Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ha a rajznak van egy vastagabb körvonala (pl. fekete) akkor nem kell külön csinálni, persze csak akkor ha olyan pólóra megy aminek elüt a színe. Ha meg feketére akarod akkor érdemes a körvonalon kívül még egy csíkot felvinni ami más színû, mint a leendõ póló színe.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nemrég fejeztem be, rendelésre.(Másolat!!!) Temperával, préselt kartonlapon. Majd lesz még késõbb, csak a winyóm meghalt, és meg kell keresnem a többit.
Új vagyok még az SG-n, és örültem, mikor rátaláltam erre a fórumtémára, ugyanis jómagam is érdekelt vagyok az efféle mûvészetekben.(2 diploma, de nem az egóm hízlalása miatt írom.) Végigfutottam a fórumot, bár nem olvastam el mindent, de azt azért érkeztem leszûrni, h. sok tehetség van köztetek szerény, és szubjektív véleményem szerint.(Egyébként Ukrajnában élek, ezért lehetõségem nyílik bemutatni az itteni akadémiai grafika, és festészet néhány ékes példáját, már, ha valakit érdekel.) Ja, és, ha már itt vagyok, kezdenék egy önarcképpel:
Várom a kritikákat. Csak keményen! 😛
the world is mine
the world is mine
A topik admin jogot át kellene adnom másnak mert huzamosabb ideig nem leszek az országban. Lightjackre gondoltam mert ha lehet ezt mondani õ a legaktívabb a topikban. Viszont ahhoz, hogy áttudjam neki adni kell a többség beleegyezése is (szabályzat). Legyetek szívesek reagálni a leendõ döntésre (ne PM-ben), vagy mást ajánlani ha úgy gondoljátok.
Köszönöm! 😄

Cimborám rajzai. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha érdekel valakit tudok még feltölteni. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
http://www.tenke.hu
Segítségre lenne szükségem és nem igazán tudom hova fordulhatnék:
Kellene egy kép (fekete fehér, ceruzával rajzolva) 4 szemyélrõl. Mind a 4-rõl van több fotó, de egy képen nem szerepelnek. Kb. A3-as méretben kellene, és minél elõbb.
Sajnos én nem tudok rajzolni, így abban reménykedtem valaki elvállalja és megcsinálja nekem. Ha valakit érdekel a dolog írjon, akkor is ha pénzt kérne érte, ez esetben írjon árajánlatot is. Ha valamit kihagytam nyugodtan kérdezzetek.
Azért is hálás lennék, ha valaki tud segíteni abban, hogy kihez/hova forduljak ezzel.
Elõre is köszönöm!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"