15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#10077 rossz linket adtam meg. ezt kellett volna. -
#10076 Sárkány2 a legjobb
mindegyik vázlat szinten van
sárkány2 - a farok és comb kapcsolódását nem értem az ujjak is trehányak
sárkány1 - jó lenne csak sok a fölösleges vonal nincs tisztázva itt sem hogy hol és hogy van a láb segg farok és a szárnyat sem értem igazából teljesen.
tyrael2 - egytónusú az egész az alak részletei összefolynak és beleveszik a háttérbe
tyrael1 - itt is túl sok a részlet
el kell dönteni, hogy mit akarsz, pár vonalas rajzot vagy részletgazdag kidolgozottat, mert így ezeke semelyikbe sem tartozank bele.
-
#10075 ezt próbálom most..még nincs kész... most jön az egyik legnehezebb része.
mivel hogy az eredeti így néz ki Ja én ezt invertáltam és úgy álltam neki rajzolni. -
#10074 sárkány2 megvettük a naggyából rajzcuccot ami 9,8,5b-s ceruzából és tűfilcből állXD2b-s volt már, meg egy rotlingal szoktam dolgozni, mindenesetre itt kipróbálhattam a 9b-t -
#10073 sárkány1 továbbá ezt is átrajzolgattam, esgés emberek tanácsát megfogadva, nemtom mennyi eredméye lett a "javítgatásomnak" -
#10072 Tyrael arkangyal2 egy mégrégebbi rajz, megfogadtam az sgések tanácsát és átrajzoltam, ez az eredmény -
#10071 Tyrael arkangyal régebben megcsináltam már, most csak átrajzoltam tűfilcel. -
#10070 első jó lesz -
#10069 akkor jöhet az unikumos pulyka! -
Bala10 #10068 mukoggy -
#10067 egy
kettő
Hrom -
#10066 Most ahogy így nézem tényleg szar ott xD De ha lejjebb viszem akkor a fényen is kéne valamit alkotni -
#10065 nekem annyi észrevételem van, hogy az öveg nyaka jobb oldalt látszik át, ez viszont csak akkor lehetséges a valósában, hogyha hátulróll, de jobb oldali irányból kapja a fényt, te középre raktad a fényforrást, igy nem jön át a valódiasága, és LSL-nek igaza van a fény alját emeld feljebb picivel, mint z üveg alja amúgy nagyon tetszetős kép tetszik :) -
#10064 Juj semmikép se a horizontra rakd az üveget. nagyon gyerekrajz lesz belőle :S -
#10063 sry tükröződésre gondoltam -
#10062 talán lehetne erőssebb az árnyék muti úgy is:) -
#10061 Így viszont valamivel jobb csak már van pár képem amin ilyesmi van. Kösz (: -
#10060 Azt már csináltam (poharak) de észrevettem, hogy kicsit érdekes lene egy bontatlan üveg mellett egy teli pohár, üreshez meg kevésnek érzem magam. A plakátos dolog jó lenne de akkor az egészet máshogy kell megrajzolni mivel akkoriban nem ilyen volt az üveg mint most. De a plakátot is meg akarom csinálni mert nagyon tetszik (: -
#10059 unicumso pohár 1 vagy 2 darab kicsit mögötte, fa asztalon olyanon ami a borospincékben szokott lenni és végtelenbe tűnő sötét háttér, vagy asztal helyett csont fekete minden és van egy laza tükröződése lefelé.
Vagy a szokásos tenger hullámaiba rakod mint a jól ismert plakáton. -
#10058 Valahogy semmilyen háttérrel nem tetszett, ötlet? :/ -
#10057 van mit csiszolni még de jóak! -
#10056 Sztem teljesen korrekt. Arányokban nem látok nagy hibákat, több ceruzát használsz, vonalas árnyékolás. Így tovább. Csak ne este a sötétben fotózd :D -
#10055 nekem tetszenek ügyes vagy sztem : ) -
epi27 #10054 kancsal nő:)
kiskölyök
Tudom, hogy nagyon, nagyon bénák (meg a fotók is) de azért feltettem, hogy az okosak megmondják, hogy miért azok :) -
#10053 Szal nincs benne tutor (: -
#10052 Mé', annyira fos? xD
Amúgy csak szemet próbálgattam csinálni, de kéztetést éreztem arra, hogy "köréfossak".
Ittatok már absinthet? -
#10051 A Super Mario-s tutorial alapján csináltad? :] -
#10050 Einstein... -
#10049 A nagy része PS, úgyhogy inkább csak linkelem... :)
De először papíron vázoltam... :D -
#10048 nice -
#10047 wtf:D
a rajz nem tetszikXD de nagyon ügyesen rajzol:D -
#10046 Na ilyet sem láttam még -
epi27 #10045 Köszi :) -
#10044 Megint én -
#10043 eléggé érdekes lett, nem ilyennek szántam de majd lesz jobb... (: -
#10042 hát, mondjuk az egész kép el van tolódva, ez inkább egy másik perspektíva, én nagyítanék még a jobb szemen viszont a bal szem távol van az orrtól, de ezek csak az én meglátásaim -
#10041 Köszi, nagy segítség, már kell venni, mert már egyesek szét akarnak tépni hogy miért nem rajzolok már nekik is kínai sárkányokat, meg úgy általába sárkányokat... -
#10040 Jah bocs:)
ecsetkezelés a festés stílusát jelenti, hogy a művész milyen eszközt és hogyan használ, széles ecset jól rányomva vagy tűecset pingálva, továbbá, hogy a festéket mennyire pasztózusan viszi fel.
Ez olyan mint egy ujjlenyomat mindenkinél teljesen egyedi.
pl hasonlítsd össze Van Gogh és Dali képeit, hát kottázni lehet a különbséget. -
#10039 Alapból ami messzebb van főleg hogy elég oldalas kisebbnek látszik..de lehet hogy túl kicsi :)..a szemöldök az meg így volt.
-
epi27 #10038 Pedig komoly volt sajnos... Bocs a hülye kérdésért.