlatot? és körülbelül hány óra alatt készítetek el egy mûvet?
még utoljára egyet beszúrok, csak hogy látszódjon, mennyire nem megy nekem a szimmetrikus ábrázolás:S

ezen lehet valamit javítani?
na még egy hülye kérdés.. igérem az utolsó😄
szóval, hogy van-e olyan életkor, amikor az ember könnyebben el tudja sajátítani a rajzolás mûvészetét? azt tudom, hogy sok gyakrolás kell, de a rajzolásból nem lehet kicsúszni, vagy épp az, hogy érni kell hozzá?
bocsi a hülye kérdésekért, csak kiváncsi (és hülye) vagyok😄

és ez az utolsó rajz beszúrásom, mostantól inkább csak figyelni fogom a fórumot
igen, legalábbis az akart lenni😄
mai melo

terror.try.hu

Kovács legény
oké köszi<#puszi> majd hétfõn átküldöm (még mindíg nincs netem otthon😞)

www.czekoart.hu

macleod2005
Analízis elõadás:...
(jegyzeteltem <#idiota>)

megpróbálom szívesen, majd lökesd a képet. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
csinálhatnál nekem valami jó kis minimalosan mozgó bannert, de ebbõl a képbõl szeretném😊 háttérrel összelehetne hozni valahogy

www.czekoart.hu

Kovács legény
na háttérzene kilõve, egyelõre, amíg nem találok valami kultúráltat

www.czekoart.hu

Kovács legény
jaj a zenét elfelejtettem levenni, melóhelyrõl bütyköltem, és itt nincs hangja a lapnak😊
a banner is csere lesz, szürke volt az egész lap, ahoz ment még😊
csináltam még régebben egy órát és azt a hátteret kapja majd meg az óra, amúgy valóban semmi értelme.
Várom még az ötleteket, kritikákat, hogy mit változtassak vagy mik legyenek még az oldalon.
Gondoltam rá hogy lesz egy hír oldala is, ahol az aktuális pályázatok kiállítások lennének, nemtom mennyi értelme lenne.

www.czekoart.hu

az óra az dekoráció...
a zene meg izlések és pofonok...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hen-tes
omg, csak háttérzenét ne D-:
óra egy weboldalon? kinek nincs kint a tálcán az óra? :S
azé izé..

bocs

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nagyon klassz! csak a banner nem passzol a háttérhez szerintem 😊

Kovács legény
Nah kezd lassan végleges formát ölteni az én mlapos weblapom is:
klegeny.mlap.hu
a játékok menüpontot ajánlom mindenkinek, egy jópofa rajzolós játék😊

www.czekoart.hu

haja van a macskának?
fú de nagy lett, bocsi,
na ezt lehet kirtizálni, ilyen bénát senki sem tud csinálni😄
nekem tetszik, de nekem is a fal ey kicsit "idegen".

amúgy én nem tudnék ilyet rajzolni számítógéppel se az biztos..
a cigi, meg a füstje nagyon király😊

www.zsil-works.mlap.hu
LSL
oké, köszi teljesen jogos. ezért mutattam itt meg 😊

Kovács legény
nekem a sterilitással van a bajom, sikátor hangulatához hozzá tartozik a dzsuva is, továbbá a talaj és ufonautától nagyon elüt a fal, nemtom lehet egy sárga utcai megvilágítás összefogná a kettõt.
Mivel szembõl kapja a fényt a földrevetett árnyékát elkellene húzni jobbra, a talaj és fal találkozásához is kellene árnyék.

www.czekoart.hu

Bulykin
sztem tök fasza xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LSL
Tudom nem idevaló. najó félig igen, mert egy nagyon régi rajzom. De most egy normális kritika kéne, hogy miért nem érzem teljesnek a dolgot.

ok!hajrá! látom h jól gondolkozol!animációban király lehetsz és jó út lehet neked a pc-s grafika világa,de gyakorolni kell mindent!én pl formatervezõkre nagyon felnézek!minden téren,de pl autók,láttam egy tagot aki egy marék markerrel érkezett(speckó filc toll)leült az üres papír elé,aztán csak néztem,kocsit tervezett,de a végén ugy nézett ki a rajz mint egy print,na ettöl elestem!+ az olasz formatervezõk!és egyéb ötvösök munkái 1800-1900as évek...szecesszió-zseniális!A korodat csak amiatt kérdeztem h megtudjam hol tartasz,neked simán nyitott minden!
VÉGÜL AZ ÁLLTALAD JAVASOLT OLDAL KÉSZÍTÕT VÁLASZTOTTAM,REGISZTRÁLTAM,AKTIVÁLTAM 24 ÓRÁN BELÜL OK LESZ,ILYEN LEVELET KAPTAM.ENNYI EGYENLÕRE,HA TUDNÁL SEGÍTENI H MI JÖN EZUTÁN?boccs caps lock😊na ebben teljes analfabéta vk eddig,hogy lesz oldalam és hogy szerkesztem saját szájízemre?kéne egy kis gyorstalpaló.elöre is köszönöm!
LSL
22 vagyok. Sub zero-s rajzom 5 éve készült. Az autókat tuning stereo rajzpályázatra készítettem, de nem kaptam csak vígaszdíjat. Azok is legalább 4 éve készültek. A legutolsó rajzaim a 2 portré, és a piros polós srác. de ezek is már majdnem 1 évesek. Mostanában csak digitálisan színezem a régi dolgokat. Most tervben van egy kisebb animáció. csak még elszánás hiányában pihen félkész állapotban. Idõm sajnos nem sok van rá hogy gyakoroljak, de tervezem hogy különórákra járjak rajztanárhoz.