15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Kovács legény
    lehet hogy akkor azért volt ismerős mert már beraktad egy előző verzióját
  • Kovács legény
    fényképről is lehet jól rajzolni, ha van elég tapasztalatod és anatómiai ismereted
  • bens
    már kérdeztem mást is aki ért hozzá, azt mondta azért nem jók az árnyékok mert fényképről nem is lehet igazából rajzolni pontosan. muszáj hogy 3d-be lásd a dolgot amit rajzolsz. mert ha melléteszem a képet akkor stimmel minden, de magában mégis gyanús..
    csak pl egy vicsorgó pumát nehéz lenne rávenni h maradjon úgy fél óráig :D
  • bens
    hát fogom a ceruzát és elkezdek satírozni vele :D
    annyira nem értek hozzá tényleg. pl utólag derült ki hogy nem jó ceruzát vettem, mert HB-ssel meg B-ssel nem igazán szoktak rajzolni..
  • SMGBAS
    Még mindig egér, de 3-mas brush-sal "firkásítva".

#10112 Háát jókérdés. Nagyon bennem volt a figura és ez lett belőle. Lehet, hogy valahonnan másolva lett de az is lehet, hogy saját. Amikor megkaptam a PS-ot akkor az eredeti rajzomat kiszíneztem és asszem azt is beraktam ide. Mostanában átnéztem a régebbi rajzaimat és láttam, hogy amit kezdő (nanemminthamosthúdeszuperjólennék) PS-osként csináltam azok elég ratyik és párat felújítottam. Szal lehet, hogy van ilyen figura és anno csak másoltam de az is lehet, hogy mégsem, sajna nem emlékszek rá :/
  • Kovács legény
    teccik, ismerős ez a figura mia neve?
  • Kovács legény
    kár hogy ilyen rossz a fotó:(
    az fej jó gondolom a fotózásnál tüntek el a fények
    a nyaklánc túl erős, bele kéne dolgozni a képbe
    a test és a víz vázlatszinten van még
  • theone91
    Tablet? Tetszik!
  • theone91

Annyira megnézném, hogy milyen technikával árnyékolsz, de túl kicsik a képek... :\
  • SMGBAS
    nemtudommialinknevedesajátrajzésDA-ramészharákattintassz
  • Aquir
    állat :))
  • bens
    ember
  • Looooser
    Nagyon profi képek, bár a "másik Pumá"-nál az áll alatti árnyék túl erős, bár lehet hogy csak a fotózás miatt tűnik annak, de ez nem baj megtanulható, én is csináltam ilyen "hibát" pl ennél a képemnél
  • LSL
    elnézve a képeidet, nekem is inkább jövőre kéne elkezdenem rajzolni
  • Kovács legény
    abszolút igéretesek
  • Kovács legény
    :D
  • macselek #10101
    Nagyon jó az összes.
  • bens
    másik puma
  • SMGBAS
    Szerintem még 50.-re se lenne az.
    Hajrá!
  • bens
    másik farkas
  • Aquir
    elsőre nem rossz:)
  • bens
    puma
  • bens
    farkas
  • Bala10
    éppenhogynem. 25évesen már felejtős lett volna a dolog.
  • bens
    most kezdtem el rajzolni 24 évesen... remélem nem késtem le semmiről. talán ez a dolog nem életkorfüggő.
    már készül a farkas és a puma ;)
  • Anaid
    Gyönyörűek a rajzok grat mindenkinek.
  • Looooser
    sajnos nem took meló van látástól mikulásig... majd suli idő alatt
  • SMGBAS
    Alkosson má' valaki valami rajzszerűséget xÐ
  • Kovács legény
    reklámgrafikus ok az kell mindíg, csak már most annyi van mint a szar és mire kijössz az egyetemről 6+2év múlva franc sem tudja mi lesz.
    építészethez sok sikert és igen oda is kell rajztudás és kreativitás nem is kicsi.

• epi27
    Én nem szeretnék grafikus lenni. Amúgy vmi reklámgrafikás cuccot emlegetett. Leginkább építészmérnök szeretnék lenni, azért rajzolni ott is kell tudni valamennyire. Csak hát a fizika csak négyes :S Azt meg vágni kéne nagyon. 3 évem van még, szóval agyalhatok, csak akkor a faktot is úgy választanám, hogy minden jó legyen. Lesz ami lesz :)
  • Kovács legény
    nem hülye ha grafikust akar csinálni belőled, neki ez a dolga:)
    hány éved van még egyetemig? egy év alatt is bőven meglehet tanulni jól rajzolni.
    És hol akarsz továbbtanulni?
    Nem akarlak lebeszélni de mint művész nem lehet hazánkban megélni mint gafikus is elég szegényes a kínálat és meg sincs rendesen fizetve.
    Jobban jársz ha olyan szakmát keresel amiből tényleg meglehet élni és hobbiként képzed magad esetleg elvégzel pár tanfolyamot.
    Ez saját tapasztalat sajnos.De attól még persze másnak bejöhet
  • epi27
    Dehogy is... Tényleg csak másolom sajnos.
  • htr93
    hát nekem a másolással is vannak problémáim....

én annak is örülnék ha úgy tudnék rajzolni mint te:P,|,,
  • macselek #10084
    Szerintem mind nagyon jó.
  • LSL
    Az elefánt tetszik, de megint a sarokban fotóztad háttal a fénynek:S
  • epi27
    Kicsit összecsapottak, de sietek, mert rám szállt a rajztanár, és nyáron minden nap rajzolnom kell egyet, amit majd szeptemberbe bemutatok. És eléggé le vagyok maradva :) Szegény nagyon be van lelkesülve, grafikust akar csinálni belőlem, de szerintem ez ahhoz nagyon kevés :D Meg sajnos midet képről csinálom, másolni meg a hülye is tud :)

nyúl
    kutya
    elefánt
  • htr93
    ma is tanultam valamit. köszönöm:D

• Kovács legény
    nah akkor mostmár látom hol kezdődnek a hibák:)

a rajzot mindenhol egyszerre fejlesszed, te elindulsz az egyik saroktól és másolod, ezért csúszik el minden.
    Vázold fel először. Legyen mindíg egy viszonyítási alapod. pl itt adja magát hogy kezdésnek behúzod a kasza nyelét és ezután mindent, méreteket szögeket ehez viszonyítasz.
    A hátteret is folyamatosan fejlesszed és nem esel bele abba hibába megint hogy összefolyik az alakkal.
  • htr93
    megint rossz linkXD

• htr93

innen másoltam. csak másoltam:S magamtól alig csináltam valamit, azok is inkább tartoznak a párvonalas munkába.