15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • htr93
    rossz linket adtam meg. ezt kellett volna.
  • Kovács legény
    Sárkány2 a legjobb
    mindegyik vázlat szinten van
    sárkány2 - a farok és comb kapcsolódását nem értem az ujjak is trehányak
    sárkány1 - jó lenne csak sok a fölösleges vonal nincs tisztázva itt sem hogy hol és hogy van a láb segg farok és a szárnyat sem értem igazából teljesen.
    tyrael2 - egytónusú az egész az alak részletei összefolynak és beleveszik a háttérbe
    tyrael1 - itt is túl sok a részlet

el kell dönteni, hogy mit akarsz, pár vonalas rajzot vagy részletgazdag kidolgozottat, mert így ezeke semelyikbe sem tartozank bele.
  • htr93
    ezt próbálom most..még nincs kész... most jön az egyik legnehezebb része.

mivel hogy az eredeti így néz ki Ja én ezt invertáltam és úgy álltam neki rajzolni.
  • htr93
    sárkány2 megvettük a naggyából rajzcuccot ami 9,8,5b-s ceruzából és tűfilcből állXD2b-s volt már, meg egy rotlingal szoktam dolgozni, mindenesetre itt kipróbálhattam a 9b-t
  • htr93
    sárkány1 továbbá ezt is átrajzolgattam, esgés emberek tanácsát megfogadva, nemtom mennyi eredméye lett a "javítgatásomnak"
  • htr93
    Tyrael arkangyal2 egy mégrégebbi rajz, megfogadtam az sgések tanácsát és átrajzoltam, ez az eredmény
  • htr93
    Tyrael arkangyal régebben megcsináltam már, most csak átrajzoltam tűfilcel.
  • LSL
    első jó lesz
  • Aquir
    akkor jöhet az unikumos pulyka!
  • Bala10
    mukoggy
  • SMGBAS
    egy
    kettő
    Hrom
  • SMGBAS
    Most ahogy így nézem tényleg szar ott xD De ha lejjebb viszem akkor a fényen is kéne valamit alkotni
  • Looooser
    nekem annyi észrevételem van, hogy az öveg nyaka jobb oldalt látszik át, ez viszont csak akkor lehetséges a valósában, hogyha hátulróll, de jobb oldali irányból kapja a fényt, te középre raktad a fényforrást, igy nem jön át a valódiasága, és LSL-nek igaza van a fény alját emeld feljebb picivel, mint z üveg alja amúgy nagyon tetszetős kép tetszik :)
  • LSL
    Juj semmikép se a horizontra rakd az üveget. nagyon gyerekrajz lesz belőle :S
  • Kovács legény
    sry tükröződésre gondoltam
  • Kovács legény
    talán lehetne erőssebb az árnyék muti úgy is:)
  • SMGBAS
    Így viszont valamivel jobb csak már van pár képem amin ilyesmi van. Kösz (:
  • SMGBAS
    Azt már csináltam (poharak) de észrevettem, hogy kicsit érdekes lene egy bontatlan üveg mellett egy teli pohár, üreshez meg kevésnek érzem magam. A plakátos dolog jó lenne de akkor az egészet máshogy kell megrajzolni mivel akkoriban nem ilyen volt az üveg mint most. De a plakátot is meg akarom csinálni mert nagyon tetszik (:
  • Kovács legény
    unicumso pohár 1 vagy 2 darab kicsit mögötte, fa asztalon olyanon ami a borospincékben szokott lenni és végtelenbe tűnő sötét háttér, vagy asztal helyett csont fekete minden és van egy laza tükröződése lefelé.
    Vagy a szokásos tenger hullámaiba rakod mint a jól ismert plakáton.
  • SMGBAS
    Valahogy semmilyen háttérrel nem tetszett, ötlet? :/
  • Kovács legény
    van mit csiszolni még de jóak!
  • LSL
    Sztem teljesen korrekt. Arányokban nem látok nagy hibákat, több ceruzát használsz, vonalas árnyékolás. Így tovább. Csak ne este a sötétben fotózd :D
  • Hayni
    nekem tetszenek ügyes vagy sztem : )
  • epi27
    kancsal nő:)
    kiskölyök

Tudom, hogy nagyon, nagyon bénák (meg a fotók is) de azért feltettem, hogy az okosak megmondják, hogy miért azok :)
  • SMGBAS
    Szal nincs benne tutor (:
  • SMGBAS
    Mé', annyira fos? xD
    Amúgy csak szemet próbálgattam csinálni, de kéztetést éreztem arra, hogy "köréfossak".
    Ittatok már absinthet?
  • theone91
    A Super Mario-s tutorial alapján csináltad? :]
  • SMGBAS
    Einstein...
  • theone91
    A nagy része PS, úgyhogy inkább csak linkelem... :)

De először papíron vázoltam... :D
  • Aquir
    nice
  • htr93
    wtf:D

a rajz nem tetszikXD de nagyon ügyesen rajzol:D
  • LSL
    Na ilyet sem láttam még
  • epi27
    Köszi :)
  • SMGBAS
    Megint én
  • SMGBAS
    eléggé érdekes lett, nem ilyennek szántam de majd lesz jobb... (:
  • Looooser
    hát, mondjuk az egész kép el van tolódva, ez inkább egy másik perspektíva, én nagyítanék még a jobb szemen viszont a bal szem távol van az orrtól, de ezek csak az én meglátásaim
  • Looooser
    Köszi, nagy segítség, már kell venni, mert már egyesek szét akarnak tépni hogy miért nem rajzolok már nekik is kínai sárkányokat, meg úgy általába sárkányokat...
  • Kovács legény
    Jah bocs:)
    ecsetkezelés a festés stílusát jelenti, hogy a művész milyen eszközt és hogyan használ, széles ecset jól rányomva vagy tűecset pingálva, továbbá, hogy a festéket mennyire pasztózusan viszi fel.
    Ez olyan mint egy ujjlenyomat mindenkinél teljesen egyedi.
    pl hasonlítsd össze Van Gogh és Dali képeit, hát kottázni lehet a különbséget.
  • Hayni
    Alapból ami messzebb van főleg hogy elég oldalas kisebbnek látszik..de lehet hogy túl kicsi :)..a szemöldök az meg így volt.

• epi27
    Pedig komoly volt sajnos... Bocs a hülye kérdésért.