Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
Na akkor itt van a legutóbbi (Natalie Portman - Padmé Amidala . SW:ROTS)

DöflingR
Pár hetes.. csak, hogy legyen még több kép..

georgesmatyas

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
tetszik!

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
Kurvajó! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Looooser
köszi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Csak egy kontúrt készíts a rajzhoz ami mentén ki lehet vágni 😄
Ha a rajznak van egy vastagabb körvonala (pl. fekete) akkor nem kell külön csinálni, persze csak akkor ha olyan pólóra megy aminek elüt a színe. Ha meg feketére akarod akkor érdemes a körvonalon kívül még egy csíkot felvinni ami más színû, mint a leendõ póló színe.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Looooser
valaki akkor tudna segíteni?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Örülök, h. tetszik. Ami a hátteret illeti, mint alant leírtam, ez másolat, úgyhogy nem nyúltam bele.
lightjack
Ha bár a téma nem, de maga a kép tetszik! Minden szépen ki van dolgozva, esetleg a sötétbarna háttér helyett vmi kicsit érdekesebbet kitalálhattál volna, de középen az a fénycsóva az nagyon fasza!

csak, h. legyen valami:

Nemrég fejeztem be, rendelésre.(Másolat!!!) Temperával, préselt kartonlapon. Majd lesz még késõbb, csak a winyóm meghalt, és meg kell keresnem a többit.
Köszönöm mindenkinek, örülök, h. tetszik! Temperával készült, mivel feladat volt az egyetemen.
Looooser
nagyon faszányos, ha szabad így fogalmaznom

lightjack
Valóban szép. Mivel csináltad?

<#wow1><#wow1><#wow1> AZTA Mindenségit O_O Nagyon jó 😊
Tempest
Ez már valami 😊

Sziasztok!
Új vagyok még az SG-n, és örültem, mikor rátaláltam erre a fórumtémára, ugyanis jómagam is érdekelt vagyok az efféle mûvészetekben.(2 diploma, de nem az egóm hízlalása miatt írom.) Végigfutottam a fórumot, bár nem olvastam el mindent, de azt azért érkeztem leszûrni, h. sok tehetség van köztetek szerény, és szubjektív véleményem szerint.(Egyébként Ukrajnában élek, ezért lehetõségem nyílik bemutatni az itteni akadémiai grafika, és festészet néhány ékes példáját, már, ha valakit érdekel.) Ja, és, ha már itt vagyok, kezdenék egy önarcképpel:

Várom a kritikákat. Csak keményen! 😛
Looooser
Kellene egy kis help, pólóra nyomtatnék egy rajzot, viszont nem szeretném hogy olyan legyen mintha egy A/4 es lapot rá ragasztottam volna. Tehát csak a mintát szeretném rányomtatni, azt tudom hogy vektoros képbõl tud dolgozni a nyomdás, és a plotter körbe tudja vágni ha van körbevágási vonal (vagy mifene). Nah szóval amit tudok hogy corell-el jó ha csinálom ezt az egészet, ám ahhoz nem értek (megjegyzem még a progit sem szereztem meg hozzá), nem hogy ilyen kirül vágási vonalat vagy mit szerkesszek. Szóval ha van valaki aki ilyenben jártas az csinálna nekem egy rövidke tutort valami kis nagyon egyszerû figuráról, amibõl megtudom hogy mit és hogyan? Elõre is köszi a válaszokat.

Tempest
Flame Painter

lightjack
Inkrediböl Hálk!

Subakka

csak úgy ... unalmas volt az óra 😄

&#3232;_&#3232;

lightjack
Oh, nagyon kösz, nem is drága😊

Desiderata
Looooser
voltam b.hausban (nem reklám) ránéztem az epoxy gyantántára 1000,-JMFT -> 2500,-JMFT -ig tart árban (mennyiségtõl függ) -Gondoltam megosztom azokkal akik pepakuráznak)

lightjack
Köszönöm mindenkinek😊

MANOWAR
Üdv az új házigazdának! 😊

Looooser
Lightjack +1

Köszöni szépen 😊
szep munkak tetszetos nagyon 😊

the world is mine

lightjack +1

the world is mine

Subakka
Lightjack 4 president, részemrõl oké

&#3232;_&#3232;

Fehér papírra, de azt nem tudom, hogy famentes vagy hasonló, és igen grafittal satírozza a fekete hátteret.
lightjack
Milyen papírra rajzol? Szal ezt a fekete hátteret hogyan csinálja? Csak grafittal "beszínezi"? Am ezek is nagyon jók😊

MANOWAR
Egy kis figyelmet kérnék.

A topik admin jogot át kellene adnom másnak mert huzamosabb ideig nem leszek az országban. Lightjackre gondoltam mert ha lehet ezt mondani õ a legaktívabb a topikban. Viszont ahhoz, hogy áttudjam neki adni kell a többség beleegyezése is (szabályzat). Legyetek szívesek reagálni a leendõ döntésre (ne PM-ben), vagy mást ajánlani ha úgy gondoljátok.
Köszönöm! 😄

Egy nagyobb adag. Kritikákat szívesen fogadunk. 😊

lightjack
Nyugodtan!

Átadom neki. 😊 Ha érdekel rakhatok majd még fel képeket. 😊
lightjack
Ejha! Szépek szépek. A legutolsó képen sajnos a csaj arca teljesen szétcsúszott, és a második képen a csávó bal szeme nem stimmel, de a tigris és a sas azok elsõrendûek. Grat neki, csak így tovább, leszámítva az apróbb hibákat, igazán jó mindegyik

Sziasztok!

Cimborám rajzai. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha érdekel valakit tudok még feltölteni. 😊

Loál János
Boogie Board utazóknak.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tenkenorman
figyeljetek oda hogy a ledet a megfelelõ polaritással kössétek mert ha záró irányban kötitek nagy valószínûséggel kipurcan.

http://www.tenke.hu

Ajándékba szeretnénk adni egy barátomnak (a 4 fõ õ, 2 közö barátunk és én).

lightjack
Ha szabad megkérdeznem mire kell ez neked? Egyébként engem érdekelne.

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem és nem igazán tudom hova fordulhatnék:
Kellene egy kép (fekete fehér, ceruzával rajzolva) 4 szemyélrõl. Mind a 4-rõl van több fotó, de egy képen nem szerepelnek. Kb. A3-as méretben kellene, és minél elõbb.

Sajnos én nem tudok rajzolni, így abban reménykedtem valaki elvállalja és megcsinálja nekem. Ha valakit érdekel a dolog írjon, akkor is ha pénzt kérne érte, ez esetben írjon árajánlatot is. Ha valamit kihagytam nyugodtan kérdezzetek.

Azért is hálás lennék, ha valaki tud segíteni abban, hogy kihez/hova forduljak ezzel.

Elõre is köszönöm!

Looooser
vízfesték, mivel víz bázisú, így ha jól hígítasz áttetszõ felületet kapsz, vagy egyesével kikevered a megfelelõ színeket... csak gondolkodom

SMGBAS
Bontsd szét elemeire és onnantól már csak logika 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
Lehet én vagyok béna, de egy rakás keresõszóval kipróbáltam, de hasonlót se nagyon találtam (mármint tutorial vidit)

DöflingR
festék spray-al van egy egész könnyû eljárás. Tessék rákeresni, biztos van valahol valami utmutató 😊

MANOWAR
Talán valami nagyon híg cuccal, külsõ gyûrûnél befelé húzod belsõnél meg kifele, én többször mennék rá 2x 3x.

lightjack
Mármint a valóságban, nem digitálisan. De igazad van azzal valóban 2 perc.