15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10037 Azt hittem a kérdés sem volt komoly -
#10036 hát nem ápiszban kell bevásárolni;) -
#10035 Akkor maradjunk annyiban, hogy nem ugyanolyan a humorunk... ;) -
#10034 tom:D de ez tök vicces így, nem? -
#10033 Szerintem nem hozzád irányult a kérdés, de lényegében általános iskolában megtanulhattuk volna, ha egy rakás embertől kérdeznek valamit, azok nem válaszolnak, akik nem tudják a választ... ;] -
#10032 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1077131653&no=9911
de neem, aasszem ezt már inkább békénhagyom.. -
#10031 elmentem papír írószer boltba pasztelceruzáért, hát elég hülyének néztek, egyből rákérdeztek: azzz meg micsoda, én olyanról nem hallottamXD
érdekes...:S
de legalább vettem más ceruzákat9b 6b 4b-st meg egy tűfilcet, egykét rajznak aminek nem mertem eddig, most nekiállhatok, vagy átrajzolhatom plezt:
-
#10030 :D nemtom:DD -
#10029 a fák azok nagyon tetszeek:D legjobb részüók sztemD -
epi27 #10028 Ja, nem, egyáltalán nem másolni akartam, van egy 4x6 cm-s képem róla:) Élőben sokkal jobban kijönnek a kontúrok, meg a feketék, de tudom, hogy lesz még vele munka, tele van hibával. Mi az az ecsetkezelés? :D -
#10027 szerintem a művészellátókba kéne lenniük olajpitt néven van ceruza és rúd formában is.
pl ők et hívd fel és kérdezd meg, ha nincs lehet betudják szerezni:
művellátó -
#10026 Nah ha másolni akartál akkor nem jó, teljesen más az ecsetkezelése Csontvárynak és a szinei is.
Ha újragondolni akartad a képet akkor meg van még mit csinálni rajta:)
nem lesz ez rossz, csak nincs fókuszpontja a képnek homály az egész, lehet ez a fotónak köszönhető -
#10025 lehet hogy én nem toom értékelni a torzított manga rajzokat, de miért kisebb az egyik szeme mint a másik, és az egyik szemöldöke miért nincs besötétítve, egy kicsit még javíts rajta de ez az én meglátásom....
--
Egy kérdés, nem tudja valaki hogy Észak Peste (IV., XII. és XV ker) hol lehet pigment rudakat venni?? fontos lenne, ha ezen a helyen nem tudtok, akkor máshonnan is lehet csak a lényeg hogy pesten legyen -
epi27 #10024 Még egy Ez még erősen készülőben van, nemtom milyen lesz -
epi27 #10023 Csontváry Lehetett volna jobb, is, de gondoltam berakom. (fénykép sem a legjobb, bocs) -
#10022 Az első jó copy, a második meg nem copy :D -
#10021 kész a második
-
#10020 mivel kezdő vagy meg úgy amúgyis az A4-es méretet nem erőltetném ehez a rajzhoz, vagy egy jóval egyszerűbbel kezdeném.
Ezeket a részleteket így kidolgozni ekkora méretben puha eszközzel elég kemény.
Ha maradsz ennél a méretnél, akkor vegyél egy fasza hegyezőt is mert másodpercenként szükséged lesz rá, ennek következménye, hogy ceruzából is tárazz be rendesen.
Ha ceruzát veszel ne ragadjon el a hév nem kell minden szín, szépen lehet keverni és összemosni a lapon a pasztelt. -
#10019 pasztellceruza..lám máris érdekes dolgot tanultam.
rendben, köszönöm. azthiszem A4es lesz . nemtudom még. -
#10018 noh kezdjük a legelején
-ez a kép digitális alkotás
-milyen méretben szeretnéd elkészíteni?
pasztellkréta csak akkor jó ehez ha extranagyban akarod, sok az apró részlet, pasztellceruzát javasolnám inkább.
A csíkokat PS-el csinálta, de ronggyal,gyürt papírral is el lehet érni hasonló hatást.
ugyan ezt nem fogod tudni megcsinálni, ne is erre törekedj, a saját szád íze szerint akarj egy jobbat csinálni.
-
#10017 csakmert, ha jól tudom a pasztelkréta elég maszatolós. és mé egy kérédés. biztosan észrevettétek a kép alján láható , hát nem ecset vonásokat, de valamilyen csíkok amik egyik színt másikba húzzák...mivel csinálhatták? ecsetvége? -
#10016 arra gondoltam nekiállok egy elég komoly rajznak de nemtudom hogy álljak neki. először is, nincs rajzcuccom tehát amivel dolgozni fogok, meg kell venni.
ezt a képet szeretném megrajzolni:_) ... pasztelkrétával kéne talán?
pasztelkréta és grafit összeillik? vagy szerintetek más kéne ide? kérlek adjatok tanácsot:D -
#10015 Ja és ment a watch... :) -
#10014 Lesznek itt még finomságok... :D -
#10013 :D -
#10012 Hol a ceruzám? -
#10011 Valahogy éreztem, hogy tőled emos rajz jön (:
Eléggé letisztult de nemrossz -
#10010 Sziasztok!
Kikönyörögtem egy Wacom Bamboo A6-ost anyuméktól ^^
Első nap rajzoltam vagy 11ig azután másnap reggel :) ez lett az első rajzom :)
http://tibeti.deviantart.com/art/This-is-my-first-drawing-130356897 -
#10009 hmmm... -
#10008 Ez már volt régebben de akkor még csak elég érdekes módon lett megoldva a színezés mert nemnagyon értettem PS-hoz és most "felújítottam". Ha lesz időm és kedvem akkor valószínűleg meg lesz ilyesmire csinálva.
#10006 Volt róla egy kevéske szó, olvass vissza pár oldalt (:
#10007 Jó lesz az csak finomítgass rajta még -
#10007 -
#10006 jobb agyféltekés rajztanfolyam? lehet hogy volt már róla szó de...valaki elmagyarázná mit takar ez?XD -
ktomi22 #10005 :) -
#10004 téktéktéktékték -
#10003 elvileg lehet.
de ne közelről fújd, fektesd le a képet és felette rövid fújásokkal permetezd, ne direktbe, csak száljonn rá szépen a permet, hogy ne legyenek tócsák különben megfolyhat
2-3szor ismételd meg.
Azért javaslom firkálj össze egy másik lapot és próbáld ki azon kezdésnek. -
ktomi22 #10002 még 5x lécci írjátok le... -
#10001 ték -
#10000 Ték -
#9999 Ték. -
#9998 Megvolt, értettem, vicceltem (szmájli).